Keisari Kurhisen Kyydit Kaipaa Kyvykkäitä Kuljettajia!

Moro moro pitkästä aikaa arvon lukijat!

En ole vähään aikaan taas blogia päivitellyt. On se vaan niin, että tämä bloginkirjoittaminen on kuin taidetta, jos ei ole se fiilis ja luovuus sakkaa, niin eihän siitä taiteesta tuu mitään! Sama koskee blogin kirjoittamista. Onhan tämäkin omanlaista taidetta kyllä!

Noh, tällä kertaa mun luovuus ei ole ihan huipuissaan, mutta nyt olisi kyllä tärkeää työasiaa! Eli tosiaan tiedätte varmaan, että minulla on oma taksiyritys. Olette myös varmaan lukeneet minun taisteluista Teslan kanssa, jonka lopputulos johti siihen, että jouduin myymään Teslan pois ja teit Suomen Teslan huoltopalvelusta rikosilmoituksen.

Eli asia on nyt sitten poliisin ja kuluttajariitalautakunnan käsittelyssä, jotenka en jaksa enempää siitä vaahdota, ennen kuin sieltä tulee jotain päätöstä.

Alla uutisia koko aiheesta jos ette ole seurannut prosessia.

https://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-teki-poliisille-tutkintapyynnon-teslasta/

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-hylkasi-teslan-tallaisella-uudella-limousinella-nyt-kurvailee

https://www.seiska.fi/Uutiset/Taksimies-Antti-Kurhinen-paasi-eroon-Teslasta-antaa-kyyteja-uudella-luksusmersulla/

https://www.como.fi/uutiset/antti-kurhisen-teslalle-tapahtui-kummia/

https://hymy.fi/uutiset/nyt-myydaan-suomen-paskinta-teslaa/

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-raivoissaan-teslalle-eivat-anna-vanhoja-osia-asiakkaalle/

Tosiaan mun työauto vaihtui ja nyt minulla on sitten alla kunnon työjuhta, eli Johtotähti, vajaa pari vuotta vanha E Mersu :)! Makee peli se on ja kelpaa kyllä ajella ajaiijaii. Minun oli pakko vaihtaa autoa, koska Teslan monopoliasema ja heidän kusetus riitti minulle!

No mutta se tärkein asia sitten nyt esille töttöröö))! Eli nyt tässä blogissa halusin kertoa tai ennemminkin ilmoittaa julkisesti on se, että etsin minun yritykseeni ammattitaitoista kuljetustyöntekijää! Kyllä, tunnollisen, ammattitaitoisen taksikuljettajan, jolta löytyy ajolupa, ajokortti, sekä oma toiminimi/yritys.

Eli Keisari Kurhisen Kyydit totta tosiaan etsii taksinkuljettajia))!

Olen päättänyt sen, että alkuvaiheessa haen vain semmoisia henkilöitä töihin, joilla on oma toiminimi ja  taksinkuljettajan ajolupa. Systeemini on sinänsä helppo ja työkalusto on hyvä, eli huippuluokan uusi E Mersu! Lisää kerron käytännön asioista sitten niille jotka pääsee jatkohaastikseen.

Tällä hetkellä minua harmittaa kun silloin kun lepään, nukun, bailaan, yms. Mun työauto seisoo ja tuottaa mulle tappioo, koska vakuutukset yms kulut maksavat maltaita takseissa. Tämän takia yleensä taksiyrityksissä tehdäänkin niin, että kun toinen lepää niin toinen ajaa, ettei auto seiso tyhjän panttina pihassa vaan tienaa rahaa!

Tätä siis itsekkin haluan ja ahkeralle ja luotettavalle kuljettajalle olen valmis tarjoamaan erittäin hyvän prosenttiosuuden(provisiopalkkaus) kassasta, paremman kuin moni muu taksiyritys markkinoilla! Kaikesta voidaan neuvotella, jotenka nyt vaan siis rohkeasti voit ottaa minuun yhteyttä mun sähköpostiin [email protected] ja kerro vähän itsestäsi, taustoistasi kuljettajana,  cv yms. niin sen jälkeen kun olen käynyt läpi hakemukset, niin sovitaan aika työhaastatteluun.

Toivottavasti hyvä luotettava tyyppi löytyy mahdollisimman pian!

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille oikein hyvää viikon ja kuun loppua, sekä onnea työnhakuun <3!

Antti

Keisari Kurhisen Kyydit Kaipaa Kyvykkäitä Kuljettajia!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *