Oh ja, danke schön schlüpfrig Berlin ;)!

Guten tag!

No niin, sitä ollaan nyt sitten käyty Berliinissä. Hitsi sentään mikä reissu..

Siis tämmöisistä lomista aina tarvitaan viel se toinen loma toipumiseen :D. Pakko myöntää, olihan tämä aika biletystäytteistä koko homma, koska tällä kertaa oltiin frendin kaa ja molemmat oltiin unelmoitu nädä kuuluisa Berliinin Ug nightlife. No se tuli kyllä koettua sen verran hyvin, että vieläkin korvassa tinnittää basso ja kummittelee Berghainin 4 tunnin jono aamuvarhaisella pakkasella :D!

Siis jummijammi miten ihmiset bilettää siellä apua! Mä mietin pitkään, että miten ihmees siel edes kukaan pystyy tekee töitä semmoisten viikonloppujen jälkeen huhhuh! Barliinis alkaa viikonloput torstaina monesti ja jotkut clubit pyörii non stop 24h koko pitkän viikonlopun maanantai päivään saakka! Siis miettikää sitä! Kyseltiin ihmisiltä, niin tosiaan jotkut kömpii to/pe clubille ja ulos sieltä vasta maantaina päivällä :XD! Iha sairasta menoa pakko sanoa! Meil kummiskin ei nyt ihan niin rajua menoa ollut, mut siin välimaastossa :D.

Tosiaan meidän tarkoitus oli päästä Berliinin parhaimpiin clubeihin, eli noin 3-4 clubiin ja me oltiin torstaista tiistai aamuun Berliinis. Mä otin selville todella hyvin kaikista clubeista, eli miten sinne pääsee, mitkä ehdot, miten pitää käyttäytyä jonossa ja miten ei. Noh, ei auttanut sekään. Eli tostaina kun tultiin niin myöhään Berliiniin, niin ei sit viititty lähteä bailaa, vaan suosiolla käytiin syömäs ja nukkumaan vaan. Perjantaina päivällä sitten nähtävyyskiä Hop lopilla, kuvia yms. historiaa Saksasta ja illal sitten innolla Berliinin yöhön.

Heti ekana iltana tuli päähän että soi. Yritimme yhteen clubiin, mikä kuuluu 5 parhaan Berliinin clubin joukkoon nimeltä Katerblau. Kaiken oltiin valmistauduttu, oli juuri se vaatetus mitä piti, mutta mutta.. sitten kun oltiin ovella niin jäädyimme täysin, kun meiltä kysyttiin ketkä Dj:t soittaa siellä!!! Mietin päässä nopeasti kun se naisportsari kysyi sitä, että apua, en muista, miten saatoinkaan unohtaa tämän kaiken! En pystynyt valehtelee ja sanoin, en muista ja se oli siinä, meidän pääsy evättiin clubiin. Siinä sitten seistiin ja mietittiin, että mitä helvettiä just tapahtui :D! Siinä sitten muutama v sana pääs suusta, mutta ei auttanut itkeä, siellä semmoine ei tehoa, jos ei pääse inee niin se on siinä!

Mentiin seuraavaan clubiin. Noh, siel sit ovella meiltä ei edes kysytty dj vaan sanottiin No, eli ei pääse. Jee jee, tosi siistii, hyvin alkoi ilta mietittiin, mutta ei jaksettu pilata iltaa ja ei muuta kuin toiseen clubiin taas yrittää :D! Noh sit en ees muista mihin clubiin loppujen lopuks päästiin, mutta jonnekkin päästiin ja ilo oli suunaton, vaikka se clubi ei nyt mikään hääppönen ollut :D! Siellä sitten tutustuttiin paikallisiin, bailattiin ja meno oli hurjaa :)!

Noh, sitten kun tossa heräilin la päiväl hotlalla, niin voin sanoa että niin pahaa oloa mulla ei ole ollut pitkiin aikoihin ja pakko sanoa Berliinin krapula oli yksi elämäni pahimpia :D! Siis jumankauta mie halasin valkoista kaveria koko saamarin päivän ja yritin puhua Norjan ja Saksan sekoitusta, hyi hemmetti!!! Kaverilla oli parempi tsägä ja kunto, jotenka se lähti kaupungille pyörii ja kun meillä oli ostettu liput toiseen bussinähätvyyskiertueeseen lauantai päivälle, niin minulta sitten jäi se pois mun kunnon takia :(! Harmittaa kyllä pirusti, mutta minkäs sille voit kun olo on kun jyrän alle jäänyt, niin ei siinä paljoa kuule bussilla nähtävyyksiä katsella :D! Siinä olisi turisteille olisi ollut nähtävyyttä jos olisin lähtenyt kyytiin ja olisi mun edellisen päivän döner kebabit ja pilsnerit lennellyt pitkin poikin bussia, hyi yök :XD!

Noh, mulla sitten meni koko päivä siin kunnos, kunnes ihan loppuvaiheessa la loppuillasta skarppasin, koska Berliinis oltiin ja suurin haave oli päästä yhteen maailman parhaimpiin clubiin nimeltä Berghain, mihin ei ole päästetty lukuisia maailmantähtiä, ei edes Paris Hiltonia :D! Noh, haluatteko kuulla miten mulle vähän pienemmälle maailmantähdelle kävi 😉 :XD? Mitäs luulette? Jep jep, pääsin jakaa saman kohtalon mitä Paris Hilton hitto soikoon!!!

Tällä kertaa vitutuksen määrä oli 100x 1000, koska herransoikoon se on ollut mun pitkäaikainen haave päästä Berghianiin ja periaatteessa koko reissun ydin oli päästä sinne, mutta ei, ei sitten päästy, vaikka treenasin kaikki DJ mitä siellä sinä viikonloppuna soittaa!!!

Mä en vaan ymmärrä edelleenkään ja edelleenkin potuttaa pirusti, mitä hittoa!? Kaiken kukkuraski me tulimme jonoon noin kello 5 aikaan aamulla vasta ja seisoimme siellä jonossa noin 4 fucking tuntia, siis kyllä luitte oikein, 4 tuntia seistiin pakkasella jonossa hissun hiljaa, koska siellä riittää se, että juttelet jonossa niin et pääse sisään*! Kaikki oli ajateltu, oli mustat vaatteet, mitä vaaditaan, oltiin hiljaa, kaiken piti olla fine, mutta ei, siellä sitten kun vihdoin oltiin oven luona niin se maailmankuulu portsasi kattoi nyrpeästi, kysyi montako meitä on, vastasin saksaksi että 2, niin pieen hetken miettimisen jälkeen vastaus oli Nien!!! Alla tämä kuuluisa poke, kuka ei päästänyt meitä eikä Parin Hiltoniakaan Berghainiin sisään!

https://www.gq.com/story/berghain-bouncer-sven-marquardt-interview

Siis tämä jumalattoman pelottavan näköinen rumilus nimeltä Sven ei vaan jaksanut päästää meitä!!! AArgh, en osannut siinä tilenteessa ihan kylmettyneenä edes reagoida kunnolla tilanteeseen kuin että rupesin nauraa, siis joo, nauroin koska teki mieli itkeä, sen kaiken vaivan jälkeen, sen seisomisen, ihan jäässä, se että tultiin Berliinin tämän takia, niin ei, ei pääse!!! Siinä tilanteessa Svenki varmaan vähän äimistyi kun kaikki muut lähti nöyränä pois, niin meitsi vaan nauroi :XD! Saamarin Svenssoni perkule, minä vielä näytän sulle joku päivä, mä vannon että tulen astumaan Berghainii ja sitten sen jälkeen tuun sanoo sulle, siitä, että muistatko kun muutama vuosi sitten nauroin sulle kun et päästänyt sisälle, ai että mä haluun nähdä sen naaman ;)!!!!

No mutta siis joo..siinä tunnekouhussa lähdettiin sitten vaeltaa..vähän skarpattua, kerättyä itteään kasaan, mietittiin mitä viel olisi vielä jäljellä Berliinissä mihin vois yrittää ja tosiaan yksi tuttu neuvoi Tresoriin, joka ehdottomasti kuuluu Berliin clubien kärkikaastiin. No arvatkaakapa vaan kun otettiin sinne taksi sitten, ajettiin paikan päälle ja kun käveltiin ovelle, katoimme että hitsi ei oo jonoa, ajattelimme että jumankauta jee nääs päivää, oisko tää se onnenpäivä :D!!? Paineltii rinta rottingilla ja Hallo sanan jälkeen meiltä kysyttiin leimoja, niin siihen loppui jälleen kerran Keisari Kurhisen ilo ja toivo paremmasta :XD! Siis kyllä, kuulitte oikein, meille sanottiin taas NEIN!!! Emme taaskaan päässy sisälle!!! Nyt alkoi jo kaikki muut tunteet vaihtua epätoivoon ja tulla synkkiä ajatuksia päähän, että se oli siinä, en tuu ikinä enää Berliiniin, vihaan tätä kaupunkia!!! Siin hiljaa kävelimme vaan katua piktin vaeltaen ja yhtäkkiä tulimme, ison varastorakennuksen eteen josta kuului jäätävä jumputus..Noh, ajattelimme, että ihan sama, mennään tänne kattoo mitkä bileet tääl on ku ei oo muutakaan..Kävelimme ovelle ja sieltä sitten tummien ovien takaa muutaman minuutin seisomisen jälkeen avattiin ovi..Isot ja ruman näköset poket katsoivat meitä päästä varpaisiin ja yhtäkkiä sanoivat kun siisrryimme englannin kieleen, että ”You cant come inside in clothes, you have to be naked”!!! Siin hetkel ajattelin, että anteeks mitä :XD?? Oliko tuo vitsi kysyin!!? Hän sanoi, EI OLE ja laittoi oven kiinni nenän edessä!!!

Sillä hetkellä ajattelin, että mitä ihmettä tää Berliini meinaa, nää kaikki on ihan pimeitä täällä apua :XD!? Mut sit mua jäi vaivaa nii saatanasti tää juttu ja sanoin kaverille että palataan takaisin!!! Kaveri vähä vastusteli, mut sit palattiin oven eteen ja rupesimme tutkii koko rakennusta siitä vierestä..Noh, sitten sieltä paljastuikin pieni logoteksti, missä luki ”KITKAT CLUB”!

AAAA Apua mietin mielessä, ai se on tämä clubi mistä olen paljon lukenut ja kaikki varoitteli, että jos meet Kit Kat clubille, nii voi hyvää päivää, se on maailman pervoimpia fetissiperverssi clubeja, missä samassa pidetään orgioita ja ties mitä seksisessioita bileiden seassa!!! Hitto ajattelin, ei meil oo muutakaan hei kaveri, mennään tännä!!! Kaveri vähä pyöritteli päätä, mut sit suostui ja koputettiin oveen..Poke avas, vähän samaan aikaan hymyäkun sieltä tuli ja sanoin hänelle, ”we take clothes off”! Hän näytti sitten että tervetuloa vaan :XD! Apua, tajusin sitten kun astuimme sisään, että ollaan ihan sairaalla clubilla nyt ja tää on sit menoa :XD! (Linkki alla clubin sivuille)

http://www.kitkatclub.org/Home/Index.html

Siinä sitten sisälle astuttua katsoimme vähän ympärille ja meidän silmät meinas tippuu päästä :XD! Siellä oli ihmiset nakuna, kuka jossain nahkavaatteissa missä perseen kohdalla paljasta, joku jossain burleskiasuissa, kuka missäkin rooliasussa, mutta alapää paljaana :DDD! Kaverin kaa oltiin vähän jopa paniikissa ja kysyimme, että kai me saadaan edes kalsarit pitää niin se nyökkäs ok..Huh, se oli edes pieni helpotus siinä tilanteessa, vaikka omalla tavalla olisin varmaan suostutunut olemaan ihan nakunakin jos ihan pakko olisi ollut 😉 :D!

Sitten kun syvemmälle lähdettiin hieman ujoina kömpimään, niin jumankauta mitä kaikkee siellä tapahtuikaan apua :D! Kuka panee missäkin nurkassa, kuka imee kenenin kikkeliä, kuka nuolee jonkun perseenreikää, siis ihan jäätävää settiä!!! Olin ihan ymmälläni, mutta samalla todella iloinen kaikesta siitä sekopäisestä meiningistä <3 :D! Mä olen semmoista menoa aiemmin nähnyt vain elokuvissa ja pornoleffoissa, mut nyt tuli sen aika että näin vihdoin sitä menoa livenä apua)))!

Yksi hauskimmista jutuista oli se, että siel oli yks pappa, varmaan noin 7o vee joka ihan täysin alasti, jäätävä hymy päällä juoksi pitkin clubia ja runkkas muna pystyssä ahaha))! Siis en nyt kuseta, tää kaikki on täysin totta!!! Mä niin halusin kuvata sen, mutta kun kännykät clubien sääntöjen mukaan piti jättää narikkaan valitettavasti :(! Noh mutta, olin niin haltioissani kaikesta mitä tapahtui ympärillä ja muutenkin paikkana oli uea tämä Kit Kat clubi! Siellä on saunat, uima-altaat, chill lounge tilat, erikseen panotilat jos haluu enemmä privaa, tanssilattiat ja paljon paljon kaikkee)!

Tottakai me ei jääty sinne ihan kylmäks pyörii, vaan heti löydettii hyvii gimuleita joiden kaa jubailla. Tottaka oli vähän akward ku mimmi on perse paljaana sun edessä siinä, niin keskittyä vaan puhumiseen, mutta kyllä sitä tottui nopeesti tilenteeseen ;)! Kaikkee en kerro mitä siellä tapahtui sitten, se jääkön teidän oman mielikuvituksen varmaan mitä Keisari Kurhinen saattoi fetissi/perverssiclubilla oikein tehdä 😉 :D!

Tutustuin tosi kauniiseen mimmii siel, ja si hengailin sen kaa. Hän oli yli kaksi metriä pitkä ja korkkareil varmaan sen kaksi metriä jotain päälle :D! Tissit oli litran melonit, siis tietty silarit mut siis aivan jäätävät!!! Huhhuh mikä daami..noh, hänen kanssaan sitten jossain vaiheessa sitten päädyttiin kielareita vähän vaihtelee kun eihän semmoista voinut vastustella :D! 

Noh, mitäs mieltä olette, eikös ookkin kuuma muija perkule :D? Tosiaan sitten lähdettiin toiseen paikkaan jatkoille heidän kaa, Kit Katista kun oltiin hengailtu siel yli 12 tuntii, he ehdottivat että vaihdetaan paikkaa nimeltä Golden Gate. Se oli virhe, koska Golden Gate oli todella läävä, kunnon pimee kellari huhhuh..Siellä sitten viihdyttiin muutama tunti, mut sit alkoi väsy painaa ja lähdettiin vaan hotellille lepää, ei sitä vaan jaksanut enää..Noi muut jäi sinne viel tamppaa jalkaa. Siis hitsi sitä oltiin niin väsyjä, muttan niin onnellisia että päästiin Kit Kattii ja tutustuu niin ihaniin pervoihin ihmisiin <3 :D! Oon tosi happy ja itse omasta puolesta lupaan, että joku päivä vielä sinne Kit Kattiin palaan, ja Berliiniin varsinkin, koska mua jäi kaivelee hampaankoloon tuo Berghain ja muut huippuclubit!

Noh, tosiaan sitten vielä maanantaina hirveessä krapulassa päätettiin, että pakko viel nähdä Berliinii ja lähdettiin tutustuu Ss Gestapoon, missä natsit piti päämajaa toisen maailmansodan aikana. Siellä saatiin kunnon kulaus historiaa ja natsien raakuutta, mitä kaikkee he tekivätkään ihmisille,varsinkin juutalaisille huhhuuh!

Sitten vielä kierreltiin Berliinin muureja Charile Chekpointtia, missä kylmän sodan aikana oli rajat Itä-ja Länsi-Saksan välillä. Muuten reissu oli huikee kyllä, kaikista epäonnistumisista huolimatta)! Nyt jo muistelen hauskuudella sitä kaikkee sekoilua sisäänpääsyjen kaa :D!

Jotenka te kaikki jotka haluatte tutustua Berliinin yöelämään, varsinkin Ug clubeihin, suosittelen ottamaan tästä minun blogista itselleen vinkiksi sen, mitä ei kannata tehdä jotta pääsette clubeihin :XD!

Loppuun laitan vielä linkkii mun instagramiin, mistä voitte jotain mun kuvia selailla Berliinistä ja suosittelen myös seuraamaan minun instagram storya, sinne päivittelen päivttäistä mun menoa aina kun jaksan ja kerkeen ;)!

 

Ja tosiaan vielä tähän loppuun pitää tietysti muistututtaa teitä, että  Temtation Island täyttä häkää menossa, eikä ole enää montaa jaksoa kun meigäpoika astuu kehiin kurnaamaan kurr kurrr ;), jotenka muistakaahan katsoa tarkkaan joka jakso ;)! Huomennahan taas kello 22.00 nelosella Tempparit jatkuu ja jos ei ole mahdollisuutta just siihe aikaa olla telkun edessä, niin voitte sitten koneelta tsiigata jaksot https://www.ruutu.fi/ohjelmat/temptation-island-suomi

Tämmöinen blogi siis tällä kertaa, nyt oon ihan poikki ton Berliinin reissun jälkeenja kirjoitin tän blogin tosi väsyneenä pikaisesti, jotenka pyydän anteeksi kaikkia kirjoitusvirheitä. Nyt lähden nukkumaan, palataan taas ensi viikolla rakkaat <3!

Guten Nacht,

Antti

 

 

 

Oh ja, danke schön schlüpfrig Berlin ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Kommentti “Oh ja, danke schön schlüpfrig Berlin ;)!

 • 29.3.2018 at 14:52
  Permalink

  Guten tag Antti!!!

  Noniin, Berliinin reissu tuli siis tehtyä. Ihan eri klubi kulttuuria tuntuu olevan, kuin täällä Suomessa? Klubit yötä päivää auki ja mitä vielä! Muutenkin, jotenkin ahdistava klubi jos ei hyväkäytöksinen pääse klubille sisään. Noh, heillä oikeus valita asiakkaansa kuin myös asiakas voi valita klubinsa/baarinsa.

  Jotenkin tosi jännä, että Paris Hiltonille sanottu myös ei? Mä aina luullu, että maailmantähdet toivotetaan tervetulleeksi(rahaa ja kuuluisuutta löytyy), en tietenkään tarkoita, että maailmantähdet olisi parempia ihmisiä kuin me tavikset. Tajuat mitä tarkoitan. 🙂

  Alastomuudesta tuli muuten mieleen, kun kirjoitit siitä fetiissiklubista. Mun mielestä se menee silleen, että jos pukeutumis tyyli on ei mitään tai jotain nahka tyyli, niin ei silloin kannata olla moksiskaan. Vaatteet vain pois ja sulautua porukan joukkoon. Pilke silmäkulmassa! Jokainen klubilla oleva tiedostaa pelin hengen… Näin mä sen ajattelen.

  Loistava blogi merkintä jälleen kerran. See you later Alligator!!!! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *