Seksinukkebordelli pelastaa Suomen raiskauksilta!!!

Hei arvon lukijat!

Aloitan tällä kertaa samantien isolla uutisella ja omalla mielipiteellä siihen mikä tällä hetkellä kuohuttaa sekä järkyttää koko Suomea!

Suuri uutinen on se, että harkitsen 8 vuoden tauon jälkeen lähtemistä jälleen kerran politiikkaan! Tosiaan 8 vuotta sitten pyrin eduskuntaan piraattipuolueen rivistä ja se yritys jäi aikamoisen kauas  todellisuudesta. Olin paljon nuorempi ja kokemattomaampi kaikilta osin. Ja muutenkin se oli enemmän huumoria koko homma, lähdettiin testailee, että mikäs tämä homma oikein onkaan. Siitä alla muutama vanha uutinen, joka kertoo paljon millä eväin silloin siihen hommaan lähdin :D.

https://www.iltalehti.fi/viihde/a/2011042013584530

Nyt olen ihan eri ihminen, jolla paljon enemmän Suomen kansalle annettavana!

Eli tärkein agendani on Suomen sisäinen turvallisuus ja hyvinvointi. Nyt  kun ollaan seurattu tätä suomen epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa ja sitä kautta tullutta raiskausaaltoa, joka järkyttänyt koko Suomea, niin minulla oisi toivottavasti ratkaisu siihen!

Olen jo aikaisemmin ilmoittanut kun avasimme koko Suomen kohauttaaneen Seksinukkebordellin Kannelmäkeen, että meidän  toiminnalla haluamme  ehkäistä raiskauksia! Alla uutinen aiemmin syksyltä juttu missä kerron meidän seksinukkebrodellin toimintatavat ja agendat.

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/a/c6a9c71c-8e89-442a-9c02-d2bf0bdca765

Tosiaan nyt palataan siihen, että mitenkä seksinukkebordelli voisi pelastaa raiskauksilta. Mäpä kerron teille pienen esimerkin.

Me kaikki tiedämme, että maahanmuuttajat jotka tulevat täysin eri kulttuurista, jossa meidän länsimaalainen käyttäytyminen herättää heissä ihmetystä ja kummastusta. Maahanmuuttajat monesti luulevat, että jos meidän nuoret/lapset/tytöt puketuvat hameisiin niin silloin ne on valmiita seksuaaliseen kanssakäymiseen ja kypsiä siihen. Myöskin välinpitämättömyys ja  epäkunnioitus meidänlaista länsimaalaista kuluttuuria kohtaan on välillä havaittavissa, joka on monesti  mukana kun asia kärjistyy. Noh, meidän on silti kaikista näistä ennakkoluuloista ja kismoista huolimatta, saatava kotiutettua nämä ihmiset meidän yhteiskuntaan, jotka ovat tulleet muualta.. Tähän menee aikaa ilman muuta, ennen kuin näille maahanmuuttajille saadaan opetettua meidän maan tavat yms sekä kunnioitusta meidän naisiamme kohtaan., mutta heilläkin on tarpeensa, myös seksuaaliset semmoiset, kuten kaikilla ihmisillä. Kun tämä kaikki aiemmin luetellut asia + siihen lisättynä kuningas alkoholi,  niin voila ala ka kabumm, räjähdysherkkä pommi on valmis, kun tässä tilassa olevat maahanmuuttajat ja meidän omat nuoret kohtaavat tulla kaupungin yössä humalassa. Soppa on valmis, ja surullinen lopputulos on nyt sitten se mitä luetaan lehdistä joka päivä, missä ketäkin on ahdisteltu tai raiskattu :(. Sairasta ja todella surullista..

Miten siis selvitämme tämän ongelman, mitä voimm tehdä?

Eli miksipä me emme anna näille maahanmuuttajille mahdollisuuden purkaa omia seksuaalisia paineita mahdollisimman aidontuntuisesti vahingoittamatta yhtäkään elävää ihmistä? 

Ratkaisu on siihen alla olevassa  haastattelussa, jonka annoin eilen Seiskalle ja Hymylle!

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-haluaa-eduskuntaan-uskoo-keksineensa-keinon-jarkyttavien-raiskauksien

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-haluaa-eduskuntaan-esitti-erikoisen-idean-maahanmuuttajien-raiskausrikosten-estamiseksi/?fbclid=IwAR2bb-GhzI3oqUNFGu7ihb8fzIdE1MOtBCvGOu4Kb-uzeJL6pbogLMnvp9I

 Mä melkein  voisin vannoa että raiskausluvut tippuisivat tommoisen jälkeen!!  Eli tässä minun tärkein vaaliteema, joka saattaa pelastaa Suomen! Suomen ja Suomessa asuvien ihmisten turvallisuus on etusijalla miun agendassa!

Mä tosiaan toivon, että tavoitan tällä minun postauksella ja uutisella eri puolueita, joitten johtohenkilöt voisivat samaistua kanssani ja  olla minuun yhteydessä, jos haluavat minut edustamaan puoluettaan tulevissa 2019 eduskuntavaaleissa. 

Muutoin vielä tietysti Suomen ja Venäjän väliset suhteet on minun isona agendana, sekä tietysti syrjäytyneet nuoret ja koulukiusaaminen. Itsellä siitäkin kokemusta lapsuudesta, itse asissa juuri Sysmästä, josta on myös on ollut paljon kohua rehtorin puheista. Sysmä on Sysmä, siellä koulukiusaaminen on ollut aina todella rajua, sen koi itse omalla nahallani. Olin sen takia jopa myös Ylen Rauhan asialla ohjelmassa juuri rajun koulukiusaamisen takia. Se oli mielenkiintoinen projekti, jossa sitten minä kiusattu osapuoli ja kiusaajaosapuoli tapasimme pitkän ajan jälkeen, juttelimme mistä se kaikki kiusaaminen johtui ja  sovimme rauhan ohjelman lopussa, sekä annamme toisillemme anteeksi..

http://vintti.yle.fi/yle.fi/tv1/ohjelmat/asia/rauhan-asialla.html

Eli agendoja minulla on paljon, joista on Suomen kansalle  paljon suurta hyötyä, jotenka toivon suuresti että pääsen eduskuntaan vaikuttamaan! 

Loppukevennykseksi hieman minun synttäribileistä kuvaa jotka viestin meidän seksinukkebordellissa  viime lauantaina, ettei olisi liian politiikkaa koko blogi. 

Ja alla olevassa kuvassa voitte huomata, että voiko enää onnellisempi mies olla ;)?

Ja ai niin, tosiaan nyt monet julkkikset ympäri maailmaa on laittanut kuvahaastetta, niin laitoin määkin :D! Mitäs sanotte, onko mies hirveesti muuttunut, siis ulkopuolisesti meinaan ;)?

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille okein talven raikasta tammikuun jatkoa!

Rakkaudella <3!

Antti

Seksinukkebordelli pelastaa Suomen raiskauksilta!!!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *