Hyvää Ortodoksista Joulua rakkaat ortodoksit ja Onnea Keisari Kurhiselle pyöreiden johdosta <3!

Heipsista rallaa ihmiset ekaa kertaa tänä uutena vuotena 2019 :)!

Moni kysynyt minulta, että lupasinko mitään itselleni Uuden vuoden lupauksena, niin ainoan asian mitä lupasin on se, että mä jatkan olemalla oma itseni häpeilemättä mitään! Viime vuosi meni sillä tavalla ja huomasin miten onnellinen olin melkein läpi vuoden :)!

Haluan siis antaa itselleni olla onnellinen, jotka sillä tiellä  jatketaan arvoisat ihmiset ;)! Jotkut miettii, että voi apua, ei jaksa noita Kurhisen juttuja ja jotkut taas janoaa niitä lisää :D! Kaikille siis jotakin, jotenka olkaahan kuulolla siis ;)!

Noh, ensimmäinen jymypaukku heti tähän vuoden alkuun on se, että mie pistän minun rakkaan Tesla Tessukan myyntiin! Sen suurempia jaarittelematta, käykäähän tsekkaamassa mun nettiauton ilmoitusta, niin sieltä selviää lisää miksi niin teen.

https://www.nettiauto.com/tesla/model-s/10195361

Ja tosiaan mun Tesla on Suomen ylivoimaisesti halvin ja omasta mielestäni ainakin myös upein, jotenka muistakaa se, nopeat syö hitaat ;)!

 

Moni miettii, mitä toi Kurhinen taas suunnittelee, mutta tosiaan mielessä on yksi mielenkiintoinen juttu, josta kerron sitten myöhemmin jossain vaiheessa kun on sen aika ;)! Ja siis älkää ymmärtäkö ihan väärin, en ole lopettamassa kuin seinään taksitoimintaani vaan jatkan sitä vähän eri muodossa sitten , en siitä vielä kerro tässä vaan tuleevaisuudessa ;)!

https://www.mrhappyvagina.com/keisari-kurhisen-kyydit/

Ja ei unohdeta, meidän bordellitoiminta jatkuu edelleen täyttä pahkaa, jotenka muistakaa tilailla omaa aikaa ja tulkaa panee nukkeja Kantsuun ;)!

https://www.uniquedolls.fi/

Kantsusta ja bordellista sen verran vielä, että tosiaan mun pyöreitä, eli 35 vuotissynttäreitä juhlin juuri meidän ihanassa bordellissa nyt 12.1. lauantaina oman pienemmän ystäväpiirin kanssa ja kutsut olen laittanut facebookissa niille keitä sinne haluan tulevan. Te muut tutut ketkä ette saaneet kutsua, niin haluan sanoa, että tälle kertaa en halua sinne mitään pintaliitobileitä missä ihmiset tulee vaan palloilee ja syömään ilmaiseksi sekä juomaan mun juomat, kuten monina aiempina vuosina ollut kun olen kutsunut kaikkea ihme jengii ketä en ees tunne kunnolla. Esim. Suurin osa viime vuonna ei edes vaivatunut tuomaan lahjoja mun synttäreille, jotenka päätin, että en halua tommoista jengii enää mun synttäreille joita ei kiinnosta minä yks paskanhailee . Sorry, olen nyt suora ja rehellinen!

Te jotka olette taas kutsuttuna, niin odotan teitä innolla ja haluankin viettää juuri teidän kanssa laatuaikaa, mun 35 vee pyöreet <3! Voi apua kun sattuu sanoa, että olen 35 vee äijä, vaikka näytänkin ihan 18 vee nulikalta ja käyttäydynkin sen mukaan monesti :D!

Mut joo, siis juhlitaan rajusti illasta aamuun, ja kaikille vieraille on lupa nussii meidän seksinukkeja mun synttäribileissä ilmaiseksi, eli kunnon orgiat pistetään pystyyn, ai että tulee hauskaa jippiikajeiii  ;)<3!

Nii ja tosiaan siis virallinen synttäripäivä mulla on siis huomenna, eli 7 tammikuuta, silloin kun on ortodoksinen Joulu, mutta halusin kummisin järkkää bileet ja paras aika että kaikki ystävät pääsee juhlii on vikonloppu, jotenka sen takia siis 12.1 on itse bileet :)! 

Eli muistakaahan onnitella Keisaria huomenna virallisesti pyöreiden johdosta, ja niistä onnitteluista iso kiitos ja kumarrus jo etukäteen <3!

Rakkaudella <3

Antti

 

Hyvää Ortodoksista Joulua rakkaat ortodoksit ja Onnea Keisari Kurhiselle pyöreiden johdosta <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *