Merry Christmas from Sex Business ;)!

Ho Ho Ho rakkaat lukijat!

Pukki Kurhinen täällä Ho ho ho tuhmeliinit ;)! Ootteko varmasti ollut tarpeeksi tuhmia tänä vuonna, hä ;)? Jos ootte niin se on erittäin hyvä juttu, silloin tämä pukki tulee ehkä käymään teidän luo ja saattaa  jotain lahjakasseista jotakin tavaraa teille antaa ;), hehee..

Ite pakko sanoa kyllä rehellisesti, että tuhmana ollaan oltu ja paljon :D! Ja  olen ollut oikein iloinen siitä, koska se on tuonut omaan ja muidenkin elämään niin paljon iloa ja niin kuin sanonta menee, kaksimielisillä on kaksi kertaa hauskempaa elämässä ja se on vaan faktaa ;)! Tänä vuonna erityisesti on ollut todella paljon tuhmia asioita, josta en voi olla kuin iloinen ja ylpeä! Menneeseen vuoteen on mahtunut paljon kaikkea, kuten viime keväänä tullut Temptation Island 4 kausi, missä olin mukana pervoilemassa ja sekoittamassa pakkaa, sekä sitten tämä viime aikojen supersensaatio ja ilmiöksi maailmalla kasvanut meidän seksinukkebordelli! Paljossa on ollut mukana viime aikoina ja voin sanoa, että vuosi on ollut todella antoisa kaikin puolin ja kaikkea mielenkiintoista tapahtumaa täynnä, ai että nam nam <3! Olen uskaltanut rikkoa taas kerran suuria tabuja ja rajoja lakia rikkomatta kummiskaan, mitä monet muut eivät ole uskaltaneet tehdä ja olen itsestäni erittäin ylpeä :)! 

Keisari Kurhisen Kyydit oma erikoistaksiyritys tuli perustettua, kallis Tesla sähköihmeauto isolla lainalla ostettua, Suomen ensimmäisen seksinukkebordellin nostaminen parrasvaloihin,  lista olisi pitkä menneelta 2018 vuodelta saavutuksista :)!

Menneessä vuodessa olen kyllä valtavasti taas kokenut ja kasvanut ihmisenä, ja olen siitä erittäin kiitollinen erityisesti itselleni rohkeudesta kokeilla uusia asioita <3!

Olen päässyt kokemaan niin paljon hauskoja asioita, mistä olen niin paljon saanut nautintoa, ettei mitään rajaa aijaaii jaiiiiiiii  <3! 

Mielestäni olen ollut todella vapautunut oman itseni kanssa, ja teen juuri niin kuin minusta tuntuu hyvältä. Hyvä drive on ollut päällä läpi vuoden ja samalla meiningillä  ja jopa kovemmalla meinaan jatkaa ensi vuonna kanssa, sen lupaan!!! 

Tosiaan eniten mulla on ollut hauskaa tämän meidän seksinukkebordellin kanssa, toteuttaa omia ideoita siihen ja  josta on nyt kirjoitettu ympäri maailmaa :)! Kirsikka kakun päälle on se, että eilen sitten saatiin purkitettua Sex Business dokumenttisarjan brittikanava Channel 5:lle huhhuh <3!. Tästä tuli aivan kyllä huikee setti tuotantotiimille ja se tulee jossain vaiheessa keväällä ulos Briteissä telkusta ja toivottavasti myös sitten joku suomalainen tv kanava ostaa luvat itselleen näyttää sarjaa Suomessa! Onhan se hienoa saada tälläkin saralla Suomea maailmankartalle :)!!! Tästä tulee kylläs superkova jakso, aijaaiiii :)!

Noh, siitä sitten keväämmällä lissööötä jee jee!

Oikeastaan sen suurempia mukisematta, haluan kiteyttää tähän menevään vuoteen 2018 vielä, että halua kiittää kaikkia ketkä on tehnyt kanssani yhteistyötä ja luottanut minuun <3. On ollut todella hienoa tehdä omaa juttua kun sulle annetaan luotto ja uskoa, sekä  sitten kun onnistut siinä, niin se palkitaan :)! Nämä onnistumiset ovat antaneet itseluottamusta valtavasti!

Ensi vuonna lupaan itselleni, että otan vielä isompia harppauksia omien unelmieni eteen, vielä isompia riskejä tarvittaessa ja säilytän kärsivällisyyteni, kuten olen jo tänä vuonna sen oppinut tekemään! Nothing cant stop me babyy ;)!

Ja hittolainen sentääs, mulla on kohta syndet hei, 35 vuotta, apua! Aikamoinen luku kyllä ei voi muuta sanoa! Päätin tällä kertaa, että juhlin oman läheisen porukan kanssa niitä meidän seksinukkebordellissa Kannelmäessa ja kaikille teille kutsutuille lähetän kutsut sitten facebookissa. Pidetään iha omat bileet siellä, nautitaan toistemme seurasta, ilojuomasta ja nussitaan nukkeja oikein olan takaa, mitä sen parempaa, jippikajeii 😉 :D!

Tässä vaiheessa haluan toivottaa oikein ihanan rauhallista Joulua kaikille ja varmuuden vuoksi todella menestyksekästä Uutta vuotta 2019 <3!

Love & Peace <3!

Antti

 

Merry Christmas from Sex Business ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *