Mä oon sun Romeo, saat suudella mun.. ;)!

Paramm pamm pamm ihmiset!

Huisin hauskaa sunnuntaita kaikille rakkaat lukijani <3 :)!

Minun ei edes pitänyt blogia päivitellä, mutta jotenkin heräsin tänään tosi onnellisena, virtaa täynnä <3!

Päätin sitten että pakkohan se vähän jakaa hyvää fiilistä teidän kanssa myös ja kertoa osittain mistä se johtuu :)!

Eilen siis minut tai ennemminkin Keisari Kurhisen Kyydit tilattiin polttarikeikalle viemään ihana polttarisankarineito jatkoilta baariin. Tulin työtä käskettyä paikalle ja sieltä tulikin ihana naisporukka ulvoen paikalle :)! Yllätys oli enemmän kuin hyvä polttarisankari, joka halasi minua suurella innolla <3! Noh, sitten laitettiin käsiraudat polttarisankarille ja Keisarin piiska viuhui tämän pyllylle, jippikajeii ;)! Sitten kaikki autoon, ja eiku keikun ajelee pitkin stadia Keisarin muodikkaalla Teslalla musiikit kaakossa anustappi ja jelly jortikka viuhuen 😀 :)! Siinä sitten samalla juttelimme, niin sain niin paljon kehuja siitä polttarisankarilta, että  miten aito ihminen olen julkisuudessa, että hän on mun suuri fani <3! Siinä juteltuamme ja kuunneltua häntä, varmistuin vielä enemmän siitä, että pitää olla juuri se mitä haluaa olla, toteuttaa omia villeimpiäkin unelmia ja olla häpeämättä ideoitaan, miettimättä liikaa mitä muut ympärillä ajattelee sun ajatusmaailmasta, koska se oma sisin aitous  on se mikä tekee ihmisestä rakastettavan, ei se että hän tekee semmoista  vain mikä miellyttää toisia ihmisiä!

Tästä on hyvä jatkaa siis itsevarmana mun omaa mielenkiintoisen hullunkurista polkua jota pitkään olen tarpponut ja tulen tarppomaan aina, love it, grrrauhhh  <3 ;)!

No mutta mutta, asiasta kukkaruukkuun,  tosiaan vielä nyt sitten on pakko mainita täällä blogissakin suuri uutinen, jos nyt joltain on jäänyt eilen lukematta Iltalehdessä siitä, että meidän bordelliin on tullut kauan odotettu miesnukke Romeo, jippikajeii :)!

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/a/3e5c5888-e971-4ef9-8de9-e0bb51a04055

Eli Romeo on jo täydessä työn touhussa, jotenka voitte hänet varata meidän sivuilta.

https://www.uniquedolls.fi/

Ja tosiaan nyt kun joulu ihan ovella ja monella on mietinnässä, mikä olisi hyvä lahja, niin voin sanoa, että mikä on sen parempi lahja kuin pilke silmäkulmassa ostettu pukkutuhma lahjakortti Uniq Dollsin seksinukke bordelliin ;)! Miettikääpä sitä ;)! Eli niitä on nyt myytävänä meidän nettisivuilla, jotenka sieltä voitte suoraan ostaa sen ja tulla hakemaan paikan päälle Kannelmäkeen, tai sitten printata pdf muodossa.

Semmoista siis :)!

Nyt vielä hieman vielä mun Keisari Kurhisen Kyydeistä asiaa. Eli tosiaan kaikki tietää että olen perustanut oman taksiyrityksen. Jos ette tiedä, niin täällä on teille lisää infoa siitä ;)!

http://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-perusti-eroottisen-taksipalvelun-Teen-kaiken-mita-lain-puitteissa-voin

Anus tappi, Jelly Jortikka, ruoska, käsiraudat ja moni muu lelu ovat vakiokalustoa minun taksissani, jonka voit tilata täältä https://www.mrhappyvagina.com/keisari-kurhisen-kyydit/ 😜😎😋😍🤭

Vielä ei niin kiva juttu sattui tosiaan toissapäivänä taksissani, mutta tämä on osa tätä alaa ja ennemmin tai myöhemmin tulisi vastaan. Nyt se tuli jo tässä vaiheessa mua vastaan, mutta onneksi sentään selvisin säikähdyksellä, huh! Käykääs lukemassa juttu alla olevasta linkistä.

https://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-kohtasi-todella-kamalan-taksikyydin-trauma-iski/ 

Noh, eteenpäin mennään, pienistä traumoista huolimatta :)!

Ja ai niin, tosiaan Briteistä kävi se tuottaja tapaamassa meitä meidän bordellissa ja lyötiin lukkoon, että kuvataan se Sex Business dokumenttisarja Channel 5 UK kanavalle nyt vielä Joulukuussa, jotenka suuri unelma toteutuu siinäkin sitten, hurraa :)! 

Näissä tunnelmissa on hyvä lopettaa ja toivottaa teille hyvää Joulun odotusta, muistakaa ostaa läheisille paljon lahjoja ja me kyllä palaamme blogiin vielä ennen Joulua, thats for shure ;)!

Love & Peace <3!

Antti

Arvaa kuka Pukki 😉
Mä oon sun Romeo, saat suudella mun.. ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *