Naapurirakkautta ja Üllaristondista :D

Hello rakkaat ihmiset,

Viikko taas hurahti, ettei kerennyt kissa sanoa)!

Tosiaan viime viikon keskiviikkona astelin Temptation island saarelle Amandan kanssa ja meno oli hurjaa :D! Mitäs itse tykkäsitte jaksoista?

Tällä viikolla homma jatkuu ja ties mitä kivaa on tiedossa, jotenka olehan taas telkun äärellä tänään kello 22.00 nelonen ja huomenna samaan aikaan myös sama homma :)!

Nelonen Media

Asiasta kukkaruukkuun. Tosiaan viime viikolla kuten kerroin, niin Seitsemän päivää lehti kävi tekee kotiesittelyn asunnostani ja huomisen printtilehdessä siitä voitte enemmän lukea ja tutustua minun kotiini <3, jotenka muistakaa hommata oma Seiska kotiinne ;).

Nyt kun puhutaan kodistani, niin ilmoitin myös viime blogissani siitä, että pidän pienimuotoiset tuparit. No mähän pidin semmoiset, ja todella sivistyeesti, ilman häiriöitä ja melua hoidimme nämä juhlat, koska halusin arvostaa minun naapureita ja heidän hiljaisuutta. Siitä huolimatta laitoin kohteliaasti lapun alakerran seinään siitä, että pidän tuparit ja pahoittelen jos nyt vähäsen musiikkia kuuluu ja että poistumme kaupunkiin ennen 00.00.

Eli tein miten kohteliaan ja kunnioittavan naapurin kuuluukin tehdä, joka haluaa elää sovussa omien naapureiden kanssa. Noh..joskus mikään ei vaan riitä ja meitä on moneksi, mutta se mitä tapahtui vuorokausi sen jälkeen, sai mut miettimään, että mistä näin pimeitä ihmisiä oikein sikiää :D?

Olen tästä hommasta jo facebookissa ja instagramissa avautunut, sekä sitä on tullut jo uutinenkin como lehteen, jotenka en viitti kirjoittaa kaikkea uudestaan vaan linkitän uutisen, mistä saatte kaiken sen tiedon mitä tapahtui. (Linkki alla).

https://www.como.fi/uutiset/antti-kurhisen-tupareiden-jaatava-loppunaytos-tama-heippalappu-ilmestyi-postiluukkuun/

Tosiaan laitoin vastausen tohon seinälle takaisin, mutta rakasta naapuria ei vaan kuulunut kylään halimaan, vaikka lapu olikin otettu seinältä pois :D! Ai juma mä niin nauran vieläkin tälle, mistä näitä sikiää :XD! Olen nyt odottanut naapuria kyläilee, mutta

Hyvin alkaa siis mulla elo täällä Etu-Töölössä, haha! Toinen asia mikä ei myöskään naurattunut viime viikolla liittyen asuntoon on se, että kun oot muuttanut ja just saanut kämpän vihdoin sisutettuu yms.niin vuokranantajalta tulee viesti, että putkiremppa tuleekin jo elokuussa 2018, eikä 2019 kuten alunperin ennakoitiin 🆘😱🔧🔨🔩🚿🛁😢! Eli evakkoon taas pian, lol 😈😂!

Moni kommentoi mulle myös kun kirjoitin asiasta facebookkiin, että vuokranantaja kusetti sua, mutta kyllä mun sopimuksessa vaan lukee, että putkiramppa alkaa 2018 loppupuoliskolla, mutta onko sitten tuo elokuu loppuolisko vai miten sen nyt sitten ottaa?!

Ja tosiaan ei vahvistunut kauanko se kestää yms. niin sekin ärsyttävää kun ei tiedä kuinka pitkäks aikaa joutuu evakkoon :(!

Eli nyt jos joku ihana emäntä haluaisi minut ottaa hellään syleilyyn elo/syys tai lokakuus putkirempan tieltä suojaan, niin voi laitta minulle ehdotusta täältä yhteyslomakkeen kautta tai suoraan ;), olisin tosi kiitollinen ja lupaan vastineeksi hieroja todella helläksi sen ajan kun asun siun luonasi,et kadu lupaan sen, pus nus 😉 <3!

Ai niin, yks iljettävä mutta samalla vähä hauska juttu piti kertoa. Tosiaan tähän maailmaan mahtuu kaiken maailman hiihtäjiä yllin kyllin ja aina välillä ne tulee vaan mun tielle :D. No tällä kertaa oli taas kyseessä kuntosali. Eli tämmöinen pikku assidentti sattui Keisarille viime viikolla..

Tällä kertaa menin reenin jälkee suihkuun, nii siel oli täys seisokki päällä pulikoimassa joku pervo hymyssä suin 🙈🆘😱😡😂! Karkasin äkkiä saunaan ja ajatuksessa vaan nopeasti rupes hämmennyksen ja järkytyksen jälkeen soimaan Sannin biisi, ”Että mitähän vit**a, kohta alkaa leegot tippua…”😡👊😂!!!

Siis kelatkaa ihmiset, kuka kehtaa mennä avoimesti pulikoimaan yhteiseen suihkuun jäätävä stondis päällä, välittämättä muista ihmisistä??! Eiks tää oo vähä sairasta?! Olin niin hämmentynyt, etten oikein osannut toimia..olisi varmaan pitänyt napata kalusta kiinni ja puristaa nii kovaa, että ois huutanut kivusta, ois seuraavan kerran miettinyt prkl missä sitä seisokkiaan näyttelee!!! Että tämmöistä sitten :D!

No mutta joo, eiköhän se riitä taas tällä kertaa tän viikon blogin osalta :). 

Palaillaan taas rakkaat <3!

Antti

Naapurirakkautta ja Üllaristondista 😀
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

2 kommenttia “Naapurirakkautta ja Üllaristondista :D

 • 22.4.2018 at 15:59
  Permalink

  Sä osaat sit kirjottaa niin hauskasti. Toi loppu oli niin hauska juttu, et ihan nauratti.

  Vastaa
  • 22.4.2018 at 16:07
   Permalink

   Kiitos kiitos, yritän 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *