Kikkeli siniseks, kala persiisiin ja eiku menoks, töttöröö :D!

Hello rakkaat lukijat <3

Mites on viikko mennyt teil)? Toivottavasti yhtä yhtä hyvin kuin miul :)!

Tai no hyvin ja hyvin, onhan tässä ollut kyllä palauttelua siitä Berliinin reissusta, mutta se on kyllä ihan ymmärrettävää, että semmoisen loman jälkeen tarvii lisää lomaa :D!

No mutta joo, ei palata siihen enää vaan mietitään mitäs tässä viikon aikana onkaan tapahtunut. No tapahtunut on jonkun verran, olen nyt avannut minun uuden asunnon oveni koko Suomelle ja tehnty seiskan kotiesittelyn eilen :). Voitte tarkemmin sitten tutusuta mun uuteen kotiin ensi viikon ilmestyvästä printti Seiskasta, sekä videoesittelyn sitten myöhemmin Seiskan nettilehdestä. Ja tosiaan haluan ihan rehellistä palautetta teiltä, että mikä jäi teitä vaivaa asunnossani ja mikä taas oli tosi ihanaa. Kaikki kommentit on tervetulleita, koska on ihana kuulla kaikkien ihmisten näkökulmia sisustuksen suhteen yms. Itse nyt vasta sytyin vähän enemmän sisustelee kämppää, kun muutin. Tai no, olihan se kiva joskus aikoja sitten sisustella kun asui naisen kanssa yhdessä, mutta sitten jotenkin se vaan into lopahti kun itseä varten ei niin paljoa tarvi ja äkkiä sitä kämppä on sikin sokin sotkuinen. Itse en ole mikään ihan sottapytty, mutta en mikään ihan superclean. Ihan lääväksi en kyllä koskaan asuntoa ole päästänyt, koska siitä tulee niin paska fiilis itellekkin, jos kämppä on ihan paskanen.

Jouduin sisustaa hieman niukin budjetein, koska nyt on niin monien isojen reissujen jälkeen palanut rahaa, että ei vaan kertakaikkiaan pystynyt mitään isompia hankintoja tekemään, mutta uusi sänky, sohva, mattoja, telkkareita, tauluja tuli hankittua ja kyllä kaikkeen tohonkin paloi rahaa ihan kivasti. Sitä vaan joka kerta ku käy ikeassa, niin sitä hupsista vaan niin taas muutama sata euroa meni..

No mutta tosiaan, ei siitä sen enempää nyt, lisää asunnostani, elämästäni ja Temppareista voit lukea ensi viikon seiskasta ;)!

Päätin myös, että aina perinteeseen kuuluu, että jonkunlaiset tuparit pitää pitää, jotta hyvä onni säilyy asunnossa ja pidänkin todella intiimit tuparit jo tänä viikonloppuna <3! Intiimit ei nyt tarkoita mitään suuria orgioita, eikä edes pieniä :D, vaan sitä, että kutsun vain minun sukulaisia ja todella läheisiä ystäviä, jotenka kaikkia en pysty valitettavasti kutsua. Yksi syy on myös, että tässä talossa asuu enemmän rauhallista aikuista ja vanhempaa väkeä, enkä halua heille aiheuttaa mitään meteliä. Talo on rakennettu kummiskin 1900 luvun alussa, niin kuuluvuus on eri luokkaa, jotenka en halua että meteli kantautuu naapureille, haluan elää sovussa naapureiden kanssa. Tämän takia tänne tuleekin ihan vaan muutamia ihmisiä,  vaikka olisin halunnut kutsua niin paljon muitakin. 

Nyt sitten vielä palataan Temppareihin, koska tänään on se suuri päivä kun minä astun Temptation Islandille Amanda Harkimon kanssa! Tänään siis ehdottomasti kannattaa olla telkkarin ääressä kello 22.00 Nelosella, nimittäin on todella jännät paikat tulossa, tai siis ainakin jännät paikat tulee mun kikkelille ja  valkaistulle anukselle :D! Apua luitte ihan oikein!!! Alla vähän Seiskassa ennakkotunnelmia mitä houkutusten saarella oikein tapahtuu ;)!

https://www.seiska.fi/Telkkari/Vaginahieroja-Antti-Kurhinen-Temptation-Islandille-penis-maalattiin-heti-siniseksi-Onks

Yhden paljastuksen voin tuosta yllä olevasta seiskan uutisesta sanoa , että ette voi kuvitella miten paljon minun anusta kirveli tuon kalan jälkeen ja kikkeliäni yritin pestä vielä monta päivää kaikilla maailman saippuailla pois ja hankaussienillä, mut ei vaan lähtenyt vaikka kuinka hinkkas, nahka meinas jo munasta lähtä apua :XD! 

Ja tosiaan te jotka ette kerennyt katsoa telkkarista, niin aina voitte katsoa ohjelmaa jälkikäteen tai jopa etukäteen ruutu.fi palvelusta.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/temptation-island-suomi 

Tosiaan mullahan itsellänikin on ruutu + palvelu, eli voin katsoa etukäteen esim Temppareita 2 jaksoa, mutta tiiätteks te mitä, mä en oo halunnut katsoa :D!!! Mä halusin odottaa että ihan virallisesti kaikkien mukana katson ainakin ekan jakson suoraan neloselta telkusta! Muut jaksot ehkä rupeen lunttaa, etukäteen, mut tälta avausjaksolta neitsyys saa mennä vasta TÄNÄÄN :)))!

Hitsi että innostuttaa, eli ei jännitä vaan semmoinen lapsenomainen innostustunne on sisällä, jippikajeiii  ))! 

Mä lähen tästä purkaa mun innostusta vähän salille, jotenka haudi hau ihmiset, palataan taas ensi viikolla :)!’

See ya <3!

Antti

Photo by: Lars Johnson/ Nelonen Media
Kikkeli siniseks, kala persiisiin ja eiku menoks, töttöröö :D!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *