Totuus julki!

Helloo people,

Viikko hurahti taas nopeasti ja kaikkea on tapahtunut. Ensimmäisenä haluan kertoa teille upeasta mahdollisuudesta tulla kuuntelemaan kuuluisaa Ukrainailaista bändiä Cirkukseen 11.05.2018 klo 21.00 alkaen.

Nämä kaksi upeaa diivaa ovat viimeiset 12 vuotta lumonneet Ukrainassa ja entisissä Neuvostoliiton maissa omilla lauluillaan. Näin matalalla naisäänellä ei ole Ukrainan itsenäisyyden aikana ole ketään muuta vielä laulanut ja muutenkin näiden kahden diivan show ei jätä ketään kylmäksi. He ei vät pelkästään laula, vaan heidän esityksensä on kuin iso teatteriesitys, jossa ripaus draamaa, tunteita, sekä upeita elämyksiä! Pelkästään heidän esiintymisvaatetus on jotain aivan hätkädyttävää, jotenka tätä esitystä ei kannata missata mistään hinnasta!

Liput on mennyt kovaa tahtia ja odotettavissa onkin täydellinen tunnelma kyseiselle esiintymisillalle! Myös sinulla on mahdollisuus vielä päästä tähän upeaan esitykseen, jotenka ole nopea ja osta oma lippusi jo etukäteen ticetmasterista! (Linkki alla)

https://www.ticketmaster.fi/event/228153

Lisäksi on myös facebookryhmä, josta voitte seurata tapahtumaa, sekä siellä on myös lippuarvontoja menossa. Käykäähän tsekkaamassa. (Linkki alla)

https://www.facebook.com/events/2322083654473696/

Ja eihän Keisari Kurhinen voi tämmöistä esitystä jättää mistään hinnasta, jotenka nähdään mestoilla :)!

Laitan vielä saman Venäjäksi, koska tiedän että Venäjänkielistä väestöä tämä kiinnostaa todella paljon!

Дивы украинской эстрады — неповторимые НЕАНГЕЛЫ — специальные гости вечеринки 11.05.2018 в городе Хельсинки, клубе Сиркус!

На протяжении двенадцати лет их песни взрывают танцполы и трогают души. Их хиты знают наизусть и подпевают в унисон.

НЕАНГЕЛЫ — это единственный женский коллектив в украинском шоу-бизнесе с уникальными низкими голосами, полноту которых лучше всего раскрывают живые выступления. Каждое появление певиц на сцене — кино с экспрессией и душевными переживаниями. Здесь и трагедия, и драма, и комедия.

В этот вечер вас ждут эффектные наряды, яркие постановки и невероятный вокал — Слава и Виктория будут снова и снова удивлять своего зрителя.

Билеты на ето неповтаримое шоу вы можете приобрести в тикетмастере или прямо у дверей.

https://www.ticketmaster.fi/event/228153

Увдимся на месте!

No mutta sitten vielä jotain mietteitä menneeltä viikolta myös. Eli tosiaan Seiska kävi tekee kotiesittelyn ja viimeisimmästä Seiskasta ootte nyt sitten saanut nähdä minun asunnon :)! No, mitäs tykkäsitte mun sisustuksesta? Jäikö joku vaivaamaan kenties vai oliko kaikki nättii? Ihan rohkeasti voi laittaa mulle kommenttia, mielelläni otan myös kriittisiä, koska se auttaa taas näkemään ne virheet asunnossa, joita en itse ehkä näe. Varsinki naisten mielipiteet olisi jees, koska naisilla on aina vähän erilainen näkökulma sisustuksessa ja haluan tästä asunnosta semmoisen, että siinä on molempien vivahdetta, ei pelkästään poikamiesunelmaa :D! Laitan nyt alle vielä linkkejä seiskan sivuille, missä pääsette tutustuu mun kotiin.

http://www.seiska.fi/Uutiset/Nain-asuu-Suomen-tunnetuin-vaginahieroja-Antti-Kurhinen-esittelee-47-nelion

Sitten muitakin haastiksia mitä annoin seiskalle tässä laitan alle linkkei.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Unelmien-naista-etsiva-Antti-Kurhinen-listaa-naiskriteerinsa-kimittaminen-arsyttaa-Saatan

https://www.seiska.fi/Uutiset/Oho-vaginahierojana-tunnettu-hurmuri-Antti-Kurhinen-haaveilee-nyt-sitoutumisesta-emannan

https://www.seiska.fi/Telkkari/Antti-Kurhiselta-kursailematon-mielipide-Temptation-Island-Suomen-naisista-En-voisi-ikina

Sitten vihdoin viimein paljastan nyt koko totuuden vaginahieronnasta ensimmäistä kertaa täysin rehellisesti! Tämä kannattaa katsoa!(Linkki alla)

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-rehellisena-Tama-on-koko-totuus-vaginahierojan-urastani/1130617

Ja sitten toimittaja päätti tarttua vanhaan kohujuttuun, joka järistytti koko Suomea silloin vajaa kymmenen vuotta sitten! Tästäkin paljastan nyt vihdoin koko totuuden! En tiedä, ripauttiko toimittaja minulle jotain totuusseeriumia, mutta näin on vain närhen munat, että Keisari paljasti nyt kaikkien kiinnostavimpien kohujen salat! Tämä on kai ollut omanlainen ripittäytyminen minulle kohujutuista, lol :D! (linkki alla)

https://www.seiska.fi/Uutiset/Kaak-muistatko-viela-Antti-Kurhinen-ja-Henna-Kalinainen-myivat-hapykarvojaan-netissa-Antti

Huuh, nyt on paljon helpompi olla, kuin kivi olisi vierähtänyt sydämmeltä :D!

Jos tulee teille vielä joku juttu, joka on vuosien mittaan jäänyt vaivaa, että mitä sen takana on, niin rohkeasti vaan kysymään, minä vastaan, ainakin vielä kun toi totuusseeriumi vielä potkii 😉 :D!

Sitten asiasta kukkaruukkuun..

Sitten yks toinen juttu mua on vaivannut. Se on toi kiinteistövälitysduuni..Sitähän kokeilin tuossa 4 vuotta sitten vähän huonolla menestyksellä, mutta silloin oli matkassa monta muuttujaa. Nyt sitten minulle tarjottiin mahdollisuutta taas palata samaan hommaan, mutta kun luottamus on mennyt sen edellisen kerran jälkeen, niin pelko on suuuri lähteä ottaa riskiä taas. Tietty tällä kertaa se ei olisi niin radikaali, eli ei tarvitsisi omaa yritystä perustaa ja kulutkin olisi pienempiä, mutta kun alalla on pelkkä provisiopalkka niin silti jotenkin ahistaa se tilanne. Silti kiinnostusta olisi lähtee takas alalle, koska kyllähän mä siitä loppujen lopuksi tykkäsin, kaikista ongelmista huolimatta.

Sitten pitäis se autokin hommaa, kun ei täl hetkel oo kuin laina-autoja, mut kiinteistövälittäjänä pakko olla auto, enkä ihan paskaa halua ostaa. Asun kyl ihan keskustas, enkä tääl muuten kyl autoo tarvi. Tääl pärjää julkisil ja sitäkää ei tarvi kun tuli nyt noi alepa fillarit :)! Ps. on muuten ihan saakutin kätsyt noi Alepa fillarit pakko myöntää)! mun talon viereen tohon sammonpuistoon tuli Alepa fillareiden teline, nii pääsen kätsysti sillä aina mihin haluun keskustan alueella)! Oikeesti täydet papukaijamerkit siitä kaupungille :)! Mut siis joo, palataan vielä takas siihen kiinteistövälitykseen..Eli nyt olisi erilaisia mahdollisuuksia tarjolla palata kiinteistöbisnekseen.

Mitäs mieltä olette, kannattaako mun lähteä takaisin kiinteistövälitysalalle vai ei? Viimeksi tosiaan kaikki meni päin honkia, sekä mullakaan ei ollut käsitystä, mitä tuo kiinteistövälitys oikein on. Nyt on sentään jonkunlainen ymmärrys alasta niin helpompi hypätä takaisin kelkkaan.

Noh, mä mietin vielä tässä itsekseni, tutkiskelen mahdollisuuksia..

Sitten minulle tarjottiin paikkaa myös liikuntapaikanhoitajaksi kesällä. Se on kyl kivaa hommaa pakko sanoa, vaikka ei mitenkään rahakasta. Mut ei sitä aina pidä kaikkee rahan takia tehdä, sen olen jo oppinut :)!

Sitten muutenkin tässä muutamia tui tui prokkiksia tulossa, niin ei täs hätää jee jee ;)!

Ja arvatkaa mikä parasta? No se, että kesä on jo ihan nurkan takana rakkaat ihmiset jee jee <3!

Ja ai niin, tottakai unohtui muistuttaa, että tänään ja huomenna tulee taas Tempparit nelosella klo 22.00, muistakaa olla telkun ääressä silloin ;)! Itse meen myös huomenna Temppari Extran kuvauksiin :)! Se jakso tulee sitten joskus myöhemmin tulevaisuudessa sitten, ilmoittelen sitten kun tiedän ;)!

Näin tunnelmis on hyvä päättää tää blogi ja me taas palaillaan taas ensi viikolla, moikkulis moooiiiii <3!

Antti

Totuus julki!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *