Klara Wabbenia vaan kaikille tasapuolisesti <3!

Hei rakkaat lukijat,

Viikko hurahti ja paljon taas kaikkee tapahtunut. Ainakin siis maailmalla on tapahtunut ja yksi isompia yllätyssuru-uutisia on ollut se, että maailman kärkinimiin kuuluva dj nimeltä Avicii on poistunut keskuudestamme :(! Tämä on todella surullista kun vielä alle 30 vee ihminen poistuu keskuudestamme. Se mitä hän on saavuttanut noin nopeassa aikataulussa musan saralla on päätä huimaavaa ja todella kunnioitettavaa! Todella todella surullista oli lukea tämä shokkiuutinen lehdistä.. Noh, ei siitä sen enempää, RIP Tim Bergling..

Itsellä viikko on muuten ollut suht rauhallinen ja olen paljon nyt miettinyt tulevia koitoksia. Viime viikolla tietty kuvattiin tuo Temptation Island Extraa ja se oli piristävää ja hauskaa :)! Nappasin vielä tommoisen mukavan kuvan Samin kanssa muistoksi. On se huikee äijä pakko sanoo :)!

Pikkuhiljaa Tempparitkin alkaa olee jo loppupuolella, eikä montaa jaksoa ole enää jäljellä. Yksi asia minua kyllä on omalta osaltani jäänyt vähän ihmetyttämään, että kun heti alkuvaiheessa kun astuin Temppareihin, niin päätin olla oma itteni, enkä se vaginahieroja Antti ja kerroin koko porukalle mistä tarina sai alkunsa, aivan kuten tässä Seiskan haastiksessa.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-rehellisena-Tama-on-koko-totuus-vaginahierojan-urastani/1130617

Tosiaan olen saman asian kertonut monesti kameroiden edessä, ja jopa silloin kun Minnan kanssa treffeillä oltiin. Yllätys on ollut kova, että tuotanto on kaiken sen leikannut pois ja jättänyt mut pilluhierojan rooliin sinne Temppareihin :D, mutta omalla tavalla ymmärrän kyllä sen, että mielenkiinto katsojilla on suurempi jos he ajattelee että olen pilluhierojana siel saarella :XD. Eli tosiaan ihmiset kerroin rehellisesti kaikille siellä heti kun astuin ohjelmaan mukaan, etten ole oikeesti pimppihieroja vaan kaikki oli mautona läppää nää pari vuotta, ei sen enempää :D!

Todii ihmiset))! Nyt sitten tänään taas ois Tempparin tulossa samaan tuttuun aikaan klo 22.00 Nelosella!! Mitäs odotatte oikein tulevilta jaksoilta?

Sen tiedätte että uusi pari on tulossa saarelle, kun Noora ja Markus lähti. Mitä veikkaatte, lähteekö ne sekoilee heti kunnolla?

Kaiken sen näette sitten tulevissa jaksoissa, olkaahan ruutujen ääressä ;)!

No mutta sitten toisesta ohjelmasta hieman. Tosiaan itse olen ollut koukussa tänä vuonna nyt noihin Suomen selviytyjiin. Pakko myöntää, että on saatu kyllä todella mielenkiintoinen paketti kasaan. Kun katsoo, kilpailuja niin ei ne nyt mitenkään niin niin erikoisia ole, mutta se, että ollaan panostettu kilpailijoiden ympärille muodostettuun henkikökohtaisiin tuntemuksiin, sekä kieroiluun on tehnyt tästä aivan loistavan! Jokainen varmaan voi melkein rehellisesti sanoa, että mielenkiintoisin aihe koko ohjelmassa on se, että kun porukka kieroilee toisiaan vastaan ja läyhää selän takana! Aivan loistavaa! Ihan huikeeta katsoa kenen pokka kestää kieroille eniten ja samaan aikaan nuolla persuksii :D! Tuotanto on onnistunut vähemmillä kustannuksilla rakentamaan Suomen ehkä katsotuimpaa ohjelmaa, koska olisi voinut olla ihan toisin, eli olisi panostettu kilpailuihin ja niiden puitteisiin, johon olisi upnnut aikaa ja rahaa, mutta päädyttiinkin tähän ratkaisuun, että rakennetaan ohjelma kieroilun varaan enemmän ja sehän toimi loistavasti! Mahtavaa tuotanto!

Olen todella innolla joka jakso odottanut sitä, että kuka kieroilee kenenkin pään menoks nytte ja miettinyt koko ajan myös itseä, että mihin itse pystyisin, pystyisinkö puukottamaan selkään juuri sitä ihmistä joka mut auttoi? Raakaa peliä kyllä ja omaa moraalia laitetaan todella paljon koetukselle. Jollekkin kieroilu on luontevaa, joillekkin se on hirveän vaikeaa ja se tekee tästä niin mielenkiintoisen. Olenkin nyt salaa toivonut sitä, että pääsisin Selviytyjiin seuraavalle tai tuleville kausille! Se ois niin mahtavaa päästä testaamaan itseään ihan äärirajoille! Jotenka vinkkinä vaan tästä tuotannolle, jos joku lukee mun blogia, olen enemmän kuin messissä jos mahdollisuuden suotte ;)!

Ja nythän eilen juuri julkaistiin uudet Selviytyjät julkisuudessa, eli en ainakaan nyt tokalle kaudelle pääse, sniif :(. Noh, ehkä kolmas tas neljäs viimeistään nappaa 😉 :D! Mulle on sattunut hauska yhteensattuma, kun olin silloin 2008 vuonna Big Brotherissa ja se oli 4 tuotantokausi ja nyt sitten Temmptation Islandilla olin myös 4 kaudella! Huikeaa porukka kyllä kasassa jälleen kerran kyllä :)! Muutamaa tyyppiä en voi sietää henkilökohtaisesti, ketä lähtee nyt uudella kaudelle Selviytyjiin, mutta itse ohjelmassa ne voivat olla ihan mielenkiintoisia persoonia seurata sivusta. Tällä kertaa uskoisin että riitoja tulee olemaan vielä enemmän kuin ekalla kaudella, koska nyt on aika räiskyviä persoonia mukana kyllä, huh, mutta sitähän me katsojat halutaankin jee jee ;)!

Jees, jees. Tosiaan muuten olen lähdössä käymään Venäjällä. En oo nyt vähään aikaan siellä suunnille pyörinyt. Mun äidillä oli nyt 24.4 synttärit ja nyt sitten tuli mahis mennä kyydillä sinne ja takasin, niin mie meen onnittelee rakasta äitiä jälkikäteen ja pitää seuraa sille <3! Nyt sitten riehakkaat vappusuunnitelmat vaihtui äidin kanssa rauhalliseen yhteisaikaan <3! Vuosi vuodelta mä vaan mummoudun pikkuhiljaa :D, eikä se edes haittaa mua, tää on ihan kivaa :)!

Jepulista. Sit tosiaan mun huikee valokuvaajatoverini Veli-Veikko Elomaa pyörähti Suomessa ja muutaman foton ottamassa musta kotona. Alla pari kuvaa.

Ja tosiaan hei ihmiset, ei unohdeta noita upeita bileitä mitä tulossa Circukseen 11.05!

Näissä tunnelmissa minun on aika toivottaa oikein hyvää loppuviikkoa ja tietysti mitä riehakkaampia Vappukarkeloita, hurraa <3! 

Palaillaan taas 🙂

Antti

Klara Wabbenia vaan kaikille tasapuolisesti <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *