Temptation Berliini täältä tullaan oi hoppa sentääs ;)!

Heissulivei taas rakkaat lukijat.

Se olisi nyt sitten siinä, huomenna sitten pärähtää käyntiin se mitä olemme kaikki yhdessä kauan odottaneet, eli supersuosittu Temptation Island Suomi 4 reality tv sarja tv Nelosella kello 22.00 <3!

Joo, tiedän, että sitä nyt on joka tuutista mainostettu, mutta ei siltikään tarpeeksi, jotenka niin minäkin vielä toitotan ;)!

Kuten olette ehkä kuulleet, niin tänä vuonnahan sarja ei ole normaalit 20 jaksoa pitkä vaan huikeat 24 jaksoa ))! Eikä tässä vielä kaikki, vaan jos ette tienneet, niin tänä vuonna on myös Temptation Island extra ohjelma, joka sitten joka torstain jakson jälkeen :)!

Itsekkin olen siinä vieraana Sami Kurosen haastattelemana joku ilta, jotenka muistakaa aina katsoa myös Temptation Extra ;)!

Tietysti pakko mainita myös se, että jos muistanette, niin itse en ihan heti alussa siinä ole, vaan tulemma Amanda Harkimon kanssa kesken kauden ”Jokereina” ;)!

Vaikka tulemmekin Aman kanssa kesken kauden, niin silti meno on hurjaa alusta lähtien, jotenka kannattaa katsoa ohjelmaa ihan alkumetreistä asti ja muutenkin sitten pysytte paremmin kärryillä sitten kun itsekkin sinne saarelle astun!

Innolla kyllä odotan nähdä seikkailut vihdoin telkkarista, vaikka omassa muistissa ne edelleen todella hyvin ovat pyörineet..

Photo by: @LarsJohansson

No mutta joo, huomenna siis pistetään studio pystyyn, mutta nyt toisiin aiheisiin.

Eli ollaan frendin kansssa menossa Saksaan, Berliiniin vähän yli viikon päästä sekoilee kunnolla, hähää :D!

Olen jo pidempään halunnut päästä Berliiniin viettää aikaa, kun aina mennyt jotenkin Berliini ohi suun kun olen 4 kertaa auton hakenut Saksasta tai muuten vaan ajanut ohi. Olen Saksassa ollut Hampurissa, Frankfurtissa, Bremenissa, Dusseldorfissa, sitten muissakin mestoissa kun autolla ajoi läpi, en nyt muista kaikkia. Saksa on kyllä mielenkiintoinen maa pakko sanoa ja onhan se euroopan talousmahti, ei siitä pääse yli eikä ali. Tunnen kyllä jonkunlaista ihailua Saksaa kohtaan, koska he ovat kaksi kertaa aloittaneet maailmansodat ja varsinkin toisen maailmansodan jälkeen kun koko maa oli tuhottu, niin nyt maa porskuttaa talousmahtina eteenpäin! Venäjällä monesti sanotaankin politiikoille, että ”ettekö häpeä, katsokaa miten elää hävinnyt osapuoli sodassa ja katsokaa miten me elämme täällä voittajamaassa”! Se on kyllä totta, se pistää miettimään, että miksi ihmeessä näin? No vastaushan on suhteellisen helppo kun vähän pistää aivonystyröitä toimimaan. Tosiaan kun Saksa kaatui toisessa maailmansodassa, niin heille ei jäänyt mitään päätösvaltaa mistään ja ainut asia mitä heille annettiin on kehittää taloutta, minkä he tekivätkin paremmin kuin hyvin! Samaan aikaan voittajamaat, eritoten Neuvostoliitto lähti kehittää sitä mitä huvitti, koska oli voittajamaa ja se suuntautui suurimmaksi osaksi aseisiin ja muuhun paskaan. Lopputulos nyt sitten näkyykin, kun Neuvostoliitto romahti niin sitä oltiin kusessa ja Saksa taas pääsi vapaaksi kommunismista samaan aikaan, yhdistyi ja nyt onkin talousmahti! Näin se vaan menee, ei sille oo muuta sanaa! Berliinilla on kyllä todella suuri historia ja haluankin nähdä tämän upean kaupungin!

Samalla myös haluan myös uppoutua clubielämän ytimeen, koska nimittän yksi maailman parhaimmista clubeista sijaitsee Berliinissa. Clubin nimi on Berghain ja se on kuuluisa siitä,että sinne ei pääse noin vaan ja olit sitten kuka vain niin mahdollisuus että ovimiehet ei päästä sisälle on suuri. Esim se surkuhupaisa juttu siitä, että Paris Hilton ei päässyt clubille, ja moni muu julkkis niin tekee Berghainista entistä mielenkiintoisemman! Tämä kiehtoo minua ja haluankin kokea sen, mitä se kaikki mihin ei pääse edes isolla rahalla, pitää oikein sisällään :)!

Tietenkin Berliini on myös nykypäivänä kuuluisa punaisten lyhtyjen kaduista, missä prostitoidut laillisesti tekevät töitä, kuten esim. Amsterdamissa. Mitään en myönnä, että olisin itse palveluja menossa kokeilee :D, mutta ainakin haluan vähän käydä tsiigailemassa menoa ja meininkiä ja jutella ainakin kauniille naisille, eli siinä on mulle tulossa aikamoista Temptationia huhhuh ;)!

Odotan reissulta paljon, jotenka ai että ku olen innoissani <3! Ja tietenkin jos teillä ihmiset on vinkkejä Berliiniin, niin otan mielelläni niitä vastaan, kiitos :)!

Jeah, noh, eiköhän tää riitä tällä kertaa taas blogin osalta, pitää lähtee tästä hoitelemaan asioita..

Palaillaan taas <3!

Antti

 

 

Temptation Berliini täältä tullaan oi hoppa sentääs ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *