Ai jummijammi, kohta SE alkaa ;)!

Hola amigos,

Tosiaan jummijammi, sehän alkaa ihan just, meinasin melkein itekki unohtaa tässä hirveessä muuttorumbahässäkässä huh :D! Enää vähän yli viikko ja pärähtää kautta aikojen paras ja viettelevin Temptation Island Suomi kausi, ai että <3! Ootteko valmiina näkemään kuka lankeaa viettelemysten pauloihin ja kuka ei ;)? Nyt on kyllä kovat piipussa se on varmaa! Muistakaa siis kytkeä telkkari neloselle 14.3 kello 22 tai sitten jos et kerkee telkusta kattoa niin ruutu.fi näet sitten samat jaksot :)!

Ai hitsi, pakko sanoa, että jopa itseäkin jännittää katsoa, vaikka ohjelmassa olin mukana :D! Huikee kausi tulossa ai että <3! Tosi monet tutut on tullut esim. salilla kyselee, mitä tulee tapahtuu ja eroaako joku vai ei, mutta olen vaan kylmästi jotunut sanomaan, että en voi kertoa etukäteen yhtään mitään, enkä edes halua, koska ohjelmalta menee mielenkiinto jos asiat kertoo etukäteen!  Kyllä se on paljon hauskempi sitten katsoa telkusta kuin kuulla suusta ;)! 

Mä uskon että Tempparit tulee olee mielenkiintoisempi jopa kuin tämän kaude Suomen Selviytyjät, vaikka pakko sanoo, että siitäki ohjelmasta diggaan aika paljon, pitkästä aikaa joku Suomalainen tv sarja Temppareiden lisäksi koukututtaa pauloihinsa :)! Toivottavasti mä olen myös seuraavalla Selviytyjät julkkiskaudella, koska mä meinaan näyttää mistä Keisari kusee ja voittaa koko homman kotio, se on uhkaus, ugh ;)!

Photo by: @LarsJohansson

No mutta joo, tosiaan sitten vielä tänään kuulin, että Idolsiin seuraavalle kaudelle haetaan kilpailijoita ja pakko sanoa, että lyötiin kättä päälle Jasun kanssa , joka siis oli myös tämän kauden Temptation Island sinkku.  Vähän yli kuukausi sitten karaokebaarissa kun laulettiin pitkästä aikaa koko temppariporukalla,  niin päätettiin Jasun kaa, että että perkule haetaan Idolsiin seuraavalle kaudelle ja lyötiin kättä päälle! Mä täytin siis mun lupauksen Jasu hei, jotenka teehän sinäkin se perkules sentääs ;)! Hitto se ois niin kova setti jos päästäis molemmat jatkoon, apua :))!

Yksi asia vähän epäilyttää ja harmittaa pirusti tossa hakuprosessissa. Lukekaapa mitä siellä lukee hakuiästä.

https://www.nelonen.fi/ohjelmat/idols/2135391-onko-sinusta-uudeksi-supertahdeksi-hae-mukaan-idolsin-uudelle-kaudelle

Kyllä, en ollut uskoa silmiä, että yläikäraja on vain 30 vuotta, herranlettas!!? Miksi niin matala yläikäraja ja ylipäätään, tämähän on herranlettas ikärasismia! Eikö muka aikuiset voi alkaa laulaa aikuisiässä ja eikö heistä muka voi tulla tähtiä? No voi, se ollaan nähty ihan live elämässä monesti! Jotenka todella paljon kummastuttaa ja kauhistuttaa tuo hakusääntö! Mä niin toivon että he osaisivat joustaa, ainakin minun kohdalle edes, koska kaikki sanoo että näytän enintään 25 vuotiaalta, niin eikö se jo riitä teille  hei arvon Idols tuomaristo kun olen nuoren näköinen ja käyttäydynkin suurimmaksi osaksi kuin teini 😀 ;)?

ja tosiaan näytelaulukappaleeksi laitoin heille mun livekeikkaesiintymisen Maltaisesta Riekosta vajaa parin vuoden takaa, kun olin opiskelemassa Heon kansanopistossa laulaja linjalla. Mun mielestä se oli ihan ok veto iteltäni, koska aloitin ihan nollista laulamisen silloin kun menin sinne kouluun ja alle yhdessä opintovuodessa opin edes ton verran :)!

En tiedä säväyttääkö hakuprosessituomareita, mutta toivottavasti antavat edes mahdollisuuden päästä jatkoon kokeilemaan tuomareiden eteen laulamista :).

Ja tottakai mua vähän pelottaa, että jos pääsenkin jatkoon, niin en ole sen Heon koulun jälkeen laulanut kuin pari kertaa karaokea ja ne vähäisetkin taidot on aika ruosteessa tällä hetkellä.

No onneksi tässä alan taas harjoittelee yhden ammattilaisen kanssa, jotenka katsotaan mitä tuleman pitää ;)!

Sitten vielä tästä mun uudesta kämpästä. Luitte siitä viime blogissakin.

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhisen-uusi-asunto-rytsolan-miljonaarien-ex-kamppa-vieressa/?shared=127539-d87b4ff8-500

Oon tässä ihan rikkipoikki tästä muutosta huhhuh.. Mulla oli niin paljon krääsää kertynyt edellisen 10 vuoden aikana edellisestä kämpästä, ettei mitään rajaa ja kun olen luonteeltani hamstraaja niin pakkasin kiireessäni melkein kaiken mukaani sieltä :D! Nyt sitten täällä mun faijan vaimon kanssa ollaan yritetty sisustaa uutta kämppää, mutta kaikki on niin paskaa ollut, että puolet joutunut heittää menee :D! Uutta joutunut hommaa, koko ajan rampannut Ikeas, sit K rauta, Tokmannit, ja jopa Tori.fi kaikkee maailman sisutuskamaa.Kaappeja raahaillut niska limassa, koonnut tuolei, kaappei yms. Oon ihan kypstä tähän hommaan ja niin kuin aiemmin sanoinkin, vihaan muuttoja yli kaiken hitto soikoon! Noh, nyt sit toivottavasti saan asuu tässä kämpässä pitkään, ja pakko sanoo tykkään tästä asunnosta tosi paljon <3! Alla hieman mun uudesta kotialueesta historiaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Etu-T%C3%B6%C3%B6l%C3%B6

Näistä taloista huokuu historia vielä sieltä Tsaarin ajoilta ja diggaan tommoisesta nostalgisen historiallisesta asutuksesta <3! Katot ovat korkeita, huoneet avaria, niistä huokuu oma historiansa!

No mutta joo, eiköhän tää ollut tällä kertaa tässä tää blogi, pakko mennä nukkumaan tästä ja huomenna jatketaan hommia.. 

Palaillaan taas rakkaat lukijat <3!

Antti

Ai jummijammi, kohta SE alkaa ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *