Uusi ihana asunto <3

Heippatirallaa ihmiset rakkaat<3

Nyt en malta edes turhia lässytellä, kun oon niin innoissani tästä mun uudesta kämpästä :)! Eli tosiaa jonkun aikaahan siinä meni, että asuntoa etsin ja nyt löytyi huikee helmi suoraan Helsingin sydämmestä, Kamppi/Etu-Töölöstä :)! Parempaa sijantia saa kyllä hakea asunnolle ja voin sanoo, että tyytyväistä miestä nyt sitä ollaan ai että :)! Viereinen asunto oli ennen Rytsölän miljonäärin käytössä, eli ihan kiva talo mulla on ;)!

Aloin jo melkein vähän ressaa, että hitsi mun irtisanomisaika tässä vanhassa asunnossa lähenee koko ajan, eikä sopivaa kämppää vaan löydy. No nyt sitten löytyi, onneksi! Tietysti fiilikset on todella haikeat kun vanhasta joutuu muuttaa pois, mutta niin se vaan elämässä joskus tapahtuu, pitää astua vanhalta mukavuusalueelta ja astua uuteen! Tasan 10 vuotta tässä herttoniemenrannassa on tullut asuttua ja paljon on kyllä muistoja tässä asunnossa, huhhuh..Oikeastaan ehkä hyvä vaan jättää lopullisesti vanhat asiat ja muistot taakse, sekä aloittaa täysin puhtaalta pöydältä kaiken :)!

Pakko tähän ilon keskelle sanoa myös jotain pahaakin, koska nimittäin vihaan muuttoja yli kaiken ja mulla tavaraa kertynyt 10 vuoden aikana niin paljon, että oikein hirvittää apua! Olen aina ollut kuin harakka ja kerännyt kaikki krääsät hyllylle, jotka olevinaan mulle pirun tärkeitä asioita :D. Tästä tulee todella rankkaa mulle, koska en vaan osaa heittää tavaroita menemään, yhyy.. 

Ja kaikki muutenkin tapahtui superäkkiä, en itsekkään edes uskonut että yhdessä päivässä kaikki tapahtui! Laitoin kymmeniä viestei asunnoista, sit tämä yks vastas heti, sovittiin näyttö samalle päivälle, siel lyötiin heti kättä päälle ja nyt heti sain avaimet käteen! Huh, aikamoista :)!

Noh, nyt sitten kauhee muuttorumba päälle, ei auta muu ja  ensi viikolla sitten kuorma-autolla sitten kaikki kerralla sinne, hoppaa!

Ai niin, totta tosiaan, meinasin unohtaa kertoo, pressitilaisuus Temptatin Islandista oli tossa viime tiistaina ja silloin julkaistiin kaikki paritkin vihdoin, eli nyt sitten enää vajaa kolme viikkoa niin pärähtää käyntiin kaikkien aikojen viettelevin Temptation Island kausi, jippikajei ja me pidetään siitä Amandan kanssa huolta ;)!

Ja tosiaan pitkästä aikaa olin yhteydessä Venäjän talo 2 formaattiin, josta ekaa kertaa moneen vuoteen oltiin tosi kiinnostuneita mun paluusta ohjelmaan, mutta valitettavasti jouduin kieltäytyy, koska A, mulla tosiaan tää Temppari täällä kesken vielä, sitten tuo asuntoasia painoi päälle yms. asiat, niin kerroin heille että en nyt pääse, niin ne veti taas kai herneet nenään, hitto soikoon :D! 

https://hymy.fi/uutiset/suomalaisjulkkista-pyydettiin-super-tv-sarjaan-ulkomailla/?shared=126939-31ddbbd4-500

Sitten on vielä tää todella surullisen hupaisa juttu, mitä olen nyt Lidlin kanssa vääntänyt.Linkki alla.

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-valitti-lidlin-paapomolle-epailtiin-varkaaksi/?shared=126601-977f831d-500

Nyt asia on sen verran edennyt, että Lidlin kaa ollaan asioita selvitetty ja enää jäljellä tämä töykee vartija Avarn vartiointifirmasta, johon olen ottanut yhtyettä, mutta mitään vastausta en ole saanut. Pyysin vaan heitä pyytää anteeksi minulta vartijan hermoromahdusta tilanteessa ja mulle turhaa vittuilua ja uhkailua. Jos hän sen tekee niin asia on sillä selvä, annan anteeks ja saa koko juttu jäädä, jos ei niin sitten mietin rikosilmoitusta! Noh, jäädään odottaa vielä siis vastausta vartiointifirmasta.

Ja totta tosiaan heei, voisin sitten jossain vaiheessa ottaa kotiesittelyn videolle teille rakkaat ihmiset mun ihanasta uudesta kämpästä, sit kun olen saanut muutettua ja vähän tavaroita paikalleen. Nyt lähden paikkailee lisää tavaroita ja toivotan kaikille hyvää viikonloppua ja tietysti talven loppua, kohta alkaa jo virallisesti kevät, jippikajeiii, hurraaa <3!  

Mut joo, ollaan kuulolla!

Pus pus <3!

Antti

Uusi ihana asunto <3
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *