Welcome to Miami!

Hello amigos!

Keisari Kurhinen juuri viime yönä laskeutunut Suomeen jenkkien reissulta. Todella väsy on ja kaikkee tapahtui reissun aikana, sen ootte saanutki jo lukea lehdistä. Laitan muutaman linkin teille tänne, niin teidän helpompi pysyy kärryillä mitä kaikkee tapahtunut.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-lahti-Miamiin-haluaa-julkkisrakkaan-Olisi-kiva-paasta-proystailemaan/1128408

https://www.como.fi/uutiset/antti-kurhisen-miamin-matka-alkoi-karusti-kolarointia-sakko/?_ga=2.35424481.1746012806.1518690245-2013233934.1468147425

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-jarkyttyi-Miamissa-ampumavalikohtauksesta-yksi-kuoli-Jouduimme-melkein

https://hymy.fi/uutiset/homomiehet-ahdistelivat-antti-kurhista/?shared=126237-f303f326-500

https://www.como.fi/uutiset/temptation-island-suomi-tahti-miamissa-torkea-seksiahdistelu/ 

https://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-bailaa-miamissa-baaritiski-tulessa-naiset-poydilla/

http://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-riehui-poliisiasemalla-meinattiin-pidattaa/

Eli noi luettuanne, tiedätte mitä kaikkee on sattunut mulle matkassa. Matka siis on ollut aika rankka kaikin puolin, on tapahtunut todella paljon, mutta samalla oli todella antoisa. Matka oli kuin niin sanottu viha/rakkaussuhde parinkunnalla, eli laidasta laitaan mentiin nollasta sataan todella kovaa! Jollakin tavalla tuo ressas pirusti, mutta sitten taas samalla anoi paljon enemmän kun tunneskaalat heitteli niin paljon tapahtumien kulun takia. 

Todella opettavainen reissu on ollut ja nyt viimeistään avautunut silmät jenkkitähtien pröystäilyistä clubeilla, koska samaan aikaan siellä oli paljon julkkuja kun viikonloppuna esim Miamin ehkä parhaimmalla clubilla esiintyi T pain. Paikalla oli paljon vartioita ja mestalla taisi olla muitakin huippuräpäreitä, koska piha oli täynnä taas Rolls Royseja ja Lambroghineja. Sen voin sanoa, että en ole koko elämäni aikana nähnyt elokuvissa ja livenä niin paljon kalliita autoja, kuten Rolls Royseja, Lamborghineja, Ferrareita kuin nyt Miamin matkalla! Se on totta, sinne tullaan pröystäilemään ja tähdet kuluttavat rahaa vaivattomasti! Esim noilla eliitticlubeilla missä olin, niin pelkkä vip pöytä maksaa 15000 dollaria ja sit esim vodkapullo 5000 dollaria yms. Sairaita hintoja, mutta eipä se paljoa paina esim. Flyd Maywheateria, joka kuittas 300 miloonaa dollaria yhdestä matsista Conor Mc Gregorin kanssa. Sekin bailaa siellä usein clubeilla ja pistää rahaa haisee. Justin Bieber myös bailaa ja pistää rahat liitää, eli siellä ollaan totuttu tohon pröystäilyyn. 

Se mikä mua jäi jälleen kerran häiritsee pirusti on se, että vaikka siellä kaikki niin hienoa, suurta ja mahtavaa, sekä miljardöörit pröystäilee, samaan aikaan kodittomia näin melkein enemmän kuin missään! He krjäävät aina kauppojen edessä, tienvarsilla ja liikennevaloissa tulevat kylttien kanssa pyytää rahaa ruokaa. Jopa rullatuolissa veteraanit ajelevat siinä kuumuudessa päivät pitkät aujen edessä kerjäämässä. Siis mulla tuli monta kertaa itku silmään kun näin heidän naamasta ja silmistä sen voimattomuuden tunteen kun joutuvat kerjäämään. Mulle tuli niin paha olo, että  monta kertaa teki mieli huutaa ja itkee samaan aikaan, sekä pakata kamat ja lähtee maasta pois kun vitutti niin paljon heidän puolesta! Mä en vaan ymmärrä sitä, että kaupunki joka on maailmankuulu glamouristaan, rikkauksistaan yms. niin annetaan ihmisten olla tuolla tavalla!? Jälleen kerran tuli mieleen tämä meidän Suomi, jota me parjataan huonosta kohtelusta vähäosasempia kohtaan, mutta kuulkaas Jenkkitouhujen jälkeen Suomi tuntuu paratiisilta vähävarasia kohtaan! Kiitos Suomi siitä <3! 

Olen sen nyt lopullisesti saanut todeta lukuisien Jenkkireissujen jälkeen sen, että Yhdysvalloissa arvostetaan rikkauksia, sua ihaillaan kun olen rikas ja kuuluisa, menestyt hyvin bisneksessä, mutta sitte kun sulle tapahtuu jotain, menetät kaiken, kukaan ei välitä susta ja sun päälle syljetään vaikka oisit aikaisemmin sun saavutuksilla pelastanut maan katastrofilta! 

Yhdysvalloissa on niin kauan kivaa asua kun sulla on rahaa ja valtaa,  jotenka ihmiset hyvät, te jotka ihailette sitä maata ja luulette että siellä on kaikki helppoa niin ei, voitte unohtaa jos sinne lähdette että sossu auttaa teitä, tai koulut maksetaan. Ei, kaikki maksaa, jopa terveyspalvelut vähäosaisille, jos ei oo rahaa niin kuole kadulle eikä kukaan välitä! Näin..

Noh, mutta tää on tätä ja vielä kerran toistan, olen onnellinen että asun Suomessa missä meillä välitetään ihmisistä niiden asemasta huolimatta <3!

Se mikä hienointa reissussa vielä oli tietysti, mitä ei koskaan voi väheksyä on se ihana aurinko, lämpö ja kauniit rannat, ai että <3! Kyllä sitä vaan mieli lepäs Sout Beachilla kun makasi ja katseli kauniita naisia, ei siin oo kahta sanaa kyllä, se oli todella ihanaa aah <3!

Loppuun laitan muutamia kuvia alle  reissusta vielä ja tosiaan just tulin yöllä pois, niin tänää tulikin yllätyslähtö Venäjälle, kun kaveri menossa mun kotikaupunki Petroskoihin, missä äitini asuu ja tiedän että äidilläni on yksinäistä,sekä ollut masennusta viime aikoina kun mun mummo, eli äidin äiti kuoli viime syksynä..Menen vähän äitiä lohduttaa, koska tiedän miten paljon sille merkitsee kun tullaan sitä moikkaamaan ja antaa edes vähän sitä läheisyyttä ja rakkautta <3! 

Antakaa sitä rakkautta läheisillenne enemmän ihmiset, koska se on niin tärkeetä <3!

Olen vain muutaman päivän poissa Venäjällä, koska ensi viikolla pitää olla täällä Suomessa koska kuulette lisää taas tulevasta  Temptation Island 4 ;), eli olkaahan kuulolla ;)!

Nyt oikein hyvää loppuviikkoa ja Keisari kuittaa taas, palaillaan <3!

Antti

 

Welcome to Miami!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *