Temptation Island Suomi 4

Hei toverit,

No nyt siis tiedätte sen, että Keisari Kurhinen on mukana tämän vuoden Temptation Island Suomi 4 kaudella, jippikajeii :)! Tässä alla muutama linkki aiheesta, jos ette vielä ole lukeneet ;).

https://www.nelonen.fi/ohjelmat/temptation-island-suomi/2134564-temptation-island-suomen-uudella-kaudella-seikkailee-lauma-upeita-urhoja

https://www.seiska.fi/Telkkari/Vaginahieroja-Antti-Kurhinen-panee-naisia-sekaisin-Temptation-Islandissa-yksi-asia-jai

http://mesta.net/temptation-island-suomen-kauniit-ja-komeat-kuvissa-mukana-myos-amanda-harkimo-ja-antti-kurhinen/

http://www.findance.com/uutiset/37195/temptation-island-suomi-2018-sinkut-paljastettu-mukana-myos-amanda-harkimo-ja-antti-kurhinen

https://anna.fi/ihmiset-ja-suhteet/julkkikset/jattiyllatys-uudella-temptation-island-kaudella-sinkkujen-joukossa-julkkiksia?shared=313803-cc60536f-500

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201802012200711716_tw.shtml

https://www.is.fi/viihde/art-2000005548031.html?ref=rss

https://www.seiska.fi/Telkkari/Tosi-tv-konkari-ja-vaginahieroja-Antti-Kurhinen-mukana-Temptation-Islandissa-tassa-ovat

Pakko hehkuttaa, että oli kyllä upea matka, upea reissu ja upea porukka, mutta enempää en paljasta, kaiken saatte nähdä sitten kun ohjelma alkaa maaliskuussa tv 4:sella!!!

Varmasti moni teistä ajattelee, että ei jumakauta, oliko pakko ottaa toi pelle pilluhieroja mukaan ohjelmaan, mutta niin vain siinä kävi että siellä sitä oltiin ja mentiin eikä meinattu ;)! Haluaisin tietää teiltä rakkaat ja ei niin rakkaat lukijat, ihan rehellisesti saatte tänne vastata mulle, että mitä mieltä olette siitä että olen mukana ja mitä odotatte kaudelta? 

Ps. Mitäs tykkäätte tästä Larsin ottamasta kuvasta? Meitsi diggaa pirusti vaikka ite sanonkin, hyvin onnistui kyllä, kiitos Lars, oot huippukuvaaja ja huipputyyppi muutenkin!

Photo by: @LarsJohansson

No mutta joo, Temppareista vielä tulee paljon juttuja jotenka ei liiaksi mahaa makien täydeltä ;).

Nyt mun pitää funtsii mitä mä pakkaan Miamin reissulle mukaan :)! Maanantaina ois lähtö, jee! Ai että oon kauan aikaa jo unelmoinut pääseväni Miamiin käymään! Siellä pitäis olla asuinpaikka ihan paraatipaikalla South Beachilla mistä näkee koko Miamin ja iltaisin pitäisi päästä ihka upo uudella Ferrarilla ajelee, ai että kelpaa ;)! Alla kyseisestä Ferrarista kuva.

Toivottavasti reissusta tulee hauska ai että <3!

Ainoo mikä ärsyttää, on se, että mun jalka on pirun kipee ja turvonnut alhaalta enkä ymmärää mistä. Vaikee kävellä ja arastaa. Tää on pieni takapakki reissulle, mutta en anna sen pilata reissua vaan meen tänään lääkäriin varmuuden vuoksi! 

Näillä näppäimillä Keisari toivottaa teille oikein mukavaa viikonloppua, älkää jääkö lakon jalkoihin :D!

Palaillaan taas Miamin reissun jälkeen, niin kerron sitten miten reissu meni :)! Ja tietysti muistakaa seurata mun instagramia https://www.instagram.com/anttikurhinen/

koska sinne päivittelen matkalta kuvia insta stooriin videoita.

Ei muuta kuin Hasta la vista baby <3!

Antti

Temptation Island Suomi 4
Merkitty:                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *