Äärirajoille..

Tervist toverit taas,

Viikko  ja risat kulunut jälleen. Työtä no tehty, käyty treenaa, ajeltu Bemulla, käyty hammaslääkärissä ja nautittu elämästä. Aika peruskauraa kyllä. Nyt on vähän semmoista rauhallista aikaa mun elämässä ollut. Ehkä hyvä vaan, sitä on menty viime vuoden puolella iha liian lujaa monen asian suhteen..

Sitten yksi asia mitä kokeilin todella pitkästä aikaa ja se oli aivan upeaa. Tosiaan yksi frendi ehdotti minulle, että mentäisiin Kuusijärvelle saunoo ja avantouimaan. Suostuin heti mukisematta, koska se on oikeestikkin todella siistiä ja fiilis on aivan upee kun käy kuumas kylmäs ees taas. Muistan joksus 10 vuotta sitten kävin isäni kanssa rastilassa avatouimassa. Tosiaan Kuusijärvelle saavuttuamme, ihmettelin suuresti sen suosiota, koska meitä ei edes alkuun päästetty saunoo, koska saunat oli ylitäynnä. Jouduimme odottamaan että vähän vapautuu. Menimme tavallisen saunan sijaan savusaunoo ja se oli todella upeeta. Siis fiilis oli ihan paras ja päässä oikein heitti kun kun tuli vedestä pois, aah <3! Alla video siitä.

Päätin tän avantouintikerran jälkeen, että tästä tulee mun uusi harrastus! Suosittelen sitä kaikille, koska mä muistan kun käytii faijan kaa aktiivisesti siellä niin me ei tultu moneen vuoteen kipeeksi. Se vahvistaa niin paljon omaa elimistön vastustuskykyä!

Yks asia ärsytti mua kun sinne tulin. Tosiaan Helsinki,Vantaa,Espoo,Kauniainen on Pk-seutua, tekee yhteistyötä yms. niin kun itse olen Helsingin kaupungin työntekijä ja yritin mun henkilökortilla saada alennusta Kuusijärven saunasta joka kuuluu Vantaan kaupungille niin ei, ei antanut yhtään :(! Mikä toi tommoinen on? Ollaan Pk-sueuta, melkein yhtä samaa niin ei voidä työntekijälle antaa alennusta. Voi vitja sentään! Noh, Helsingin kaupungin paikoissa voin käydä ilmaisiksi, se lohduttaa :)! Mietinkin, että meniskö sitä kokeilee rastilan avantoa pitkästä aikaa?

No mutta anyway, tää on huikee harrastus joka on erittäin terveellistä, suosittelen toverit :)!

Tosiaan kerroin että miul ois kuvaukset tossa parin viikon päästä. Ajattelin että niihin pitäisi laihduttaa kun olen lihonut tossa talven aikana niin perkuleesti, tai siis en nyt varsinaisesti lihonut, mut elintasomaha tullut esille :D! Nyt kun rupesin kuntoilee enemmän yms. niin huomaan että miten hitto vaikeeta on saada pois kiloja ai että! Ennen nuorempana riitti kun lennekili hyvin ja reenas niin olit kuosis. Nyt ei riitä. Nyt joutu kattoo mitä syö, treenaa vitusti, eikä sekään auta, tarvii perkeleesti aikaa huhhuh.. Nyt vielä enemmän huomaan iän merkityksen kuntoon. Järkyttävää!

No mutta hei, nyt asiasta kukkaruukkuun. Olin tuossa muutama päivä sitten pienessä roolissa tulevassa uudessa rikossarjassa ”Karppi”, jossa olin toimittajana. Tosiaan pääosassa on Pihla Viitala ja hänen kanssaan juuri kuvattiinkin tota pätkää.  Rikossarja tulee ulos noin vuoden päästä ja minä näyn sitten 5 jaksossa, jotenka muistakaahan seurata tarkkana sitten sarjaa ;)! Eli alla linkki mistä sarjasta on kyse..

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/26/pihla-viitala-uuden-draamasarjan-rikosetsivana

Sitten haluaisin kysyy oikeastaan teiltä mielipidettä vakavasti. Tosiaan sain tietää tästä uudesta todella ällistyttävästä tosi tv ohjelmasta mikä kuvataan Venäjällä, Taigassa, Siperiassa, ääriolosuhteissa, joissa saat tappaa, raiskaa, tai sinut voidaan tappaa ja raiskaa, karhut tai sudet syödä tai muuta kivaa..huhhuh..Eli tähän ohjelmaan  vaikutteet on haettu nälkäpeli elokuvasta.

Eli alla linkki siihen mistä on kyse.

http://www.iltalehti.fi//ulkomaat/201612172200042120_ul.shtml 

Eli mitä mieltä olette, haenko mukaan siihen? Uskoisin että pääsen siihen, olen sentään aika värikäs persoona kaikin puolin :D. Uskoisin varmasti siihen, että ihmiset nauttisivat katsoessaan telkkarista  kun joku iso karvainen karhu raiskaa mua mun perseeseen Siperian pimeässä metikossa vielä kaiken kukkuraks 40 asteen pakkasella, ou myy gaag :XD! Ja onhan toi aikamoinen koettelemus kyllä kaikin puolin jumankauta sentään ei voi muuta sanoa!!! Jos tuosta selviää 9 kuukautta niin voi sanoa kyllä että on todella rautainen ihminen, eikä tarvi pelätä mitään maailmassa! Rehellisesti sanottuna, pelottaa kyllä perkuleesti tonne mennä, mutta silti sisälläni joku huutaa, että ”Sinun pitää mennä tonne, sinun pitää kokea tuo, sinun pitää yrittää voittaa tuo kisa ja itsesi, tee se, ole mies”!

polar_bear_vs_human

Nyt siis sitten täyttämään hakemusta, ei tässä sössöttelyt auta! I will do it!!!

Nyt näissä tunnelmissa oikein mukavaa viikon jatkoa ja ilmoittelen teille sitten kun hakemus on lähetetty, niin pääsette äänestämään minua siinä. Tosiaan vain 30 parasta pääsee kisaan mukaan, jotenka teidän lukijoiden apua tulen tarvitsee valtavasti! Mut joo, ollaan ensi viikolla viisaampia..

Moido <3!

Antti

Äärirajoille..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                            

2 kommenttia “Äärirajoille..

 • 7.2.2017 at 20:45
  Permalink

  Moro Antti!

  Mielenkiintoinen konsepti tosiaankin tuo venäjällä pidettävä kisa!!! 9 kuukautta kesää ja kylmää talvea. Parhaimmillaan 50 astetta pakkasta? Ei sääntöjä, mutta venäjän lait pätee tuollakin? Että kun kiimapäissään joku kävisi käsiksi tai tappaisi, syytteet hän saisi ja sitä myöten tuomion! Mutta joo, toivotaan nyt, että noin raakoihin juttuihin mennä? Se ei ole en’ään viihdettä ja ne jotka haluaa kuulla ja nähdä noin rajua toimintaa, niin tervemenoa sotatantereelle!!!

  Hakemusta vain vireille jos sydän sanoo niin ja kuiteski kerranhan täällä vain eletään? Sä ainakin voit muistella kiikkustuolissa, että silloin hurjassa nuoruudessa olin siperian karhujen jahtaamana. 😉 Ja moniko on päässyt kokemaan tämän lifetime tilaisuuden? Voin sanoa mutu-tuntumalla, että harva ihminen! 🙂

  Vastaa
  • 19.2.2017 at 22:48
   Permalink

   Just näin John, hakemus jo laitettu tulille ;)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *