Silkkisen Sokeroitua Alaston Anttia Siperia kutsuu..;)!

Morjestaa toveriiit :)!

Sori sori sori että vähän jäänyt tää blogin kirjoittaminen, mutta tosiaan niin paljon kaikkea muuta on ollut, että ei ole kerennyt, sekä kaiken lisäksi hirvee flunssa ollut päällä.

Nyt olen taas iskussa ja halusin ensimmäisenä tietty teille kertoa, että se hullu tosi tv ohjelma mihin meinasin hakea, niin nyt se on tehty, mun hakemus menyt läpi, jee :)! Eli nyt pyydän teitä kaikkia auttamaan minua asian suhteen, koska tosiaan kilpailuun pääsee ne jotka on saanut eniten äänitä maaliskuun loppuun saakka. 

Ääniä voitte antaa tykkäämällä mun sivusta ja jakamalla. Joka päivä sen voi tehdä yhden kerran päivässä. Nyt siis olisin enemmän kuin kiitollinen jos jaksaisitte äänestää minua ja jopa ne jotka vihaatte minua, nimittäin tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä minusta ehkä lopullisesti eroon, kirjaimellisesti lähettää Siperiaan kuolemaan :D! 

Alla on nyt linkki mun hakemukseen, mistä voitte äänestää minua.

https://game2winter.ru/antti-kurhinen?_route_=antti-kurhinen

Eli alla vielä ohjeet englanniksi, miten äänestää minua.

To vote, click on the share button below. Each social network is equal to one vote. Voters may register late. If you just press the button and not shared or shared, but then removed repost – vote does not count. You can vote every day.

Nyt siis viipymättä laittakaa jakoon ja ääniä minulle rakkaat toverit, sekä rakkaat vihaajat, kiitos kovasti etukäteen <3!

Alla vielä minun haastettelu Seiska lehdelle tämän ohjelman tiimoilta että miten meinaan siellä sitten Siperiassa selvitä.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-kaikkien-aikojen-kohuohjelmasta-Yritan-valttaa-kenenkaan-tappamista

 

Nyt sitten toisiin aiheisiin. Tosiaan Veli Veikko Elomaa pyysi minua kuvattavaksi jonkun aikaa sitten ja nyt ne sitten toteutui. Tosiaan pähkäiltiin aheita kuvauksille ja halusin itse ehdottomasti Keisari aiheen, koska olenhan sentään itsekkin Keisari Kuhinen Kikkeli Kovana Koko Komeudessaan ;)! Toinen teema oli lätkä ja sitten vielä päätin, että otan jonku mimmin siihen kuviin mukaan, siitä tulee enemmän seksikkäämpi kun näkyy myös naisen  paljasta pintaa ;)!

Otimme kuvat viikko sitten ja sitten lähdin Venäjälle heti sen jälkeen. Heräsin siis ystävänpäivänä Pietarista ja päätin ladata hauskahkon härskin kuvan instaan ja faceen. Lopputulos oli että facebook bannas mut viikoks pois kokonaan facesta ja pyysi lähettämään henkilölliysyystodistuksestani kuvan vielä! Instagramki poisti samaisen kuvan. Olen hieman ymmälläni, onko muka tämä kuva niin paha että pitää bannata mut joka puolelta noin rajusti? Tässä alla kuva siitä mistä mut bannattiin.

valentine

Onko toi muka nyt niin paha muka? Eikö teillä facebookilla, installa yms. ole yhtään huumorintajua :D?

No mutta se miksi tuo bannaus tuli pahaan aikaan, koska meidän piti Veli Veikon kanssa julkaista meidän eroottisia kuvia instas ja faces. Nyt kun mulla oli banna se ei onnistunut :/! Julkaisin vain ainoastaan yhde lyhyen videon kuvauksista, jonka instagramkin poisti herranlettas, vaikka siinä ei ollut mitään alastonta ja naismallilla oli kalsarit jalassa! Nyt ne bannaa mua ihan ilman syytä, ottanut mut silmätikuksi perkule sentään! Alla vähän juttua kuvauksista seiskassa ja comossa.

https://www.seiska.fi/Uutiset/OMG-vagina-Antti-mallihommissa-naisen-haarovalissa-katso/1119069

http://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-naisen-haarovalissa-lipittelemassa-julkaisi-videon-insta-poistaa/

Mutta tosiaan huomenna estot on poissa minulla facessa ja voin taas julkaista uusia kuvia jippikajei :)!

Eli tässä lisäesimakua mitä kuvia on tulossa lisää instagramiini ja facebookkiin ;)! Eli uusia seksikkäitä kuvia tulee julkaistua aina noin pari kolma per viikko. Jotkut ehkä ei läpäise facebookin suodatusta ja mut bannataan taas pariks viikoks, mut iha sama, fuct that shit 😉 :D!

Ja entäs tämä sitten, onko viel parempi ;)? Stay tuned, lisää on tulossa minun instagramiin ;)!

Nyt vielä sitten voisin hieman kertoa tosiaan semmoisen asian mikä kyrpii mua hieman. Tai no, Hymy kerkes ite siitä kertoa enemmin kuin minä ja musa vaan rupes taas kyrpii kun tiedän että en saa varmaan latin latia tolta tyhjätaskulta ja mikä prosessi toi oli huhhuh..Kaikki oikeudenkäynnit, poliisit yms. mediapaska sen takia että mulle tulee lappu että” Sori tyyppi on varaton,et saa latin latia”..Vitun siistiä!

Tästä siis on kyse.

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-yritti-2752-euroa-hanelle-kuuluvia-varoja-tyly-vastaus/?shared=87410-a0a09be1-500

Noh, emmä tätä tähän jätä vaan vien niin kauan uudestaan ja uudestaan ulosottoon, vaikka herra Parviaisen kuolemaan saakka, piste!

Noh, tää on elämää..Mut joo, oiskohan aika pistää blogia pakettiin ja toivottaa teille oikein hyvää viikon jatkoa :)!

Muistakaa siis äänestää mua Siperiaan, spasibo ;)!

Antti

 

Silkkisen Sokeroitua Alaston Anttia Siperia kutsuu..;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *