Kun haluu sääntöjen puitteissa kuvia panna, niin antaa facebook siitä epäreilusti bannaa!

1_7YMTmf47K16bO7kyph0a3A

Heissalan ihmiset!

Mitäs teille kuuluu?
Tosiaan tässä blogin paikka olisi ja haluankin nyt sitten heti ensimmäisenä kirjoittaa tästä todella epämiellyttävästä asiasta, mitä minulle tekee facebook.
Eli niin kuin kerroin viime blogissa, että facebook bannasi minut viikoksi karvasydämmen takia. Linkki alla.
Noh, mutta okei, tuli bannaa, mä kärsin sen. Mutta arvatkaapa mitä, kauanko sain olla ilman bannaa? No semmoiset 3 päivää :D!
Oikeesti mua ei yhtään naurata tää juttu, koska tällä kertaa bannaus on todella väärin mua kohtaan! Bannausta tuli tällä kertaa 30 vitun päivää, kelatkaa!! Ja arvatkaa minkälaisesta kuvasta!? No tästä!
Siis jumantsuppale, sanokaas mulle ihmiset, onko toi muka sääntöjen vastainen kun ei näy mitään sukupuolielimiä, ei nännejä, ei mitään väkivaltaa tai muuta! Siis mitä hittoa? Nyt mua kohtaan on täydellistä epäreiluutta ja rasismia! Miten ihmeessä sitten tämä mimmi kuka on mun kaa kuvassa, julkaisee saman kuvan eikä tapahdu mitään hänelle? Ja sama kuva kyllä saa olla instagramissa, siellä mua ei bannattu. Mä en yhtään ymmärrä mikä juttu tää on, että juuri minua kohdellaan noin? Yks teoroistani on se, että yksinkertaisesti kateelliset ja katkerat ihmiset ovat lähettänyt tuhansia turhia ilmiantoja ja facebook päätti sitten bannata mut sen perusteella! Ei tässä muuta selitystä ole, koska siellä facesa liikkuu niin rajua pornoa yms.että tää mun kuva on lastenleikkiä niihin, eikä niitä poisteta mut mulle tehdään niin! Tää on niin perkuleen epäreilua, ettei mitään rajaa!
Olen todella tuohtunut tuosta asiasta, varsinkin että minut bannataan kokonaiseksi KUUKAUDEKSI!!! Aivan älytöntä!
Tietytsti lähetin valituksen facebook tiimille ja samoilla uhkausen, että jos ne ei peruuta bannausta niin haastan ne kansainväliseen oikeuteen tästä epäoikeudenmukaisesta syrjinnästä!
Noh, tällä hetkellä siis en voi siellä facessa mitään tehdä, ainoastaan kirjautua ja katsoa mitä muut tekee. Eli tosiaan ne jotka kirjoitatte minulle siellä, älkää ihmetelkö jos en vastaa, en vaan pysty siihen ja pyydänkin tästä lähtien että laitatte minulle viestiä sitten whats upin, sähköpostin tai suoraan puhelimitse jos on tarve.
Nyt sitten toiseen juttuun, joka myöskin oli tosi epämiellyttävä,suorastaan vihastuttava! Turpaan tommoista suotais vetää jos vain tietäis kuka sen takana on!
Eli juttu on tämä. Tosiaan mä autan mun tuttavia monissa asioissa ja tällä hetkellä yksi tuttu nainen pyysi mua mua auttaa myymään sen auton vanteita. Eli hän ei oikein tiedä noita nettivaraos ynms. saitteja missä voisi vanteet myydä. Minä taas tiedän ja kokemusta on. Autoin häntä ja tein ilmoituksen nettivaraosaan. Tässä alla se ilmoitus.
Kun julkaisin ilmoituksen, ei mennyt kuin minuutti ja joku oli sille naiselle jo laittanut viestiä, että ”onko vanteet vielä myynnissä” . No sitten pienen viestittelyn jälkeen tämä nainen sopi, että hän tuo ostajan pyynnöstä rengassarjan espooseen, kioska ostajalta kuulemma oli viime yönä puhkottu renkaat ja nämä olisi juuri ne mitkä sopii hänelle.
Mitään tuossa vaiheessa ei vielä epäilty ja tämä nainen olikin iloinen että noin nopeasti löytyi ostaja. Kävin auttamassa häntä ottamassa renkaat varastosta ja sanoin hänelle että pesee ne että ostajalla olisi mukavempi sitten saada puhtaat vanteet.
Sitten hän lähti miehenä kanssa viemään renkaita espooseen ja minä menin salille. Sitten hän laittaa viestiä, että hei se tyyppi ei vastaa puhelimeen vaikak sovittiin että tulen tähän aikaan sinne. Sanoin että odottaa vähä aikaa ja soittelee vielä, jos vaikka ois saunas tai jotain. Noh, menee tunti ja sitten tämä kaverini soittelee jos tuntemattomasta, laittaa viestiä whats upissa. Viestit luetaan mutta kukaan ei vastaa. Sitten tajuan, että se on taas joku kusettaja liikenteessä, jolla on hauskaa kun hän mukamas ostamas jotain, ja saa toisen tuomaan renkaat toiselle puoelle kaupunkia! Siis vittu toi on ärsyttävää tommoinen pelleily! Mulle kävi samoin tossa puoltoista vuotta sitten kun olen Audia myymässä, ejkä jopa muistatte kun kirjoitin silloin siitä blogissani, kun jynssäsin autoa, mylläsin yms. ostajaa varten ja sit ku ajoin Korsoon mihin se pyys, nii siellä kukaan ei vastaillut puhelimeen vaikka soittelin ja odottelin 2 tuntia! Hitto mitä pellee porukka, tommoiste pitäis hirttää munista saamari sentään! Ja kaikkein hauskinta tossa, että se tunnusti että on kusetttaja, koska mun kaveri oli sitten laittanut vihaisen viestin loppuun missä haukkui sen pystyyn, nii siihen tuli vastaus, että ”mitä sielä uhkailet, tämä viesti menee nyt seiskaan”. eli se tyyppi kuka oli ostamassa vanteita, luuli että ne on minun ja minä myyn. Mun kaveri joutui kusetuksen kohteeksi minun takia, se vituttaa vielä enemmän! En voi muuta sanoa sille tyypille, että toivottavasti karma korjaa sut pois, peace!
Ehkä viikko ei ole mun viikko kyl :D!
Tosiaan olin kipeenä koko fucking viikon ja mulla meni selkä jumiin, että en pystnyt melkein liikkumaan. Kun halusin mennä läkärilleni pohjola sairaalaan, niin selvisi että mun vakuutus ei korvaa fysioterapuetin käyntejä eikä tosta mitään kerrottu kun otin vakuutusta, kiva kiitos!
Noh, sitten päätin että hei mullahan on duunin puolesta työlääkäri ja fyssari, meen sinne. Soitin nii sieltä tuli vastaus että sori oot tommoinen välikuolematyöntekijä, eli kausiduunari, sul ei oo noita työsuhdelääkärietuja.
 
Kiva kiitos tästäkin!
No sitten päätin että hei, meen iha sama yksityiselle, kampin selkäfysiolle. Siellä sitten tyyppi oli kyllä erittäin sosiaalinen ja puhelias, puhetta lensi ku paskaa lehmän perseestä, vaimoista ja lapsia myöten kertoi kaiken, mut vaivani puolesta meni vaan huonommaksi kun himaan pääsin.
Nyt sit oon tämmöinen rampa, jälkiflunssainen, huijattu, facebookbannattu Keisari Kurhinen!
Noh, tää on vaan elämää ei sen enempää, kyl tää tästä taas.
Ja tosiaan älkääkö unohtako äänestää minua  sinne Siperiaan, edelleen äänestys on menossa! Linkki alla sinne.
Ja hei, jotain herkkuakin teille myös. Tosiaan pari kivaa kuvaa on olen lisää julkaissut instassa, jotenka tässä, nauttikaahan ; )
Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikon alkua kaikille, palaillaan taas ;)!

Antti

Kun haluu sääntöjen puitteissa kuvia panna, niin antaa facebook siitä epäreilusti bannaa!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                    

Kommentti “Kun haluu sääntöjen puitteissa kuvia panna, niin antaa facebook siitä epäreilusti bannaa!

 • 27.2.2017 at 08:24
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Mä kans veikkaillen, että joku halunnut tehdä kiusaa, ilmoittamalla ”rajuista” kuvista? Tyyliin, että hei, tuohan on tuo Kurhisen Antti, vittu, että on ärsyttävä äijä. Tehdäänpäs hieman kiusaa!!! You know… Mitäpä muutakaan siinä olisi kerran jos jollain tytöllä samat kuvat esillä muualla ja ei bannia? Selvä tapaus mielestäni ja salapoliisi vainuni ei erehdy! 🙂

  Tuli mieleen tapaus nuoruudesta, pojankollit teki kiusaa naapureille pimpottelemalla ovikelloja. Selvää kiusantekoa. Jäivät kiinni tekosista. Noh, poikien vanhemmat yllättäen puolustivat poikia, että eihän 15v tajua, että ei ole oikein pimpotella toisten ovikelloja? Niin justiinsa, olen varmaan ollu erillainen nuori tai jotain, mutta kyllä mä ainakin tajuan että se on väärin pimpotella ovikelloja turhanpäiten jos ei ole asiaa.

  Kasvatuksessa ongelmaa tai vanhemmat ei halua ”nähdä”, että heidän Jari-Petterinsä käy pimpottelemassa ovikelloja turhanpäiten. Eipä sinänsä, en ole ollut täydellinen nuori, mutta eipä munkaan vanhemmat ole oltut silleen, että eihän se meidän Johnny tiennyt, että uistimien ottaminen kaupasta on väärin!!! Joo, pahamaineinen uistinvaras esittäytyy, A´ la Johnny!!! 😛

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *