Keisari Kurhista ketuttaa kauhean kovasti!

Tere tere toverit!

 Näin se vaan on että tässä on taas blogin paikka perkule sentääs ;)!
Mites teil on mennyt murmelit?
Oletteko muistaneet rakastaa toisianne kuten minä olen rakastanut teitä ;)?
Piti kysyä muuten, että mitä ootte tykännyt minun eroottisista kuvista yhden tuttavan tytön kanssa? Mun mielestä ne on ollut aika kuumia, varsinkin jotkut kuvat, huhhuh..
No mutta joo, kuulitte viime blogissani miten minulle siis kävi, ei kiva, blokkausta tuli että huhhuh. Tässä jos ette lukenut niin uutista asiasta.
No mutta joo, siis tosiaan haistakoon pitkä pökäle mun kaikki vihaajat ketkä ihan huvikseen ilmiantaa minua ja fuck you facebook too, että bannaat mua turhan takia!
Tosiaan eroottisiin kuviin liittyen meille on tullut aikamoinen idea, johon tämä miun tuttuni innolla halusi mukaan :)! Siitä kerron sitten enemmän, kun ollaan saatu asia etenemään eteenpäin.
Laitan vielä alle pari kuvaa mistä mut on tosiaan bannattu kuukaudeksi.
alastomuutta
ime sitä
Ja tosiaan haluaisin vielä ilmoittaa teille, että nyt olisi todella edullisesti myytävänä BMW X 6 aluvanteita kumeilla. Linkit alla ilmoituksiin.
Viikonloppuna olin nyt sitten Venäjällä siskon luona käymässä ja samalla sitten tummensin bemarista kaikki lasit. Nyt näyttää hienolta :)!
Ja hei ihmiset, täs meinas unohtaa, että nythän sitten alkoi virallisesti kevät,maaliskuu on nyt jee :)!Siis miten sitä aika juokseekaan, herranlettas, en tajua apua iha hirveetä! Taas vuosi vierähti että hyvä kun kerkes kissaa sanoa huh!
Tosiaan parin viikon päästä alkaa haku korkeakouluihin ja mä meinaan tällä kertaa kokeilla hakea ainakin tradenomiksi. Kelasin sitä, että mulla on kummiskin merkonomin tutkinto alla, niin tradenomiksi kun lukee niin saa paljon hyväksilukuja. Ja muutenkin ihan hyvä vähän päivitellä bisnestaitojani, siitä onkin aikaa kun oli koulussa. Ja muutenkin haluan enemmän sosiaalista kanssakäymistä uusien ihmisten kanssa. Ja jos saisin jatkaa tätä duunia mitä nyt teen ja duunien ohella myös opiskella, olisi ihan huikeeta kyllä :)!
Sitten vielä voisin hieman kommentoida noita uuden 3 kauden Temptation Islandia.
Tosiaan ihan hauska ohjelmahan toi on ollut tähän asti ja tänäkin vuonna tuttuja löytyy kyllä :D!
No kaikkihan tuntee meidän kohu Cheyennen Järvisen, jonka kanssa meillä oli mojovat riidat tossa keväällä ja kenestä tein myös rikosilmoituksenkin silloin.
Tosiaan mielenkiinnolla odotan näkeväni miten tämä mimmi sekoilee ja peitto heiluu, kun viinaa menee koneeseen :D! On se sen verran villi tapaus seksin suhteen, että varmasti kivaa katsojille on luvassa 😉 :D!
Sitten yllätyin tästä pariskunnasta Jesse ja Emmi mikä siel on, tai enemmänkin siitä mimmistä, Emmi Kauppisesta, mitä hän siel tekee. Tunnen kyseisen mimmin, koska olen niin sanotusti hänelle mun Melaa mekkoon uittanut muutama vuosi sitten :D! Hän on kyllä tosi kiltti, rauhallinen ja jalat maassa oleva tyyppi, en tajua miten hän tonne ohjlemaan on päätynyt, mut joo, eihän sitä tiiä, ehkä hän on muuttunut vuosien mittaan.
On siellä sitten muitakin ketä tunnen, mutta en niin hyvin. Noh, ei siinä, jäädän mielenkiinnolla odottamaan mitä nää sankarit saa tällä kaudella aikaan :D!
Ja tosiaan jos saan vielä kerran muistuttaa teitä, että mäkin olen hakenut todella rankkaan ohjelmaan, joka on ylitse muiden ja jossa joutuu taistelee omasta hengestään! Eli käyhän äänestämässä minua alla olevan linkin alta, kiitos!
Ja tottakai tähän loppuun vielä on pakko sanoa, että kyllä Suomella on mennyt suhteellisen hyvin hiihdon Mm kisoissa Lahdessa :)! Kaikille mitalisteille suuret onnittelut ja erityisesti Iivi Niskaselle, on se kova äijä, ei voi muuta sanoa :)!
Nyt on aika laittaa blogia pakettiin tältä osin ja me palaamme taas 🙂
Hyvää viikon jatkoa <3!

Antti

Keisari Kurhista ketuttaa kauhean kovasti!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *