Härskejä viestejä..

Hello  my dears:)!

How are you?

No älkääs pelästykö, en mie englanniksi meinaa teitää kiusaam, varsinkaan silloin kun mun enkku on mitä on :D!

Aloitetaan ensin tietty tästä tärkeästä asiasta, mistä olen jo pidemmän aikaa toitottanut, eli siitä Venäläisestä tosi tv ohjelmasta, jossa ei ole sääntöjä. Nyt minun hakemuksesta uutisoi isosti ilta-sanomat ja iltalehti. Alla linkit.

http://www.is.fi/viihde/art-2000005121962.html?ref=rss

http://www.iltalehti.fi/viihde/201703102200083682_vi.shtml

http://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-poistettiin-fbsta-liian-rajun-kuvan-takia-nyt-polvistuneena-naisen-haarojen-valiin/

Eli käykäähän siis äänestämässä minua, kiitos vielä kerran :)!

Ja tosiaan olenkin itsekkin saanut kuulla, että ihmiset ovat innoissaan siitä että pääsisin sinne ohjelmaan, jotta pääsis musta eroon :D!

Sitten tosiaan pakko hehkuttaa teille sitä, että olen ollut täysin selvinpäin uudesta vuodesta lähtien ja nyt on semmoine juttu, että nyt mie rikon sen putken, tekee mieli vaan pirusti vetää kännit :D! Päätin että lauantaina mie lähen piitkästä pitkästä aikaa ulos, jee :)! Ja rehellisesti sanottuna, olen sen kyllä ansainnut, sen verran hyvin olen itseni pitänyt aisoissa ja ruodussa!

Jollain tavalla jopa pelottaa lähtee ulos, koska on ollut niin hyvä fiilis ilman viinaa ja kroppa on nii hyvin palautunut :)! Mielialakin on aivan jotain muuta kuin oli silloin viime syksynä rankan bilekesän jälkeen! Jollain tavalla ei haluais pilata sitä fiilistä, mut taas jollain tavalla tässä on ollut liiankin kunnollinen ja kaipaa niin sanottua pientä ”nollausta” :D!

No niin, sitten piti ilmoitella myös, että nyt on sitten haettu yhteishaukssa ammattikorkekouluihin. Olin heti ensimmäisenä kärkkymässä kun klo 8.00 15.03.2017 alkoi amkoon ja yliopistojen haku. Nyt sitten päätin hakea siihen, mihin mulla on oikeesti rahkeita, kokemusta ja osaamista. Hain tradenomiksi Haaga-Heliaan, Metropoliaan ja Laureaan. Minulla on Merkonomin tutkinto alla ja pitkä työhistoria myyntialalta, sekä yrittämisestä. Ja niin kuin sanotaankin, me ollaan kaikki elämässä myyjiä, käytän välillä jopa rumaa sanaa ”huoria”, koska me myymme itseämme jollain tavalla, eli meidän palveluitamme toisille ihmisille.

Näin se meidän maailman pyörii, me myymme meidän osaamista toisille.

Jollain tavalla vaan janoan lisää uutta tietoa. Ja kyllä sitä vielä silti unelmoi suuresti, jospa joku päivä sitä uskaltaa sitten valloittaa koko maailman ;)!

Ja sit tosiaan täs muutama mielenkiintoinen projekti alla, josta kuulette ja näette lähiakoina, mut vielä en paljasta mitään ;)!

Ainoo mitä voisin paljastaa on pari kivaa kuvaa mitä olen taas postannut instagramiin ;)!

Ja alla muute hei, aikamoinen viesti minkä sain sähköpostiini tos yks aamu :D! Siis juma nauroin ja pitkään :XD!

Siis jumantsuppale mie nauroin kyl pahasti kun ton luin, vaikkakin ketjuviestihän tuo on, mutta silti :D! Siis kaikkee noi yrittääkin nykypäivänä netin kautta huhhuh :XD!

No mutta joo, minä tässä lähden viikonlopun viettoon nyt ja samaa teillekkin rakkaat :)!

Nähdään taas <3!

Antti

 

 

 

 

 

 

Härskejä viestejä..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *