Huomenta Suomi, Im gonna be Spacefucker ;)!

Heipsista rallaa toverit!

Heti ensimmäisenä haluan nyt teille ilmoittaa mielenkiintoisesta haastattelusta mihin minut kutsuttiin. Eli tosiaan ensi maanantaina olen Suomen suosituimmassa aamuohjelmassa haastateltava :). Tästä lisää alla olevasta videosta!

http://www.julkkistv.com/video/antti-kurhinen-huomenta-suomen-vieraana-27-3/

Eli olkaahan ruutujen äärellä ensi maanantaina klo 7.00!

Nyt toisiin aihesiin.

Nyt oon niin innoissani yhdestä jutusta mistä sain kuulla tällä viikolla ja siitä tuli kertaheitolla minun suurempia unelmia mitä aioin toteuttaa lähitulevaisuudessa keinolla millä hyvänsä!

Tämä saattaa kuullostaa absurdilta teistä, muttei musta :D! 

Tosiaan olin tossa duunissa partnerin kanssa alkuviikosta ja se kuunteli radio cityä. Sitten hän huusi mulle, että ”Antti hei, ku sä oot tommoinen seksipeto rietas ritari, niin arvaa mitä en varmaan ole kokeillut eikä kukaan muukaan”? Olin sillei että mitä hittoo, anna palaa :D!

Sit se kertoi että radios ne oli just sanonut faktana että avaruudessa on harrastettu kaikkea,mutta virallisesti kukaan ei ole nainut siellä :XD! Sitten lisäsi naureskellen, että siinä on sulle tavoite kuule Antti 😉 :D!

Mähän menin ihan täpinöihin tosta, että eikö ne oikeesti siellä Mir asemalla koskaan ole nussinut toisiaan vaikka ollut vuosikaudet avaruudessa :D? Siis aika älytöntä, mutta näi kuulemma on! Eli kukaan ei ole virallisesti yhdynnässä ollut siellä!!! Tämän jälkeen minun päässä naksahti, että vau, tota mä haluun, mä haluun olla ensimmäinen ihminen tässä maailmassa kuka pistää melaa mekkoon avaruudessa ja piste!!!

fuck in space

Nyt olen miettinyt koko viikon pelkästään tätä asiaa ja olenkin nyt päättänyt, että kaikki säästöt laitan nyt tohon avaarusmatkaan ja sekä haluan nyt järjestää keräyksen itelleni, että te rakkaat ihmiset autatte minua keräämään matkarahat avaruuteen!!! Kyllä, avaruusmatkat on nykyään mahdollisia ja vastapalvelukseski lupaan sen, että kun sinne pääsen naisen kanssa ja rupeemme hommiin, teemme siitä kaikille julkista, eli suora liveakti lähetys avaruudesta kun uitan painottomassa tilassa melaa mekkoon  :)))! Lupaan sen 100%! 

Eli nyt sitten ensimmäisenä haluan sen virallisesti ilmoittaa kaikille ihmisille, medialle yms. että mielelläni otan yhteistyökumppaneita tähän projektiin mukaan ja tästä tulee varmasti kova juttu, asiaa tullaan seuraamaan ympäri maailmaa kun se toteutuu, jotenka älkää epäröikö lähetä mukaan sponssaamaan, näkyvyys tulee aivan ilmiömäistä kaikille yhteistyökumppaneille :)!

Ai että tää on niin siisti juttu huhhuh, oon niin innoissani tästä :))!

Mielessäni jo niin näen, miten minä, kuin itse legenda Juri Gagarin, nousen avaruuteen kun koko maailma seuraa minun jokaista liikettäni, kun olen avaruudessa, kun nuolen naisen nännejä, otan housut pois, otan katkrapuni esille ja siinä painovoimattomassa tilassa yritän tunkee sitä sinne märkään koloon ja koko maailma taputtaa minulla tveiden ääressä, hurraen, ”hän teki sen, oi mahtava Keisari Kurhinen :XD! Ai että noi kaikki ajatuksen saa minun aivan kliimaksin äärelle huhhhuhh :))))!

Ja tosiaan varmaan monelle nousee kysmys, että kenen kanssa teen tämän maailman ensimmäisen avaruuspanon, eikös ;)? No sanotaanko näin, halukkaita tommoiseen on varmasti satoja, mutta mä teen todella tiukan castingin tämän suhteen, koska naisen pitää olla täydellinen siihen että Keisari Kurhisen kanssa tekee maailmanhistoriaa avaruudessa ;)!

Mut siis joo, nyt viel jostain muusta..

Ja hei totta tosiaan nyt tulee päätökseen minun facebookpannakin, jotenka jee jee pääsen taas kiusaa teitä sielläkin :)!
Kelatkaa kuukausi meni että hujahti! Nyt vihaajat on varmaan taas raivoissaan ja taas alkaa heti kauhee ilmiantorumba kun yhtenkin kuvan laitan sinne, oli se sitten paljastava tai ei :D!

Ja tosiaan viime viikonloppuna en sitten lähtenytkään ulos, jotenka tänä viikonloppuna sen teen, nyt riitti kuvia kausi, nyt mie vedän märkää sitten :D!
Paikka on vielä auki, mutta jonnekkin pakko mennä vähän heiluu :)!

Ja toasiaan hei, unohdin kertoa teille, että miähän olen menossa parin viikon päästä teneriffalle jippikajeii, ottaa vähän arksaa ennen kesää, ai että ihanaa :))! Tosiaan viikon reissu vaan ja sit siitä suoraan Venäjälle äidin luo sen synttäreille. En oo Petroskoissa käynyt kohta varmaan melkein 8 kuukauteen ja nyt olisi aika. Mummoakin pakko moikkaa, se on tosi huonossa hapessa kyllä siellä.

Mut joo, jospa viel tähän loppuun teille heitän pari kuvaa viel ja päästän viikonlopun viettoon  ;)!

 

Nyt näissä tunnelmissa oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa nauttia kevään auringosta mitä nyt on vähäsen edes tarjolla <3!

Antti

 

 

 

Huomenta Suomi, Im gonna be Spacefucker ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *