Spermakeisari Kurhinen rientää apuun :)!

Hymy ei hyydy :)!

Hello arvon lukijat!

Parisen viikkoa on nyt vierähtänyt ja kaikkea on sattunut kyllä huhhuh!

Heti ensimmäiseksi pakko nyt kommentoida tota Pietarin metron pommi-iskua. Tosiaan itse olin juuri viime viikonloppuna Pietarissa, ja kuljin metrolla juuri edellisenä päivänä tuon aseman ohi missä räjähti! Siis kelatkaa! Yksi vuorokausi vain väliä! Jos minulla olisi vielä yksi vapaapäivä ollut niin olisin jäänyt Pietariin vielä päiväksi ja mahdollisesti matkustanut juuri tuossa metrossa! Tämä on niin ahdistavaa edes ajatella, että se voisi sattua omalle tai läheisen kohdalle! Siskoni asuu Pietarissa siis sen pienen pojan ja miehensä kanssa. Olin juuri sen pienen Timurin takia nyut viikonloppuna siellä, koska Timur täytti 2 vuotta,tämä ihana pikku napero <3!

Tosiaan nämä itsemurhaiskut ovät järkyttäviä, ei ole muita sanoja..Onneksi meidän perheellä kaikki on ok. Olin vielä niin paniikissa maanantaina, kun luin uutisen että Pietarissa räjähti niin heti yritin ottaa yhteyttä siskooni, mutta hän ei vastannut moneen tuntiin.Kerkesinn mennä ihan paniikkiin ja ajatella melkein pahinta, mutta sitten hän vastasi kyllä, että kaikki ok. Mikä helpotus se olikaan.

Noh, tästä voin sanoa vaan, että tämä on todella surullista, mutta osa tätä nykypäivän politiikkaa, isot maat joilla on  valtaa maailmannäyttämöllä, tulevat aina kärsimään tämmöisestä terrorismista, koska kun vihollisella ei ole muuta keinoa ja mitään hävittävää niin se tekee tolla tavalla, riistää sinulta ja itseltään hengen..Saamme olla kiitollisia Suomessa siitä, että Suomella ei ole minkäänlaista maailmanpoliittista valta-asemaa, saamme elää rauhassa.Tätä pitää osata arvostaa.

No mutta joo, ei sittene enempää surullisia aiheita. Haluan kummiskin tuoda myös jotain todella iloista uutista tähän mun Pietarin reissuun liittyen :)!

Samalla kun kaikki sukulaiset tulivat onnittelemaan siskoani ja sen poikaa, niin sisko halusi kertoa yhden järkyttävän ilouutisen :)! Kun istuimme lauantaina pöytään herkuttelemaan ja nostamaan maljaa Timurille, niin sisko sanoi vaan näin, ”Voitte myös onnitella toisesta tulevasta syntymäpäivästä, meille tulee toinen lapsi”! Kaikkien ilmeet olivat näkemisen arvoiset :D! Kaikki katsoi toisiaan epäilevästi, että mitä ihmettä ja tästä teki vielä ihmeellisempää kun sisko päätti sen kertoa 1.4, eli aprillipäivänä :D! Hän vielä toisti että vaikka ehkä haluaisitte tämän olevan parillipilaa, mutta sitä se ei ole :D! Siis aivan järkyn upeeta, jee, onnea hurjasta rakkaalle siskolleni, heille tulee toinen lapsi <3!!! Nyt sitten arvuutellaan ketä sieltä tulee ))! He tottakai toivoisivat tyttöä, mutta ei sil niin väliä ole loppujen lopuksi. Myös monet ovat vähän järkyttyneitä siitä, kuten mun isä ja äitini ja olenhan minäkin vähäsen. Heillä nimittäin ei ole mikään paras mahdollinen taloudellinen tilanne, iso asuntolaina alla, korot Venäjäl järkkyjä, heillä 17% vuotuinen korko ja sitten Ivan eli sisko mies tienaa just ja just että saa kaikki korot ja laskut maksettua, ruokaan ei jää yhtään rahaa. Kaikki sukulaiset auttaa, mäkin autan, joka kerta vien paljon ruokaa, vaatteita yms heille. Tämä toinen lapsi ei ehkä ollut ajankohtainen, koska taloudellinen tilanne ei anna siihen mahista, mutta he tekivät omat ratkaisut ja sisko sanoi että abortti hänelle ei tule kuuloonkaan, hän vastustaa sitä!

No nyt sitten heillä tulee olee tosi rankkaa kyllä. Kaiken lisäksi laskettu aika on jo syyskuussa! Aikamoista! Ja en meinaa uskoa, minusta tulee toisen kerran eno sitten, hip hei hurraa, voitte onnitella minua :))!

Noh, sitten toinen uutinen tähän liittyen. Vietin tosiaan viikonlopun siskon luona ja ekaa kertaa vietin aikaa kahdestaan Timurin kanssa. Timur rakastaa autoja yli kaiken ja veinkin hänet ajelulle, kävimme laskemas lastenmäkiä, keinuttiin keinussa yms. Pääsin itse tuntemaan sen pienen lapsen viattomuuden ja aidon ilon pieniä asioita kohtaan :)! Se saa vaan jotenkin niin oman sydämmen sulamaan, ettei mitään rajaa <3! Voin rehellisesti tunnustaa, minulle tuli niin semmoinen lämmin olo, tai voisin sanoa semmoinen rakkauden olo mitä en ole pitkään tuntenut. Olin vilpittömästi onnellinen siitä kun näin miten onnellinen hän on pienistä asioista <3! Tämä viikonloppu herätti minussa taas niitä isyyden tunteita ja kun tulin nyt Suomeen, kuin vahingossa minulle tuli Mehiläisen mainos  vastaan, että” Etsimme siittiön luovuttajia, auta sinä lapsettomia jos pystyt”. Tämä sai minussa tuntemaan sitä lämpöä ja halun saada jotkut ihmiset onnelliseksi <3! Avasin googlen, googletin spermanluovutus ja sieltä tulikin sitten etä Suomen suurin on västöliiton lapsettomuuskilinikka. Otin yhteyttä ja nyt sitten kävin tänään luovuttamassa mun ihanat siittiöt sinne lapsettomuusklinikalle :). Tosiaan alkuun ne pitää testata, että kestääkö ne pakastamista yms. ja sen jälkeen jos ok, niin jatkotoimenpiteet ja sitten saan vatkata oikein kunnolla sitä mälliä mukiin ;).

Minulla on valtava halu auttaa niitä ihmisiä jotka kamppailevat lapsettomuuden kanssa, että he saisivat olla yhtä onnellisia kuin minä olin viime viikonloppuna minun siskonpojan kanssa <3!

Titetysti vähän naurattaa ajatus siitä, että kohta tuolla sitten mahdollisesti juoksee Keisari Kurhisen jälkeläisiä, pikku riiviöitä :D! Ja joo, kyllä tiedän siitä, että niilel lapsille voidaan ilmoittaa sitten kun ne ovat 18 että olen heidän isänsä, mua se ei haittaa, päinvastoin :)!

Ja sitten tietysti toinen iso syy tälle minun halulle alkaa siittiöiden luovuttajaksi on se, että kuten jo tiedätte, ehkä pääsen sinne Venäläiseen selviytymisohjelmaan, josta ei ehkä hengissä selviä. Tämä ajatus saa minua miettimään, että hitto, jos täältä maailmasta lähden, haluan että jotain osa minua jää tähän maailmaan ja kun itsellä ei ole vielä lapsia, niin tämä on oiva mahdollisuus saada omia jälkeläisiä muuttamaan maailmaa :)! Se helpottaa kummasti minun ajatusmaailmaa ja antaa enemmän rohkeutta panostaa sitten tähän hulluun ohjelmaan.

No mutta tästä spermanluovutusprjektista ja saen eteneisestä kerron sitten vielä lisää tulevissa blogeissa ja alla on vielä pikku video siitä miten kävin tänään lapsettomuusklinikalla runkkaamas kuppiin :D.

http://www.julkkistv.com/video/spermakeisari-kurhinen-antti/

Sitten tosiaan vielä loppuun haluaisin linkittää mun käynti Huomenta Suomen vieraana tossa vähä yli viikko sitten, jos joku ei kerennyt nähdä sitä!

http://www.mtv.fi/video/prog741528

http://m.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/antti-kurhinen-pyrkii-venalaiseen-tv-ohjelmaan-joka-sallii-murhat-ja-raiskaukset-raha-motivoi/6365532

Eli ei tässä enää kovin kauaa ole äänestysaikaa, jotenka käyhän äänestämässä minua tähän rajuun ohjelmaan mukaan!

https://game2winter.ru/antti-kurhinen

Sitten vielä yhteen aiheeseen.

Tosiaan minut bannattiin jälleen kerran facebookista ja kuukaudeksi taas. Tällä kertaa kyllä minun virheeni kyllä joo, mutta ehkä liian helposti kummiskin banna tuli! Alla uutinen siitä.

http://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-turhautui-miksi-teette-nain/ 

Eli olin kommentoinut takaisin yhdelle tyypille yhteen sen kommenttiin huumorilla,eli tämmöisellä meemillä. (Kuva alla)

KATSO KUVA TÄÄLLÄ!

Eli tuosta siis minulle tuli bannia kuukaudeksi. Että näin..ei kiva, mutta kyllä siellä facessa sata kertaa pahempaa pornoo pyörii, mut ei, mut otettiin silmätikuksi ja joka pikku asiasta ilmiannetaan. Camoon, jos luette tätä ilmiantajat niin herätkää, eikö teillä ole muuta parempaa tekemistä? 

No mutta joo, nyt kärsitään tää banna, ei tästä pääse yli eikä ali. Ja omalla tavallaan ihan hyvä tää on, vähemmän faces kikkailu vapauttaa mulle muualle aikaa :D!

Ja ai niin, tosiaan meinasin unohtaa kertoa teille, että miähän lähden ensi viikolla Teneriffalle, Playa de las Americasiin ottaa vähän arskaa, jippikajeii :))! Viikon reissu on vain kyseessä, mutta silti ihan kivahan tuo on kyllä :)! Muistan kun joulukuussa olin Kuubassa pari viikkoa, niin sain aivan järkyttävän paljon energiaa moneks kuukaudeks, oon ollut kuin uusi ihminen koko tän vuoden puoliskon. Tottakai tähän on vaikuttanut myös minun juomattomuus, eli täysin päiteetön elämä, tai no siis en laske sitä, että yhden oluen juontia seuraksi tai viinlasia ruoan kanssa.

Nyt meinaan kyllä sen hyvän olon rikkoa siinä määrin, että kyllä mä siellä Teneriffalla varmaan parit kännit vetäisen, mutta ne on ansaittuja :)!

Teneriffan jälkeen sitten lähdenkin heti melkein äitini luo Petroskoihin, koska äidilläni on synttärit :)!

Ja haluan myös siis muistuttaa ihmisiä siitä, että facebookissa en pysty mitään päivittelee reissusta, jotenka muistakaa seuraa miun instagramia, sinne postailen kuvia ja videoita. Blogia yritän päivitellä sitten Teneriffan jälkeen heti.

No niin, oiskohan tää blogi nyt tällä kertaa tässä.

Palaillaan taas rakkaat <3!

Antti

Spermakeisari Kurhinen rientää apuun :)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kommentti “Spermakeisari Kurhinen rientää apuun :)!

 • 8.4.2017 at 16:42
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Onnea vaan tulevalle enolle!!!!

  Voin kyllä kuvitella minkälkaiset fiilikset on kuulla pietarin metroiskusta. Tyyliin, edellispäivänä rundaillu siellä ja läheisiä asuu siinä lähellä. Semmoinen fiilis, että voiko tämä uutinen pitää paikkaansa? Mutta niinkö sanoit, onneksi Suomi on vielä välttynyt terroristien hyökkäyksiltä. Ja toivottavasti vastaisuuudessakin! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *