Lempeää lämpöä <3!

Hello arvon lukijat!

Jippikajeii sitä ollaan oltuu kuulkaas etelän lämmössä. Tosiaan Teneriffalla kävin pyörähtää viikon ajan ja oli kyllä upeaa :)!

Lämpöä riitti koko viikon ajan ja ahneuksissani poltin itteni heti ekana päivänä niin sitä nyt kuoridutaan kuin käärme konsanaan, huh..!

Muuten oli perus rantalomaa, mutta yhtenä päivänä otettiin vuokra-auto ja mentiin kiertää vähän saarta. Ekana kohteena olikin se tärkein, pääkaupunki ja tavaratalo nimeltä Primark :D! Huhhuh sitä krääsän ja rättien määrää mitä sitten tuli ostettua :D! Ja taas veikkaan että kerran laitetaan päälle ja loput lojuu kaapin pohjalla. Tossa ku tehtiin kaappiini siivousta nii multa löytyi lähemmäs 80 t paitaa joista käytän vain muutamia :D! Ja pakko myöntää, mä oon hamstraaja..

Tosiaan sieltä lähdettiin isojen kauppakassien kanssa ja se vitutti, kun minun ei sieltä mitenkää paljoo pitänyt mitään ostaa..!

Muuten sattui olemaan kiirastorstai ja pääkaupungissa kaikki oli kiinni melkein. Sieltä sitten päätettiin lähtee Teideen, eli tulivuorta katsomaan, joka on vielä siis elossa ja purkautuu kai jossain vaihees taas.. Tämä oli huono idea. Ensimmäiseksi unohdin että mähän pelkään korkeita paikkoja ja tämä tie ei ollut mitään perustietä. Me mentiin koko ajan kovalla vauhdilla ylöspäin ja korvat meni sen kun lukkoon. Tie koko ajan kapeni ja tunsin kun mun sydämmen tykytys vain vahvistui. Loppujen lopuksi kun ajettu oli ylöspäin kymmeniä kilometrejä, mun oli pakko luovuttaa koska tuntui ihna kuin tunto häviäisi minun käsistä ja jaloista, mua pöyrrytti ja heikotti. Ja pimeäkin oli tulossa, enkä sitä pikkutietä mihin hyvä kun mahtuu auto niin pitäisi takaisin vielä ajaa!!? No nou, päätimme kääntyä takaisin ja se oli ihan fiksu päätös kyllä, koska kun ajelimme hissukseen takas, huomasin vähän väliä mutkissa kukkia, eli tarkoittaa että ihmisiä on kuollut pilvin pimein sillä tiellä, huhhuh!
Ja muutenkin ihmettelin niitä kaheleita jotka veti jäätävällä vauhdilla sitä kiemurtelevaa vuoristotietä, varsinkin prätkät!! Herrajumala siellä tippuu kiviä tielle ja ne hullut vetää tuhatta ja sataa prätkil mutkassa! Yks osuma kovalla vauhdilla tippuneeseen kiveen ja se on siinä, se on kuolema kun lentää rotkoon!

Ihan jäätävää settiä kyllä, huhhuh.. No mutta me selvittiin tosta koettelemuksesta luojan kiitos!

Ja tosiaan reissusta ei mulla sitten hirveesti ole postauksia faces tai instas, koska arvatkaas vaan olinki bannattu tällä kertaa molemmista :D?

No kyllä! Olin siis viikon myös instassa niin sanotusti ”jäähyllä” :D! Mä postasin omaan line uppiin, eli se päivitys mikä näkyy mun seuraajille vain, pikkuisen pervon hauskan videon niin siitä sitten tuli bannia :D! Jotenkin kuvittelin sitä, että jos se on tarkoitettu vain mun seuraajille, niin se on vähän niinku yksityinen, eikä siitä voi tulla bannia, mutta niin sitä vaan tuli :D!

Eli sen takia olin hissun kissun, eikä mitään lomakuvia oikein näkynyt. Ja taas tota snäpchattia olen tosi laiska käyttämään. Se ei jotenki tunnu niin mun jutulta.

Mut joo, tosiaan reissusta vielä. Se oli upea. Me syötiin joka päivä huippuravintoloissa, nautittiin siis täysin rinnoin matkasta! Kävimme Teneriffen parhaimmalla clubilla myös, Papagayo clubilla. Meno oli hurjaa! Tosiaan reissu oli kostea, ja se pitkään mulla jatkunut kuvia putki meni rikki, eli tuli nautittua kyllä alkomahoolia jonkun verran. No mutta se ei haittaa, olin sen ansainnut.

Kaiken kaikkiaan todella upea reissu, ei voi muuta sanoa :))! Teki kyllä terää aijaii!

Tässä vielä tulee pari kuvaa sieltä reissusta.

Nyt sitten on palattu arkeen, eli töihin, mutta vain muutamaksi päiväksi, koska huomenna lähden jo taas reissuun, eli Petroskoihin, ja Pietariin. Käynnistän BMW X6 sen ja eikun menoksi, hoppaa :))! Tosiaan heitän siskoni ja pienen Timurin Pietariin ensin ja sitten sen jälkeen menen äidin luo Petroskoihin. Äidilläni on syntymäpäivät, pakko rakasta äiti mennä moikkaa onnittelee <3.

Siinä sitten viikko taas vierähtää ja palaan töihin vielä ennen vappua pariks päiväks. Sit vappu ja meinaan juhlia, jippikajeii :))!

Ja taitaa riittää taas tällä kertaa. Mä yritän sitten ennen vappua vielä vähän päivitellä teille blogia kun palaan Venäjän reissulta.

Okei mutta näissä tunnelmissa oikein hyvää loppuviikkoa rakkaat ja palaillaan viikon päästä, cheers <3!

Antti

Lempeää lämpöä <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *