Klara vabbenia toivottaa kaikille Keisari Kurhinen ;)!

Hasta la vista toverit!

Se ois semmoinen juttu, että keisari kurhinen olisi palannut Venäjän reissulta :)!

Oli tosi ihanaa käydä kyllä äitiä moikkaamassa ja ilo nähdä miten iloinen se siitä oli että tulin käymään :)!

Yleensä äiti kokkailee paljon, pyytää jotain sen kavreita istuu iltaa, mutta samalla se vihaa sitä kun pitää seistä lieden ääressä koko päivän ja sen jälkeen myös siivota.

Päätin tehdä hänelle kivan yllärin ja sanoin, että soita kaikille, että nyt juhlit eri tavalla, mä vien sut syömään hyvään ravintolaan :)! Äiskä oli tosi onnellinen siitä :)!

Menimme tosi hyvään ravintolaan, nautittiin ruoasta, juomista, puhuttiin henkeviä, vietettiin helkutin hyvää äiti poika aikaa ja samalla juhlistettiin äidin synttärit :)!

Muuten reissu oli tosi hyvä, mutta yksi asia sai minut miettimään tosi paljon elämää ja kuolemaa. Se on minun mummoni.

Siis aivan järkyttävää oli nähdä missä kunnossa se oli huhhuh..Vielä kun viie syksyllä kävin niin se oli suht ok, mut nyt oli ihan jotain järkkyy!

Tällä kertaa hän ei edes meinannut tunnistaa aluks, sit hän ei edes pysty enää puhumaan kunnolla, puhe erittäin sekavaa, pissaa ja kakkaa alleen, siis aivan järkkyä :((!

Yks aamu heräsin siihen ku se rysähti mun sängyn viereen lattialle, kun oli kuulemma lapsia etsinyt, joita ei meillä talossa ole! Siis se näkee harhoja yms.
Mun äiti on ihan poikki kaikesta ja itki ettei jaksa enää..Mua käy niin äitiä sääliks..ja kun Venäjällä nyt mitään kunnollista vanhainkotisysteemiä ole, ja muutenkaan venäjällä on se vanha perinne, että lapset hoitaa omia vanhempia kuolemaan saakka..

Nyt kun sivusta näki tota menoa, ja kun ihminen joka oli ennen järkevä, aina niin täydellinen, yhtäkkiä on kuin vauva, täysin kyvytön tekee mitään, se järkyttää, se pistää meittimään ja pelottaa..Tällä kertaa tämä sai minut miettimän kunnolla elämän ja vanhuuden julmia puolia, se pelottaa, pelottaa enemmän kuin mikään muu, mua odottaa sama, meitä kaikkia, jos vanhuuteen asti päästään..Äitini sanoikin, että ei ikinä halua päästä samaa kuntoon, että olisi niin suuri taakka toisille ihmisille, ja että tappaa itsensä mieluummin. Siis meillä oli kyllä tosi traagisia keskusteluja, ajatuksia yms. Mutta samalla hyvä että nämä asiat tulivat eteen, jotenkin se avasi minulel silmiä nyt, että miten paljon rakastankaan elämää, vielä terveenä! Herrajumala miten haluankaan elää nyt, enemmän kuin koskaan!

Ihmiset,arvostakaa enemmän terveyttänne, nuoruuttanne, muutenkin elämäänne, se ei ole ikuista!

Teki niin kipeää jättää äiti nyt sinne mummon kanssa, koska hän ei millään halunnut sitä..en tiedä mitä tehdä..haluaisin jotenkin auttaa äitiä, mutta minä asun täällä, Suomessa. Haluaisin tuoda äidin tänne Suomeen asumaan, koska hänellä on rankkaa siellä. Nyt se ei ainakaan ole mahdollista, niin kauan kuin mummo elää.

No mutta joo, ei puhuta enempää surullisista asioista..halusin nyt sen verran kertoa mitä tunnen mummon kunnon suhteen yms..

Joo, vois hieman iloisimmista asioista kertoa :)! Minun kuukauden facebookpanna on ohi vihdoin, jee :)! Siis kelatkaa, mulla oli yhteensä kaksi puol kuukautta pannaa pukteen melkein :D! Aika hyvin oon pärjännyt ilman facea ;)! Nyt pitää ottaa todella light linja kuvien yms suhteen, koska olen näköjään kaikkien silmätikkuna siellä :D!

Ja perskules, nythän on vappu jo ihan ovella, jotenka oikein hyvät vaput kaikille :)!

Ps. Pakko vielä tähän loppuun kyllä sanoa, että on toimittajalla ollut huumoria tota otsikkoa kirjoittaessa ; ) :D!

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhisen-sperma-ei-kelvannut-spermapankille-keksi-porsaanreian/?shared=93876-61c57b12-500

Noh, onneksi sentään on edes porsaanreikä :XD!

Ja pakko myös sanoa, että ton Hymyn uutisen jälkeen minua on muutamat naiset lähestynyt suoraan facebookissa viesteillä, että voinko luovuttaa heille mun spermaa :D!? Huhhuh..en tiiä mitä tehdä. Pitäiskö mennä luovuttaa suoraan vai ei ;D? Mitä mieltä olette? Yks asia mua painaa, että kun spermapankissa luovuttaa niin allekirjoittaa paperin ettei ole millään tavalla velvollinen lapseen, mutta sitten jos nyt tollei luovutan suoraan, niin riski on että joudun elastusvastuuseen. Eli minun varmaan kannattaa tehdä juridisesti pätevän sopimuksen sen toisen tahon kanssa kelle mun ihanaa mälliä luovutan :)!

Pitää nyt enemmän tutustua tuohon kaikkeen.

No mutta joo, eiköhän se ollut tässä. Alla viel kiva kuva meigästä :)!

Tässä alla mielestäni tosi hyvä Keisari Kurhisesta ;)! ( Media ja toimittajat saa käyttää alla olevaa kuvaa tehdässään uutisia minusta kunhan muistavat mainita että kuvan ottanut on Veli Veikko Elomaa).

18192283_1617957568232210_6789339385948834928_o

Ja heei muuten, ensi viikolla alkaa lätkän mm kisat ja siihen liittyen mulla viel pari kivaa kuvaa on teille julkaistavaksi ;)!

Mutta nyt siis oikein hauskaa vabbua kaikilla, klara vabben, juhlikaahan villisti, kunhan pysytte hengissä ;)! Me varatiin pöytä Skohanista vapuks, siitä Cheekin uudesta baarista, katotaan mikä mesta se on, ku en oo kerennyt viel siel käydä vaik silloin avajaisiin kutsu olikin.. Toivottavasti mesta on oikeesti muuttunut reippaasti Namu/Showroom ajoilta!

Mut joo, nyt mie häivyn, nähdään taas <3!

Antti

Klara vabbenia toivottaa kaikille Keisari Kurhinen ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *