Ostaisin mielelläni huumoritajua kaikille tosikoille koko rahalla, kiitos!

that is the miracle

Morjestaa toverit..

No mitäs teille?

Nyt on oli taas parin viikon tauko blogista, kun täs oli töitä ja muutenkin jotenkin ei ollut jaksanut vaan rustata koska suuri suru valtasi sydämmeni. Tosiaan minun kaikista rakkain vaarini kuoli sydänkohtaukseen. Hän halusi toisen maailmansodan voitonpäivänä,eli 9 toukokuuta mennä paistaa saslikkia ja saunoo mökille. Hän oli tietty juonut vodkaa tosi paljon. Se oli liikaa hänelle saunassa, hän sai siellä kohtauksen eikä edes halunnut mennä sairaalaan. hänet vietiin kaupunkiin, mutta siellä sitten kotona hän lyyhistyi lopullisesti. Ambulanssi tuli mutta hän oli ihan rikki, vietyä hänet sairaalaan niin hän kesti siellä vajaa kaksi vuorokautta ja kuoli aamulla 11.05. Tämä on todella surullista, koska hän oli minulle todella rakas,hän oli kaikille todella rakas, hän ei koskaan tehnyt kellekkään pahaa. Ja mikä tästä teki niin kipeää, hän oli sen lisäksi että oli vaarini, hän oli minulle kuin paras kaveri, jolle voi kertoa kaiken mitä vaan mielessä on. En ole koskaan hautajaisissa aikaisemmin ollut niin surullinen mitä nyt olin. Olen miettinyt joka päivä vaaria nyt hänen kuolemansa jälkeen ja ikävä on suunnaton :((..

Noh, mutta ei tälle voi mitään, elämä jatkuu, pakko jatkua, niin vaarikin haluaisi että se jatkuisi hänen jälkeen. Hän oli niin epäitsekäs kuin vaan ihminen voi olla, hän ei koskaan laittanut itseään etusijalle.

Nyt siirryn surusta kuulumisiin..

Nyt ajatteli kummiskin jotain teille tänne pamauttaa :)! Niin, ja onhan tässä vappukin takana aikoja sitten. Olipahan vappu tosiaan. Tuli pitkästä aikaa kunnon lärvit vedettyä ja olo oli sen mukainen seuraavana päivänä apua sentään :D! Ja olis kiva sanoa että oli tosi hauskaa, mutta kun muisti meni, niin se on vähän vaikeaa :D. Harmittaa jo senkin puolesta, koska olin laittanut mun uuden bling bling pikkutakin ja muutenkin olin vimpan päälle laittatunut :)! Skohanissa meillä oli pöytä varattu ja siellä sitten ihan siellä edes oltiinkin, sinne myöhemmin Cheel ja Ela tuli suoraan myöskin heittää jotain räppii kun oli tulleet Profeetat keikaltaan.

No mutta ilta oli varmaan ihan kiva, ainakin sen alkuajan mitä muisti oli viel tallella :D!
Ainakin mun pöytäseurue sanoi, että joku blondi pokaili minua, väkisin suuteli ja minä juoksin sitä pakoon :XD! Haha..aikamoista siis :DDD!

Nyt sitten päätin ton krapulan jälkeen, että toukokuussa en juo taas enää ja muutenkin pidän parempaa ruokavalioo, koska aikamoinen pötsä kertyi ton kanarian ja venäjän reissun jälkeen, ei hyvä..

Jebulista. No sit vähän työjutuista vois puhua pitkästä aikaa. Eli tosiaan tossa seiska soitteli ja kyseli kuulumisia niin kerroin lyhyesti miten asiat on työrintamalla ;)! Linkki alla uutiseen.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-avoimena-vaginahierojan-tyostaan-asiakkaita-lahtee-terassilta-Miellyttaville

Ja tuohon uutiseen liittyen unohdin seiskalle kertoa yhden jutun mitä kelasin tehdä kesällä ;)! Tässä se tulee.

Eli kesällä mahdollisesti laitan liikkeelle liikkuvan vaginahierontaauton,  jolla kurvaan kaupunkien eri rannoille,  jotenka pääset pimppijumeista ilman ajanvarausta samalla kun nautit rantaelämästä, täydellistä vai mitä :D!?

Uskoisin vahvasti, että tuosta palvelumuodosta tulee hitti ;)!

Sitten tosiaan kävin radio rockissa haastiksessa ja ne kyseli myös taas siitä venäläisestä tosi tv ohjelmasta joka kuvataan Siperiassa. Tosiaan vielä ei ole ääenestys päättynyt, jotenka kaikki apu tarvitaan teiltä. Vielä on ääenestysaikaa jäljellä, kiitos! (linkki alla uutiseen).

http://www.is.fi/viihde/art-2000005214182.html?ref=rss

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/517109-antti-kurhinen-oudosta-tosi-tv-sarjasta-riski-kuolla-on-suuri-ohjelman-aikana

Eli vika kuukausi siis menossa äänestyksen suhteen, eli kaikki äänet tervetulleita! Tosiaan moni ei ole tajunnut miten äänestys menee vaikak siellä kaikki kyllä myös löytyy englannin kielellä. Minä kerron vielä kertaalleen, elikkäs kun menet minun sivuilleni. linkki alla.

https://game2winter.ru/antti-kurhinen

Tuolta mistä näkyy alla kaikki eri sosiaalisten medioiden merkit, eli painat siitä ja jaat omalla sivullasi, facebook, twitter tai muu, niin se lasketaan yhdeksi ääneksi. Ja kerran päivässä voi äänestää siis, eli jos tänään äänestit kerran, niin seuraavana päivänä voit taas äänestää.

Nyt siis vikat viikot menossa, nyt vaan sitä jakoa ja paljon, koska tiedän että haluat nähdä mun perseen olevan ruvella kun mut on raiskattu sekä kun kahru raatelee rajusti Keisari Kurhisen kermapersettä ;)! :D! Nyt jos haluat nähdä tämän kaiken herkun, anna äänesi, kiitosss :)!

Sitten vielä voisin vähän linkittää uutista bemmistä ;)!

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-hankki-okyauton-kuva/?shared=96537-c7103d78-500

Mä en vaan ymmärrä, miten ihmiset rupes tosta uutisesta keuhkoo, en ois uskonut että jotain ärsyttää niin saatanasti että vaginahierontakeisari hommaa itelleen ökyauton  :D! On tää kateellisten maa, pakko kyl tunnustaa huhhuh..

Ja sit tosiaan alla viel linkitän teille kokonaisuudessaan radio Rockin haastikseni, siellä paljon kaikkee muutakin mun elämästä. Käyhän lukasemassa ja kuuntelemassa podcastit.

http://www.radiorock.fi/#!/post/591ab28bf58d6104004249d5

http://www.radiorock.fi/#!/post/591aa4796088a7040060cf59

Sitten vielä yhteen tärkeeseen juttuun.

Tosiaan olen nyt olla tapetilla ton vaginahieronnan takia mediassa ja sitten olen käynyt huumorimielessä mutsit ja faijat facebookryhmässä keskuteluja siitä.

Olen koko ajan antanut ymmärtää että koko juttu on enimmäkseen huumoria ja kommenteihinkin vastanut huumorilla, korostaen hymiöillä yms.

Tosiaan unohdin, että Suomi ón kateellisten ja pahansuopien ihmisten maa, ja olisi pitänyt varovaisemmin heittää läppää.

Tosiaan kyse on tästä jutusta.

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/05/17/vaginahieroja-kurhisen-hurja-vaite-hieroin-kelan-paajohtajaa/

Nyt kelan lakimies on ottanut muhun yhteyttä asian tiimoilta ja pyysi lopettamaan tämän kaiken. Olin ällistynyt, että tämä juttu meni tähän. Ei ollut todellakaan tarkoitus että menis tähän!

Eli kuten huomaatte sieltä uutisen screenshotista, keskustelu on ihan läppää koko ajan. Joku ihmeen media mistä en ennen ollut edes kuullut aikaisemmin oli päättänyt tehdä tästäkin uutisen sitten, todennäköisesti minun tahalteen vahingoittamismielessä.

Haluankin nyt oikoa muutaman väärin ymmärretyn asian ja todeta, että en ole hieronut Kelan pääjohtajaa millään tavalla, enkä edes tunne henkilökohtaisesti Kelan pääjohtajaa. Juttu oli läppää, mutta se ei vie sitä tosiasiaa, että siitä on tehty tommoinen juttu, joka on lähtenyt levii ja on antanut vääränlaista kuvaa tilanteesta. Täten minä Antti Kurhinen, pyydän nöyrästi anteeksi Kelan pääjohtajalta minun tyhmiä kommenttejani, jotka oli huumorimielessä kirjoitettu. Tämä ei toistu.

Tästä taas opin, että ehkä kaikkia läppäjuttuja en voi julkisuuden henkilönä noin vain heittää, vaikka ajatus oli vain hauskuuttaa, ei muuta. Tämän tilanteen voi verrata esim. Putoukseen, Pelimies yms sketseihin, missä ilkutaan huumorimielessä politiikoille, päättäjille ja julkisuuden henkilöille.

Ja kaiken lisäksi, minähän enimmäkseen nauran itselleni kaikissa jutuissa, laitan itteni naurunlalaiseksi,niin miksi silti haluatte mulle pahaa vaikka muutenkin laitan täysillä itteni likoon huumorimielessä? En vaan tajua en..

Noh, näillä mennään ja kaikesta huolimatta, jopa teille vihaajille jotka haluatte vahingoitta minua kaikin tavoin niin oikein hyvää viikonloppua, ja ymmärtäkää, teen vain viihdettä ja nauran enimmäkseen itselleni, en kenellekkään muulle, en halua vahingoittaa ketään muuta, mutta te haluatte siitä huolimatta vahingoittaa minua. Miettikää asiaa, oletteko te oikeesti tyytyväisiä elämäänne tuon jälkeen vai mikä saa teidät tekee noin? Miettikää omaa elämäänne ja ehkä siellä ois muutoksen paikka.

Ei mulla muuta tällä kertaa. Palaillaan taas.

Tai ai niin, unohtui toivottaa Suomelle ja Venäjälle onnea jääkiekon mm kisojen  välieriin, toivottavsti näen  nämä joukkueet finaalissa vastakkain :)!

Kaikella rakkaudella <3!

Antti

Ostaisin mielelläni huumoritajua kaikille tosikoille koko rahalla, kiitos!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                

Kommentti “Ostaisin mielelläni huumoritajua kaikille tosikoille koko rahalla, kiitos!

 • 19.5.2017 at 22:51
  Permalink

  Moro Antti!!

  Osanottoni vaarisi kuoleman johdosta! Osaan kyllä kuvitella surusi, kun tärkeä ihminen poistuu tois puoleiseen. Mutta semmosta se on. Kukaan ei elä ikuisesti! 🙂

  Tosi metka juttu, että on tehty oikein uutinen tosta sun läpän heitostasi. Sinä ja kelan pääjohtaja. 😉 Sinut on huomatttu. Kertoohan se kun kelan lakimies lähetetty perääsi… Eli ei mikään turha jätkä!
  Meikäläinen olisi ihan otettu. Ja miksi en olisi? Miksi lähetetään lakimies? Luulisi, että heillä tärkeämpääkin tekemistä, kuin vatvoa turhien julkkisten läpän heittoa.
  HUOM!!!: väärinhän se oli levittää valheellista tietoa, vaikkakin oli huumori mielessä heitetty. Toisaalta, mitä tästäkin opimme? Älä heitä läppää väärässä seurassa. Joku pöpipäissään voi tehdä kiusaa. Esim ilmoittelemalla eteenpäin. Niin kuin tässäkin tapauksesssa!
  Tässähän ei ole siitä kyse, että eikö ihmisellä olisi huumorin tajua, vaan pöpipäissään haluaa tehdä kiusaa. Syy: tää ihminen on niin kieroutunut päästänsä. Tää ihminen nauttii toisten ihmisten pahaolosta/kiusaamisesta. Hyi saatana kun puistattaa oikein ajatuskin. Toisaalta, miten se sanonta menikään?: pöpipäät tehköön ihan mitä tykkäävät, meikäläisen karavaani ainakin poksuttaa kohti maailman herruutta :P. Halusivat pöpipäät tatä tai ei! 🙂 Ja näin! Ja kyllä, sinulla on paikka varattuna viereltäni. Vapiskaa ihmiskunta! ::huutonaurua(röhönaurua)!!!! 🙂

  Palataan taas astialle, kun räväytät uuden blogi merkinnän eetteriin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *