Miljonääriksi vaikka perse pystyssä!

Morjeesta pöytään taas!

Tammikuun loppua jo eletään ja voin sanoa aika on juossut todella nopeasti. Juurihan se oli uusi vuosi ja nyt kuukaus meni sujauksessa ohi huhhuh.. Töitä ollaan painettu enimmäkseen. Tai no jos nyt sitä voidaan painimiseksi sanoa, kun onhan se aika rentoa loppujen lopuksi. Chillii menoo, ei mitään raskasta touhua. Oon kyllä viihtynyt hyvin ja duuniporukan kaa ollaan jo ihan hyvin päästy yhteisymmärrykseen.

Ainoa mikä tässä nyt kärsii, on minun taiteellinen puoli, eli olen nyt vähän lössähtänyt ja hauskan hullut jutut on vähän jäänyt nyt taka-alalle. Eikä se edes loppujen lopuksi haittaa, onhan sitä hulluteltu ihan tarpeeksi elämässä. Silti pelkään hieman semmoista leipiintymistä ja rauhottumista. Pelkään että miustakin tulee semmoinen innoton, joka päivästä toiseen tekee vaan pakolliset jutut ja se on siinä. En, en  vielä sitä halua. Tosiaan mietin että menisin mahdollisesti ensi syksynä opiskelemaan, mutta tällä hetkellä en enää tiedä edes mitä. Olin tuossa mun synttärinä tosiaan Venäjällä mummon luona ja tätini kertoi minulle jostain tutusta, joka oli ulkomailla Dubaissa duunissa ja hänelle tuli minä mieleen, että minä sopisin tosi hyvin ulkomaille töihin. Kuuntelin tätiä ja siitä tutusta tarkkaan kaiken. Tämän meidän keskustelun jälkeen rupesin oikeesti tosissaan miettimään, että pitäisköhän minun kokeilla itseäni restonomina? Olisko se mun juttu?  Pakko myöntää rehellisesti itselleni, että teakki ja muu siihen liittyvä on mennyt multa ohi, ei ne niin vanhaa enää ota ja muutenkin, ehkä en ole ihan luotu siihen, muuten olisin ollut jo aikoja sitten hyvä näyttelijä tai vastaava. Ehkä minun pitää vaan hyödyntää minun ulospäinsuuntautuvaa persoonaa jossain muualla, kuten ulkomailla jossain. Nyt vakavissani mietin hakemista restonomiksi Metropoliaan matkailu-alalle. Tämä voisi olla mun läpimurto. Pitäisi vaan saada itteni oikeesti tsemppaa pääsykokeisiin. Ja matikka perkule on melkein kokonaan unohtanut kun ei ole tullut käyttöä. Siinä pelkään että mokaan pahasti. 

Tiedän vaan sen, että minusta on enempään, en pysty vielä leipiintymään, pakko se on kokeilla siipiä viel enemmän elämässä, maailmalla, jos vain se onnistuu. Tosiaan tässä duunissa mulla vain puolen vuoden pesti, mutta mielelläni kyllä jatkan sen jälkeen jos saan jatkaa enkä pääse opiskelee..On toi kyl niin letkee duuni eikä tarvi paljoo ressata :)! 

Ja ai niin, tos tulee yhdet ihan kivat kuvaukset parin viikon päästä ja mun pitäis olla hyväs kunnossa, vaikka olen päästänyt itteni ihan rappiolle melkein Kuubassa, sen jälkeen, kun kuppi maistunut ja ruokaa syönyt kuin hevonen..Nyt on siis paniikki päällä, että millä hitolla mä saan parissa viikossa itteni tiukaks? Tuntuu ihan mahdottomalta, enkä jaksais mitään kidutusdiettiä, ei ei ei! Mikä eteen en tiiä..Noh, yritetään ainakin näyttää suht hyvältä kuvissa :D! Niistä kerron sitten lisää myöhemmin. Ne on makeita rohkeita kuvia, mihin tulee poseeraamaan kanssani yksi todella kaunis tyttö, sen verran nyt avasin teille noita tulevia kuvauksia..;)!

Ja pakko vielä yhdestä asiasta sanoa. Näköjään en sit päässyt tulevalle kaudelle ”Haluatko milonääriksi ohjelmaan” vaikka olen nyt hakenut siihen joka kerta! Kuvaukset seuraavalle kaudelle ovat jo alkaneet, sen huomasin. Siis missä mättää?? Miksi ette voi ottaa minua ohjelmaan mukaan hei tuotantotiimi, vaikka tein hienon videon teille, kerroin hakemuksessa miten paljon ihailen sitä ohjelmaa ja aina halunnut siihen päästä, jo lapsuudesta asti ollut mun unelma! Teettekö hei siellä nelosella ihan tahalteen miulle kiusaa vai? Miksi ette voi antaa minulle mahdollisuutta osallistua? Ärsyttää niin pirusti! Pliis, jos nyt vielä seuraava kausi tulee, niin antakaa minulle mahdollisuus osallistua, tai muuten minä haen sinne katsojaksi, ja kesken kaiken kun kuvaatte, niin rupeen huutaa riehuu ja näytän persettä kaikille! Sitä ette halua, jotenka olkaahan armollisia, päästäkää minut osallistumaan siihen perhanan ohjelmaan, kiitos!!!

ruma perse

No mutta, eiköhän se ole tältä viikolta selvä homma ja me palaamme taas ensi viikolla rakkaat lukijani. Tosiaan yritän nyt lyhentää mun blogeja, koska tiedän että ette te jaksa kummiskaan lukea jos rustaan tänne kilometrikaupalla runoja 😉 :D!

Nauttikaahan masentavasta säästä ja älkää hakatko toisianne suruun ;)!

Love & Peace <3!

Antti

Miljonääriksi vaikka perse pystyssä!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *