Älä pissi kiukaalle vaan lähde ladulle liukkaalle!

Halleluja toverit!

Mitäs kuuluu? Olen pahoillani, olen ollut viime aikoina vähän laiskempi kirjoittaa blogia kun uusi duuni vienyt paljon aikaa ja  keskittynyt oppimaan uusia juttuja.

Jos nyt sitten vähän mun uudesta duunista. Pakko sanoa, että olen tykännyt siitä aika paljon ja viihtynyt erittäin hyvin :). Se on todella leppoisaa, mutta ajoittain myös aika vaativaa kun kovat pakkaset ja pitää jäädyttää. Oikeastaan tää duuni sopii mulle paremmin kuin hyvin :). Mä muistan jo silloin aikoinaan, kun olin käymässä 9 luokkaa loppuun Sysmässä, niin minun piti oppisopimuksella mennä opiskelee liikuntapaikanhoitajaksi Sysmän palvelutalolla sijaitsevaan kuntosaliin/uimahalliin.  Muistan kun Sysmään avautui uimahalli ja sali, olin sen vakioasiakas päivittäin. Sain jopa porttikieltojakin uimahalliin pienenä, koska villi luonne pakotti miut kokeilee kaikkea tyhmää..Pissasin pariin otteeseen saunan kiukaalle ja porttikieltoa tuli alkuun kuukaus ja seuraavan kerran puoli vuotta, sen jälkeen opin ettei enää pissimistä kiukaalle, koska rakastin salia ja uimista, sekä sehän hais saatanan pahalta, eikä lähtenyt se haju ihan hetkes pois :D! Ja tosiaan salista ja uimisesta tuli mun lempiharrastus teininä ja vietin siellä paljon aikaa. Joskus jopa 6 tuntia kului siellä, enkä halunnut vieläkään lähteä sieltä pois. Silloin nuorena päätin, että musta tulee tulevaisuudessa salinpitäjä/omistaja. Noh, se homma vähän kusi silloin kun olin nuori, villi ja vitunmoisen vallaton :D. Kaikkea tapahtui, jouduin perhekotiin ja sinne meni ne suunnitelmat. 

Nyt sitten ne lapsuuden unelmat vähän niin kuin toteutui odottamatta yllättäen, tuli päin naamaa, pam! Ja ei se enää ole ollut pitkiin aikoihin mun unelmissa, mutta nyt kuin varkain olen tässä ja virallisesti olen nimikkeellä liikuntapaikanhoitaja :). 

Mitäpä enempää kertomaan duunista. Mahtava duuni ja siitä ei sen enempää :)!

Muuten kaikki muukin ihan fine. Paitsi hieman nyt Kuubaa on ollut ikävä..Aah niitä rantoja, merta, kauniita naisia, naimista, chillausta, aah..<3! Nyt kyllä pistän itelleni jokavuotiseksi perinteeksi lähteä ehdottomasti talvella jonnekkin etelään! Siis se niin paljon helpotti mun oloa ja masennusta mitä mulla oli ennen reissua..Olin ihan loppu, finito, valmiina popsimaan masennuslääkkeitä, mutta sitten, tää reissu niin paljon antoi energiaa, että olen tuntenut itteni ihan kuin uudeksi ihmiseksi :)! Nyt tietysti hieman rupee tasoittuu tuo olo, ei oo niin mehuis, mut silti jaksaa hymyillä ja olla iloinen, vaikka ulkona sää on mikä on.. Pitäisi saada nyt intoa tohon treenaamiseen taas. Olen jo nyt vuositolkulla vain junnannut samalla paikalla, ei mitään kehitystä, eikä kylläkään mitään intoa kehittyäkään. Pitäisi tähän asiaan saada kyllä puhtia ehdottomasti!

Sitten piti kyllä laittaa tähän pientä tuuletusta Trumpin puolesta ;)! Tosiaan katoin hänen kruunajaistilaisuutta pressaks ja päättin tehdä pikku onnitteluvideon herra Trumpille :D!

Sitten tosiaan jäi vielä jotain kuvia Kuubasta laittamatta teille, niin lisäilen tässä nyt sitten.

Tällä kertaa blogi oli tässä. Ei liika mahan täydeltä ja ettei tuu taas liikaa tekstiä.

Palaillaan taas ensi viikolla murmelit :)!

Antti <3

Älä pissi kiukaalle vaan lähde ladulle liukkaalle!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *