Kuubalaista kuumaa kiimaa <3!

Hola Amigos!

No nyt on aika kertoa teille Kuuban reissusta tarkemmin, kun aikaisemmin en ole kerennyt.

Olisi niin niin paljon kerrottavaa, ettei mitään rajaa, mutta yritän tiivistää sen jotenkin kompaktiin pakettiin teille.

No aloitetaan vaikka siitä, että voin sanoa Kuubasta sen ihmeellisen asian kuin sen että se on elämäni köyhimpiä maita missä olen ikinä käynyt ja samalla kalleimpia maita missä olen ollut! Hassu yhtälö eikös :D? No minäpä vähän avaan teille asiaa miksi se on näin.

Tosiaan Kuubahan on kommunistinen maa ja siellä on erikseen meille turisteille oma valuutta Cuc. Euron kun vaihtaa niin se on yks yhteen euron kanssa. Noh, ajattelin kun sinne tulin, että siellähän on kaikki halpaa kun siel on köyhää, mutta hupsista keikkaa, eipä ollutkaan niin! Heti lentokentällä tuli kiva yllätys kun taksi ilmoitti hinnaksi 45 cuc hotellille, eli 45euroa noi 30-40 km matkasta! Eli kilometrihinnaksi tulee se yli 1 euro! Siis hintahan on kuin suomessa jos ei enemmän. mutta esim. tavallisen duunarin kuukausipalkka Kuubassa on noin 50 euroa! Siis ei mitään järkeä! Paikallisille on sitten oma peso, joka on 25 kertaa halvempi kuin turistipeso. Tottakai paikallisille monet tuotteet, palvelut yms. ovat halvempia kuin turisteille, mutta silti, hinnat ovat järkyttävät heidän palkkatasoon nähden! Eli tämä on ihan selvää, että valtio keinotekoisesti pitää hintoja turisteille tosi korkealla, jotta saadaan ulkomaisella valuutalla sitte tuloa valtion kassaan. Toki ihan ymmärrettävää jollain tavalla, onhan Kuuba kärsinyt kauppasaarrosta jo yli 50 vuotta herrajumala ja kaikki raha on sinne tervetullutta!

Juttelin ihmisten kanssa siellä, niin he kertoivat sen, että pahin aika oli kun Neuvostoliitto hajosi 1991. Kuuba oli täysin riippuvainen Neuvostoliitosta ja kun Neuvostoliitto romahti, myöskin kaikki apu loppui. Kuuba oli ihan kusessa ja kuulemma ihmiset näki nälkää ja söi jopa omia koiriaan, huhhuh!

Edelleen siis siellä on tosi köyhää ja varsinkin kun lähtee Varaderosta muualle Kuubaan. Niin kuin kaikki paikallisetkin sanoo, ettei Varadero ole sitä Kuubaa mitä oikeesti ihmiset elää ja se oli täysin totta! Varaderossa kaikki on hyvin kaikki tehty turisteja varten vimpan päälle, mutta ootappa ku ajat ulos sieltä ja ajat pieniin kyliin, missä ihmiset ajaa vieläkin hevosilla ja ikivanhoilla ladoilla ja Moscviheilla, joita ei edes Venäjällä enää näe, kun ne on niin romutavaraa. Esim. mähän lähdin Varaderon jälkeen tottakai katsomaan Havannaa ja kuten neuvottiin, että älä ota hotellia Havannasta vaan koe se aito Kuubalaisen perheen asunnon vuokraus. Niin minä teinkin ja voin sanoa, että tämä perhe on aivan upea, olen ikikiitollinen heille kaikeista  :)!

Tämä perhe otti minun vastaan Havannassa kun tulin bussilla, tuli hakee juurii vanhalla vihreällä Mosckvihilla, kuskas sillä mua aina kun tarvin jotain, eikä ottanut mitään ylimäärästä rahaa, vaikka heillä ei ylimäärästä yhtään ollut. Kaiken kukkuraksi hei kutsuivat minut syömään heille, missä oli kaikki perheenjäsenet. Hei asuivat siis Havannan laitakaupungilla, mutta heillä oli siis yksi kämppä vuokrattavana keskustasta, Old Havannasta, ihan Maleconin läheltä, joka on siis rantakatu kymmeniä kilometrejä pitkä, johon kerääntyy kaikki paikalliset illalla viettää aikaa. Tuhannet ihmsiet siis hengaa siellä iltaisin, juo, syö, laulaa, tanssii, kalastaa, huorat pyörii ja viheltelee meille turisteille. Niin kuin sanotaan, Malecon on Kuubalaisten olohuone.

Eli tosiaan mähä olin ekaksi 4 päivää Varaderossa 5 tähden hotellissa, missä oli todella upeat puitteet, sen jälkeen menin Havannaan 4 yöksi kotimajoitukseen ja sen jälkeen palasin vielä 6 päiväksi Varaderoon vähän huonompaan hotelliin loppuajaksi. Se miksi palasin huonompaan, oli se että hinnat juuri jouluksi pompsahti aivan pilviin kaikissa ja tuo 5 tähdne hotelli oli monta sataa per yö, niin minun oli pakko vaihtaa vähän halvempaan, eihän köyhällä vaginahierojalla nyt niin paljoo rahaa ole maksella :D!

No mutta tosiaan palataan vielä siihen matkan alkuun. Eli kun saavuin Varaderoon, ja 5 tähden hotelliin, jossa oma rantaviiva ja aivan upeat maisemat, olin aivan myyty <3! Siis olin suorastaan orgasmin partaalla kun tulin rannalle, astuin ekaa kertaa mereen ja otin pina coladan. Siis olin paratiisissa <3! Täydellinen rentoutuminen ja kaiken lisäksi minulla oli hotelleissa All Inclusive, eli kaikkea sai syödä, juoda, käyttää niin paljon kuin haluaa :)! Ensimmäisen päivät menikin siinä, että ahmin ku sika, join ku mikäkin juoppo ja ahnehdin rannalla aurinkoa <3!

Ja se että lähdin yksin, on elämäni parhaimpia asioita, nimittäin siihen vielä se, että Kuubassa nettikään ei toimi joka paikassa ja wifikin maksaa maltaita, eikä edes toimi kunnolla, niin teki sen, että minun oli pakko tutustua toisiin ihmisiin! Tutustuin aivan valtavan paljon uusiin ihmisiin ja sain niin paljon uutta infoa maailman menosta eri maalaisilta ihmisiltä. Brasialialaisia, Sveitsiläisiä, Itävalta, Venäjä, Ukraina, Britit, Canada, Norja, Ranska, Puola yms yms. Siis noihin ja paljon paljon muihinkin maalaisiin tutustuin Kuubassa :)!

No mutta tosiaan sen neljän päivän jälkeen 5 tähden hotlan jälkeen suuntasin Havannaan, jossa minua odotti tämä perhe jolta vuokrasin kämpän aivan keskustasta, vanhan Havannan tietämiltä. Voin sanoa, että tämä kaupunkin teki vaikutksen kyllä minuun. Suurin mikä teki vaikutuksen on se, että ihmiset jaksavat kaikesta köyhyydestä huolimatta hymyillä ja olla rentoina. Tuntuu ettei kellää oo mihkää kiire ja aika kuin pysähtyy. Kaiken lisäksi kaupunki on melkein sama mitä 50 vuotta sitten, mikään ei ole muuttunut ja ne vanhat upeat talot ovat aivan romahtamispisteessä. Silti ihmiset elää niissä, ihan kuin kaikki olisi hyvin. Tämä kaikki on niin käsinkosketeltavaa ettei mitään rajaa. Ihailen suuresti heitä sen takia.

Harmittaa vaan tavallisten Kuubalaisten puolesta niin paljon, koska niin paljon potentiaalia jää maan sisään, eikä koskaan pääse näyttämään sitä maailmalle. Esim. meidän hotelleissa oli joka päivä jotain iltaohjelmaa, jossa oli laidasta laitaan esiintymistä. Voin rehellisesti sanoa, että jokainen esitys voittaisi Suomen Voicen, Talentin tai muun kisan heittämällä, mutta siellä ne vaan esiintyy meille turisteille 50euron kuukausipalkalla. Harmittaa niin pirusti heidän puolesta kyllä :(! Yhteen esiintyjätyttöön ihastuin tosi paljon ja menin tutustuu häneen hetikun esitys loppui. Hän oli käärmenainen, joka teki kaikkia vaarallisia sirkustemppuja siellä. Kuva naisesta alla.

Tosiaan vaihdettiin yhteystietoja ja pyysin häntä jättämään oman poikaystävän, koska sanoin olevani paljon parempi :D! Tyttö nauroi mun jutuille, mutta huomasimme että meillä synkkas ja poikaystävästään huolimatta hän jätti yhteystiedot minulle. Sanoinkin hänelle, että sinulla on 4 päivää aikaa pakata laukut, koska me mennään naimisiin nyt ja vien sut pois täältä Kuubasta samalla lennolla :D! Ei suostunut siihen vielä, mutta lupas harkita asiaa. Hän tunsi Suomesta Rasmus bändin ja rakasti sitä! Lupasin hänelle, että jos hän tulee kanssani Suomeen, tutustutan hänet Lauri Ylösen kanssa ja voimme ottaa vaikka kimppaan, jos siitä on kiinni :D! Hän nauroi vielä enemmän ja oli ihan myyty <3! Valittevasti tosiaan noin nopeasti ei voinut asialle tehdä mitään ja Suomeen muutto jäi tuonnempaan..

Nyt kun noista esiintyjistä ja tanssijatytöistä rupesin puhumaan, niin tässä alla on toinen mimmi kuka esiintyi meidän hotellilla, mutta tämä olikin paljon villimpi tapaus :D! Kuva alla.

Tämä neito oman esityksensä jälkeen tuli keräilee tippejä ja sitten jäätiin juttelee heidän tanssijaporukan kanssa. He pyysivät mua heidän takahuoneeseen, jossa sitten tämä nainen ja muutama muu halusi ottaa suihin..menin vähän hämilleni, mutta enhän minä noin nälkäiselle naiselle voi sanoa ei, jotenka siinä sitten pistettiin kuumaa koiraa kuubalaisen kisun huuleen ;)! Huhhuh olipahan menoa kyllä joo ja parhaimpia slrup slurp kokemuksia 😉 :D..

Ja tosiaan tämä ei ollut se villein juttu noista naisseikkailuistani Kuubassa, koska vaikka Kuubassa oltiin ja kuuma veri virtasi heissä, niin villein tapaus oli silti Venäläinen mimmi, joka tuli meidän hotelliin kolme päivää ennen kuin mun loma oli tulossa päätökseen. Näin tän daamin aamiaisella ja katoinkin, että vau mikä kissa huhhuh..Pistin itelleni mieleen, että hitto meet rannalla ehdottomasti juttelee ja niin minä myös tein. Kun huomasin että hän menee uimaan, riensin perässä ja siinä sitten urheana ritarina varoitin häntä isoista aalloista Venäjäksi. Hän yllättyi tosi paljon kun puhuin venäjää ja oli kuulemma varma että olen Canadalainen :D! Noh, siinä sitten meillä heti rupes synkkaa ja ei mennyt kauaa kun illalla olimme menossa jo yhdessä clubiin, johon otin kaikki mun hotellin tuttavat tytöt :D! Eli olin minä ja yks toinen jäbä, sekä 6 blondia mimmiä! Arvataa vaan miten Kuubalaiset kuolas siellä niitä huuhhuh..ja tottakai tää Venäläinen oli himotuin, koska hän osasi flirttailla, olla seksikäs, itsevarma itsestään, hänestä huokui seksi ja viettelemys. Kubalaiset ympäröi meidät ja yritti tarjota juotavia yms. Hän tahalteen pyöritteli pyllyä heidän edessä ja kun heidän kullit melkein seisoi siinä tanssilattialla, hän tuli minun luo ja sanoi korvaan” Suutele mua kiihkeästi” ..ai että olisitte nähneet niiden kuubalaisten naamat, ne oli kuin maansa myyneitä :D!

No mutta tosiaan klubin jälkeen lähdettiin hotellille ja voin sanoa, että se loppuyö oli mun elämäni villeimpiä seksiakteja. Siis tämä mimmi oli aivan älytön ja jo ekalla kerralla hjän halusi kunnon naintia b rappuun, kuristamista ja vaikka mitä pervoa. Voin sanoa, että näin nälkästä ja kiimasta mimmiä en ole pitkiin aikoihin tavannut, varsinkin niin helvetin määrätietoista ja kaiken lisäksi semmoista joka osaa saada orgasmeja. Hän sai monta orgasmia meidän session aikana, hän itse sanoi sen kun juttelimme pitkään kaiken sen jäleen vielä. Hän tunnistikin samalla että on seksiaddikti, nymfo. Kun enemmän rupesimme juttelee, selvisi että hän on jo 35 vuotias ja ollut 10 vuoden suhteessa. Nyt vasta viime keväästä lähtien sinkkuna ja yrittänyt nauttia koko sydämmestä. Sen kyllä huomasi hänestä :D!! Toivon vaan ettei tuu isänpäiväkorttia häneltä isänpäivänä :XD!

Ja muutenkin me nautimme toisistamme ja Kuubasta täysin rinnoin <3! Viimeiset päiväni Kubassa, aamusta iltaan vietimma aikamme yhdessä, söimme, joimme, naimme, jopa meressä kaikkien nähden, aah <3! Oli niin upea loma kaikin puolin, että en unohda sitä koskaan ja kova ikävä on jo nyt <3! Valitattavasti lupasin hänelle, että en laita mitään kuvia hänestä nettiin, koska kerroin hänelle että olen olut venäjällä tv ohjelmissa,suomessa yms. Muuten mielelläni olisin näyttänyt miten upea kaunotar tämä Venäläinen keisarinna oli,huh <3! Sovimme sen, että hän tulee käymään joku päivä Suomeen käymään ja näytän mestoja sille. 

No mutta joo, sitten vielä palataan siihen vuokraemäntään Havannassa. Tosiaan piti laittaa hänen yhteystiedot tänne, koska parempaa kohtelua en olisi voinut saada. He joka päivä tulivat tekee minulle aamiaista, vaikka se alunperin ei kuulunut hintaan edes. Veivät autolla joka paikkaan ja sitten vielä tuplasti halvemmalla heittivät takaisin Varaderoon, koska kakki bussit joulun alla oli varattuja. Siis aivan uskomattoman kilttejä ja auttavaisia ihmisiä! Ja kämppä sijaitsee aivan Old Havannan ytimessä, sekä kuuluisasta Maleconista noin 200 metriä! Jos menette Havannaan, niin suosittelen ehdttomasti heidän asuntoa! Tässä suora linkki jos haluatte ottaa yhteyttä ja varata!

https://www.homestay.com/cuba/centro-habana/130041-homestay-in-cayo-hueso-centro-habana

Ja alla vielä kuva koko perheen kanssa <3! Ootte kyl mahtavia tyyppejä, rakastan , kiitos <3!

Nyt vielä lämpsin teille jotain kuvia itse matkalta tänne :)!

Ja ai niin, piti vielä tunnustaa tosiaan teille, että kun monet kommentoi mun parin kuvan alle, että apua onko Keisari Kurisella pömppömaha/lomamaa, niin KYLLÄ! Niin kuin aikaisemmin kerroinkin teille jo, että minullaan oli hotelleissa All Inclusive, eli kaikki kuuluu, niin arvatkaa vaan dokasinko joka päivä ja söinkö itteni ähkyyn :D? No JOO O! Kun tulin Suomeen ja menin vaalle, niin näytti sitä että Keisari Kurhinen oli kadne viikon aikana lihonut semmoiset 7 kiloa, että repikääs siitä, aika hyvin :D! Huh tuli vähän kyl niin yököttävä olo itestäni, mut sit aattelin, että mitä hittoa, mä lomailin, pidin hauskaa, nautin elämästä, kyl mä kerkeen laihduttaa taas, ei pidä ressaa liikaa noista vitun kiloista, fuck that ja antaa muiden pottuilla mun pömppöahasta, se oli ansaittu pömppömaha ;)!

Ai niin piti vielä kertoa, että kyllä siellä turisteja myöskin huijataan aika lailla. Minuakin huijaatiin kunnolla. Se meni näin. Kävelin ekoina päivinä Havannassa kun tulin, niin Maleconia pitkin, eli sitä rantakatua pitkin. Minulle tuli vastaan Kuubalainen sälli tyrkyttäen jotain karttaa. Hän yritti jotain espanjaks selittää ja kysyinkin että ymmärrätkö englantia. Hän sanoi ei. Sitten hän iloisena huitoi käsiään ja selitti jotain karttaa näyttäen. Ymmärsin sen että hän haluaa näyttää paikallisia nähtävyyksiä minulle. Noh, ajattelin, että on se jotenkin niin symppiksen tuntuinen ja viel 5 eruolla lupaa näyttää keskustan nähtävyyden polkupyörällä,sen verran minä ymmärsin elekielestä :D! Suostuin ja lähdettiin polupyörän luo, millä hän olisi minulle näyttänyt minulle paikkoja. Kävelimme ja kävelimme todella pitkään, eikä mitään pyörää näkynyt. Noh, ajattelin, ei kai se niin justiinsa, kunnes me oltiin kävelty melkein tunti. hän vain lässytti jotain espanjaksi mulle välil jostain taloista, joista en sitten ymmärtänyt mitään. Vähän väliä hän kyllä näytti käsimerkki että ”food food”eli kohta syödään. Aajattelin että ehkä hän tarjoo jotain pientä syötävää. Yhdes vaiheessa sanoin jo hänelle, että nyt riittää, en jaksa enää kävellä. Sitten hän vei mut jonnekkin sivukujalle, me nousimme epämääräiseen rappukäytävään, josta suuntasimme katolle, jossa oli joku ravintola. Ravintola oli kyllä ihan nätti ja huomasinkin yhde oudon asian, että joka pöydässä oli turisteja ja sitten yksi kuubalainen opas. Alkoi haiskahtaa siin vaiheessa tää juttu. Noh, istuimme pöytään ja sitten tuli menu. Kun avasin menun, suu vaan tipahti multa kun näin hinnat :D! Yksi pihvi noin 50e, siis Kuubassa toi hinta!!Ei juma, siis toi oli niin kusetusta ettei mitään rajaa! Sanoin sille tyypille, sori en syö kuule täällä ja tilaisn vaan bissen. Hän ei kauaa miettinyt vaan huusi tarjoilijalle että hänelle mohito, joka maksoi noin 10e ku normisti se on baaris siel noin 3e. Eli näin röyhkeesti se toimi. Sit aattelin, että hitto mitä kusetusta ne tekee ton ravintolan kaa, ja voi noita muita turistiraukkoja kun ne meni tohon lankaan ja tilas superkalliit ruuat ja juomat. Tää häiskä siis tajus ettei mua noin vaa kuseteta ja meitsi kun joi bissen maksoin sen laskun ja päätin, että nyt riittää, pakko päästä eroon tosta huijarista. Ajattelin, että vieköt mut keskustaan, siihen Capitolion luo, sieltä osaan itsekkin takas.  Hän vei mut siihe ja sit sanoin, kiitos vaan, en tarvi sun palveluja ja ojensin 5 cuc eli 5e. Siihen hän vain tuohtuu ja snaoo ei, 10e! Minä olin siellei että mitä hittoa? Rupesin selittää että joit 10 e mohiton, sit me sovittii 5e. Hän rupes kovaa selittää että ei vaan 10e! Mul paloi silloin käämi, sanoin kovaan ääneen, että nyt mennään poliisin puheille, johon hän myös kovaa ”Si si policia, policia”! Aajttelin, että nyt tolla tyypillä ei oo kaikki kotona kyllä, että mitä hittoa se haluu poliisin luo?! Kaivoin siinä sitten opaskirjan esille, ja siellä oli osia missä on tärkeimmät sanat espanjaksi. Sanoin vaan hänelle kovaan ääneen että”Amigo, we go policia and i say to them Le robaron” mikä tarkoitta siis espanjaksi minut on ryöstetty! Kun tuon olin lausunut, hän kuin jähmettyi paikalleen ja hiljeni..ojensi käden ja näytti että anna se 5 cuccia. Eli toverilta meni paskat housuun :D! No tottakai, koska turismi on tärekää köyhälle Kuuballe  ja jos minä menen sanoo että mut on ryöstetty ja näytän häntä, ei hyvää seuraa sille. Eli pääsin eroon siitä tyypistä! Eli tämmöistä siis Kuubassa! Olkaa varovaisia! Ja muutenkin, joka paikassa esim Havannassa, kaupassa yms. pienissä kojuissa ne kuseettaa kunnolla turisteja. Esim vesi on yks päivä 1 cuc, sit seuraavana päivänä tulin samaan paikkaan nii se oli jo 2 cuccia muka :D! Laskujen summissa kusetetaan, vaitoraaa annetaan väärin koko ajan. Eli tämmöisissä asioissa olkaa tarkkana, mut muuten on turvallista, en kertaakaan tuntenut sitä vaaraa että joku haluais hakata mut tai muuta. Että semmoista..

Muuten olin aivan upea reissu, huijauksista huolimatta upea reissu <3!

Nyt on aika laittaa tää blogi pakettiin, muuten menee liian pitkäksi. Tosiaan on mulla paljon muutain kerrottavaa sitten täältä Suomesta, duunista yms., mut siihen palataan seuraavassa blogissani.

Nyt oikein hyvää loppuviikkoa, adios <3!

Antti

Kuubalaista kuumaa kiimaa <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *