Happy New Year 2017

Heipsista rakkaat!

Pitkästä aikaa täällä. Nyt on tämän vuoden viimeisen blogin paikka.

Olen ollut reissussa Kuubassa kuten tiedätte ja palasin tossa pari päivää sitten. Olen ollut ihan kujalla aikaeron takia ja myös että uusi duuni alkoi heti samantien, joka päivä klo 7 aamulla töihin heräännyt. Ollut sen takia ihan tööt, enkä oo kerennyt saati pystynyt blogia päivitellä.

Nyt keräsin itteäni kasaan ja halusin ainoastaan kirjoitta todella lyhyesti teille onnentoivotukset uuteen vuoteen,  Yleensä olen ennen kirjoitellut menneen vuoden tapahtumia, tehnyt johtopäätöksiä menneestä vuodesta ja tulevasta. Nyt yksinkertaisesti en halua edes käydä sitä kaikkee uudestaan läpi, en edes miettiä miten paljon kaikkee älyttömän tyhmää olen tehnyt menneenä vuotena :D. Mennyt vuosi on ollut minulle yksi räiskyvämpiä monien asioiden osalta. Tein ehkä eniten hulluja juttua kuin koskaan ennen ja kerkesin siinä pienen romanssinkin käydä läpi. Omalla tavallani olen ylittänyt itteni mun hulluttelun osaltani ja mietin tässä, voiko se enempää mennä hullummaksi? En usko kyllä..

Tämän takia en edes jaksa puida tätä mennyttä 2016 vuotta! Se on vaan jotenkin liian hullua ollakseen totta, mutta se oli kummiskin totta :D!

Nyt on vaan aika kääntää taas sivua eteenpäin, nyt on tulossa vuosi 2017, jolta en tiedä edes mitä odottaa..Pelkään nykyään jo mitään toivoa tai odottaa, koska en tiedä itsestä, mitä kaikkee saatan keksiä tulevaisuudessa. Ainoan asian tiedän, olen nyt viikon päästä 33. Se on iso luku jo. Niin kuin isä sanoi, mies kokee kriisin 33 vuotiaana ja 50 vuotiaana. Noh, mulla tätä kriisiä ollut jo todella pitkään ja loppua ei näy. 

Ja voin sanoa, että tänä vuonna uusi vuosi menee täysin ilman mitään suunnitelmia. Harmittaa vain se, että en päässyt äidin luo sitä viettämään Petroskoihin kun mulla alkoi uusi duuni ja heti uuden vuoden jälkeen on aamuvuoro. Uusi vuosi kun Venäjällä on tärkeä perhejuhla niin olisi ollut niin huippua olla rakkaiden kesken <3. Jotenkin tänä vuonna kaikki meidän suku viettää erikseen uuden vuoden, jotenkin tosi repaleisena. Yksinkertaisesti pakko sanoa, minulla on surullinen ja yksinäinen olo tänä uutena vuotena.. 

Moni toivoo uudelta vuodelta tosi paljon, paljon erilaisia asioita, mutta vuosi vuodelta haluan vähemmän ja vähemmän, vaatimukset tippuu, sitä alkaa ymmärtää, ettei kuuta taivaalta ei voi saada, alkaa ymmärtämään että kaikki ei ole mahdollista vaikka kuinka haluaisi. Ihmisestä tulee maanläheisempi.

Ja eniten tästä menneestä vuodesta haluan myös pyytää anteeksi kaikilta kenelle olen aiheuttanut pahaa mieltä tänä menneenä vuonna. Toivon että emme kanna kaunoja uuteen tulevaan vuoteen, plsiis aloitetaan kaikki puhtaalta sivulta, jookos kookos <3?

Muuten ei mulla ole muuta lisättävää, en halua tähän blogiin yhdistää mitään muuta ja Kuuban reissusta on niin paljon kaikkeakerrottavaa, että kerron siitä sitten seuraavassa blogissani ihan rauhassa.

Nyt vielä kerran oikein hyvää tulevaa Uutta Vuotta 2017 , olkaahan itsellenne sekä toisille armollisia ja antakaa menneet anteeksi <3!

Nähdään ensi vuonna taas rakkaat, see ya <3!

Antti 

best-happy-new-year-pictures

 

 

Happy New Year 2017
Merkitty:                                                                                                            

Kommentti “Happy New Year 2017

 • 3.1.2017 at 22:29
  Permalink

  Moro Antti!

  Hyvää uutta myös sulle!
  Innolla odotan matkaraporttia Kuubasta. :). Joo, meikäläinenkin on haaveillu Kuuban reissusta. Ehkäpä perjantain jälkeen kun napsahtaa Eurojaska, eikös se oo 90 milliä. 😛
  90 miljoonalla pääsis ihan minne vaan. Tarvisko sanoa vaan matkan johtajalle, että noniin purjeeet kohti Kuubaan. Megajahdilla pörräisin ympäri ämpäri. Taivas vain rajana!!! Noh, lauantai aamuna herään todellisuuteen. Soutuveneellähän sitä joutuis vain soudella Ruotsiin ja takaisin. lol. Tai sit se huonompi skenaario: Risteilylaivalla helsinki – tallinna risteily, johon kaikilla on mahdollisuus. Hohdokkuus poissa. En muutenkaan välitä isoista laivoista jossa paljon ihmisiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *