Viva la Cuba <3 ja pervoja saunassa!

fidelcastro

Hola Hombres!

Takana on antoisa viikko jälleen kerran. Eniten tässä tietysti ilostuttaa uusi lisäduuni. Sen alkuun on kuulemma noin parisen viikkoa. Tässä olenkin kuumeisesta miettinyt, että pitäiskö sitä lähteä jonkkin äkkilähdöllä vähän ottaa chillii, vähän arskasta nauttimaan? Tekis niin mieli kun en oo pitkään aikaan missään ollut. Toisaalta taas mä en diggaa yksikseni matkustella pidemmälle. Mulla on aina ollut se, että tekisi mieli jakaa kaikkia tunteita ja uusia fiiliksiä partnerin kanssa kuka on messissä. Sitten tietysti tulee myös se vastaan, että kun on rajallinen määrä aikaa, niin ei voi pidemmälle lähteä, pakko kattoo jotain vain viikon lomaa.

Oisko se Dubai? Sitä on kehuttu tosi paljon kylä ja itekkin katsellut niitä makeita maisemia, sekä rakennuksia. Toisaalta taas on sanottu sitä, että siel ihan perkuleen kallista olla. Espanja ja kanarian saaret alkaa olee kyllä niin nähtyjä, että ei kyl miellään sinne, paitsi jos nyt hinta on ihan naurettava. Toisaalta taas mietin myös sitä, että äiti pitäisi nähdä ja sit ku duuni alkaa niin sitä ei voi enää sit noin vaan sinne, kun sinnekkin melkein sen 1000 km matkaa. Nyt siis onkin vaikeeta päättää, mitä sitä tekis nää viimeiset yks-pari viikkoa vapaata.  Hirvee mietintämyssy tässä on kyllä päällä..

Ai niin, Suomella oli itsenäisyyspäivä ja siitä päivitinkin facebookissa tällei , että ”Vaikken olekkaan täällä syntynyt, mutta suurimman osan elämästäni Suomessa eläneenä, on pakko sanoa kiitos Suomelle monista asioista mitä olen saanut ja ei muuta kuin oikein mahtavaa itsenäisyyspäivää 🇫🇮😎👌👍💪🙏😊💖!”

Itsenäisyyspäivään liittyen minulle oli maanantaina vkontakten kautta ottanut Pietari suurin tv kanava yhteyttä ja halusi tiistaina aamulla haastattelun liittyen Suomen itsenäisyyspäivän liittyen, että miten sitä oikein täällä käytännössä vietetään, mitä siihen kuuluu ja mitkä tärkeimmät asiat mitä ihmiset tekee. Noh, olin tosi innoissani siitä, että jee,ihanaa päästää haastatteluun venäläiselle tv kanavalle pitkästä aikaa :)! Tämän haastattelun oli siis tarkoitus tehdä skypen välityksellä suoraan sinne aamulähetykseen klo 9.00 eli suomen aikaa 8.00. Noh, en saanut kunnolla unta, eli melkeinpä suoraan valvoin siihen 8.00 asti ja silmät ristissä odotin sitä lähetystä. Kun aika tuli, he soittivat ja tarkistimme että kaikki toimii. He sanoivat, että kohta mut yhdistetään suoraan studioon. Kun se hetki tuli, aamulähetyksen juontajat onnittelivat minua itsenäisyyspäivän johdosta, esittelivät minut katsojille ja sitten kysyivät, että kerros Antti miten itsenäisyyspäivää vietetään. Minä rupesin innoissani kertomaan miten klo 9.00 nostetaan liput salkoon ja blaa blaa, kun yhtäkkiä ne sanoo että ”ei kuulu mitään, ei sit yhtään”. Olin sillei, että ei oo todellista. Sitte yhteys katkaistaan ja sitten siellä tuotantotiimistä joku kertoo, että kokeillaan uudestaan kohta. Sit tulee hetki kun taas yhdistetään studioon ja hetken siellä iloitaan, että Antti on palannut linjoille ja kun alan taas puhumaan, niin sama juttu toistuu, ei kuulu mitään..! Mä olin sillei, että ei jummijammi ei oo hitto todellista. Sieltä sitten vastaa tuotannon puolelta minulle, että ”Tosi harmillista ettei tää nyt skulaa, mut mei ei voida pidentää lähetystä, meidän on pakko lopettaa tää tähän” . Voi vitja mie olin niin pettynyt, kun halusin kertoa tästä enemmän, kertoa miten linnan juhlissa kaikki on upeina, kaikki kansalaiset katsoo niitä juhlia innoissaan ja arvostelee vierain pukeutumista yms. Tällä kertaa tää meni vähän pöks tää homma. Olin pettynyt kyllä, mutta silti kiitollinen siitä, että minut pyydettiin siihen mukaan. Noh, jos ei muuta niin ainakin kaikki katsojat näkivät minut studiossa skypen välityksellä, miten innoissani silmäpussit silmien alla yritin huitoa ja kertoa jotain mitä ne ei kuullut :D! 

Eli siis tästä kanavasta ja ohjelmasta oli kyse, mihin pääsin pikaisesti osallistumaan aamuvieraana itsenäisyyspäivänä.

https://www.topspb.tv/programs/p145/

 

No mutta joo, nyt sitten seuraaviin aiheisiin. Tosiaan moni teistä on odotellut minulta sitä, vaginahierontavideota ja se on tulossa, älkää olko huolissanne. Tässä vaan vähän käyty neuvotteluja sen suhteen. Se tulee kun sen aika on ;)!

Ai niin, piti tosiaan sanoa bb-Idan uudesta sinkusta, jonka levyjulkkarit oli showroomissa viime perjantaina, että oli mahtavaa nähdä sua Iida ja oot huikee tyyppi, huikeesti laulat ja sinulla on varmasti tulevaisuutta laulajan, jee :)!

Ja tota hei, pakko nyt kyllä vielä palata hetkeksi noihin Linnan juhliin. Oikeastaan ei edes itse linnan juhliin vaan niiden jatkoihin ja tiettyihin vieraisiin. Nyt minun on pakko ottaa vihdoin viimein hampaisiin Heikki Lampela ja hänen on/off tyttöystävänsä Hanna Kärpänen.

http://www.iltasanomat.fi/linnanjuhlat/art-2000004997223.html 

Tosiaan heistä on ollut uutisia viimeisen vuoden aikana ihan liikaa, tai siis liikaa sekoilusta! Ja se miksi minä, itsekkin sekoilija otan sen tässä hampaisiin on se, että se sekoilu ei ole ollut enää mitään järin hauskaa luettavaa. Tai no, Hanna Kärpäselle se on ehkä ihan jees olla uutisissa koko ajan pahoinpitely/ero jutuista, mutta Heikista en sitten ymmärrä mitä hitto miehen päässä liikkuu, koska ei hän ole mikään kuoropoika! Hän on kummiskin jummijammi Suomen maan parhaimpia juristeja, jolla älyttömästi meriitteja ansaittuna! Ihmettelen suuresti miten hän pystyy nöyryyttää itseään niin paljon toheloimalla noin paljon julkisuudessa?! Hän on siinä asemassa, missä hänen pitäisi olla esimerkki kansalaisille, hän on kävelevä laki herransoikoon! Ja älkää ruvetko edes puhumaan siitä, että minäkin olen julkisuuden henkilö ja munki pitäisi olla malliesimerkki :D! Ei, mä olen ihan eri alalla, mä olen viihdemies, hulluttelija ja kenenkään ei tarvi musta ottaa esimerkkiä, koska osa on totta osa fiktiota, sirkusta suoraan sanottuna ;)! Heikillä on ihan eri tilanne, kun hän edustjaa Suomen lakia. Tai no siis ei hänen ole pakko, mutta noilla sen tempauksilla mitä ne on Hannan kanssa ollut, niin ei pahemmin uskottavuutta lisätä asianajajan hommissa. Veikkaan että Heikiltä on lähtenyt pirunmoisesti hyviä keikkoja alta tuon sekoilun takia ja ehkä tulevaisuudessa ei esdes tuu enää koskaan.  Heikin tilanteessa kyllä istuisin vakavasti miettimään, että mitä hittoa minä teen ja onko tämä suhde ihan fiksua minun tulevaisuuden ja urani kannalta?

Noh, niin kuin tuossa on julkaistu monet raportit siitä, että rakkaushan on verrattavissa mielisairauteen ja todennäköisesti Heikki on sairastunut siihen pahasti, eikä parannuskeinoa taida oikein millään löytyä. Harmi, koska niin kuin me kaikki tiedämme, pitkittynyt sairaus saattaa viedä lopullisesti terveyden. Kaikesta huolimatta haluan Heikille ja Hannalle pelkkää hyvää, mutta camoon herätkää  nyt aikuiset ihmiset, älkää pilatko toistenne elämiä!

No mutta joo, se siitä!

Tosiaan nyt mun vielä pitää hehkuttaa kyllä yhtä juttua huhhuh :)! Eli tästä on kyse. Alla uutinen.

http://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-yllatysmatkalle-peter-fryckman-ohjeisti/?shared=77811-5def8e1b-500

Siis olen niin innoissani ettei mitään rajaa :))! Oon niin kauan unelmoinut että lähtisin Kuubaan käymään ja nyt se unelma toteutuu vihdoin <3! Tosiaan miksi lähdin tällei yllärireissulla on se, että minun duuni alkaa uuden vuoden alusta ja kun en ole ollut pariin vuoteen etelässä missään, päätin nyt on se tilaisuus, pakko mennä! Sen enempää empimättä todella todella kuuma äkkilähtötarjous tuli minun eteeni ja en empinyt hetkeäkään! Nappasin matkan ja se on siinä! Tosiaan siinä on pelkät lennot ja nyt onkin sitten ollut kova hinku etsiä siellä asuminen. Olenkin facessa kysellyt ihmisiltä ja saanut tosi paljon neuvoja, valtava kiitos siitä ihmisille :)! Ja edelleen otan kaikilta teiltä vinkkejä mielelläni Kuubasta, siis ihan kaikki mitä vaan tiedätte, kiitos!

fidelcastro

Ja tosiaan tämä matka tarkoittaa myös sitä, että vietän joulunkin siellä :)! Yksi ainut asia mua vähän ahdistaa ja se on se, että en ole tottunut lähtemään pidemmille reissuille yksin, mutta nyt joudun lähtemään kun näin nopealla aikataululla kukaan ei päässyt tai ne jotka pääsisivät niin ei ole rahaa. Itse tykkään jakaa mun kaikki matkan tunteet jonkun toisen kanssa ja sen takia tykkäänkin matkustaa jonkun kanssa. Noh, enköhän mä pärjää ja kun olen aika sosiaalinen kummiskin kun olen hyvällä päällä, niin enköhän mä siellä seuraa itselleni löydä :)! On tosi mahtavaa päästä katsoo Kuubaa vielä, ennen kuin se on pilattu länsimailla, joka väistämättä tapahtuu kun viimeistään Raul Castro on väistynyt vallasta.

Ja tosiaan mun blogiin tulee siis parin kolmen viikon tauko tuon matkan aikana, mutta muistakaa seurata mua instagramissa, twitterissä, facebookissa ja julkkis tv:eessä, jonne tulen postaamaan kaikenlaista chälää matkan aikana :)!

No mutta joo, tosiaan vielä yksi juttu. Eli kävin kirurgisessa sairaalassa ja minulle tehtiin se, mitä ei kukaan mies haluaisi hänelle tehtävän omaehtoisesti, huhhuh! Käykääs tsiigaa mistä on kyse ;)!

http://www.julkkistv.com/video/keisari-kurhisen-kastraatio/ 

Nyt ollaan ihan kuin eri mies ton käsittelyn jälkeen :D!

Oiskohan se siinä tällä kertaa. Talentista piti vähän puhua, mutta taitaapi blogi mennä liian pitkäks ja veteläks, muuten jotenka muuta en sano kuin on se niin kova se Anton Puonti, nahkapierusoittajamies, huhhuh :D! Onnea talentin voitosta hurjasti! Ehkä itse sitten haen ensi vuonna ja näytän Kuubassa oppimia vaginahieronnan erikoisotteita ;), hähää..Hups, taisin nyt juuri äskön paljastaa matkani tarkoituksen. Kyllä, lähden lisäoppimaan miten sitä pimmpiä hierotaan niin olen sen jälkeen ihan guru siinä ;)!

Jaahas. ja sit vielä vähän härskimpi tapahtuma eiliseltä päivältä. Tämmöistä kuului siis keisari-Kurhisen sunnuntaihin.

Olin siis salin jälkeen menossa suihkuun, kun keskellä seisoo siinä äijä joka kyylää kaikkia miehiä ja heiluttelee sen melkein polviin roikkuvaa miehuuttaan.

Tunnistin äijän heti, koska koin samoja kauhunhetkiä aikoinaan itiksen uimahallilla saman tyypin toimesta, kun sen lisäksi että kyyläs suihkus lerssi heiluen, niin saunas istui alalauteilla ja virneä pikku hymy päällä kyyläs äijiä jalkojen väliin.

Nämä herkulliset hetket palautui mulle heti mieleen, ja ajattelin että hitto mä meen nyt uimaan ja toivottavasti toi hyypiö on häipynyt ennen ku paikka menee kiinni.

No se oli turha toivo 🙈😈😭.

Siellä se seisoi suihkussa samassa asennossa iloisena melaansa heiluttaen. Huomattuan mut taas, lähti heti peräs saunaa. Sinne kun tultii niin muut vikat saunojat lähti pois. Ajattelin että hitto nyt mä kyykytän tota limanuljaskaa ja keisari Kurhisen löylykauha alkoi laulaa.

Noh, sitä ennen hän kyllä kerkes avata keskustelun mun kaa..

Tämä tyyppi mulle : ”Hei,ootko muuten joskus käynyt itiksen uimahallilla” ?

Mietin että kyl sä vittu tiiät että olen, mut vastaan kohteliaasti : ” Juu olen joskus aikoja sitten, mut lopetin käymää ku siel käy pervoja niin perkuleesti”

Äijä takas iha kun ei ois kuullut mua kunnolla: ”Joo mä muistankin sut, sä oot se Antti” .

Sit mul meni kylmät väreet ja kysyn : ”Mistä tiedät nimeni”?

Äijä siihen: ”No eiks sä oo se entinen huippujulkkis”?

Tähän kyl hajoon täysin ja äijä sit siihen mulle lisää : ” Joo mä muistan sul oli tosi hyviä alastonkuvia aikoinaan lehdissä, oon kattonut niitä, siin yhdes kuvas sulla se kivi vehkeen edes ja pylly törröttää mukavasti”

Ajattelin että täs nyt toi pervo näköjään yrittää iskee mua näköjään, sekä hajoilin itekseni, mut sit kestin tilanteen ja vastaan diplomaattisesti:
” Onhan sitä elämäs tullut tehtyä kaikenlaista” ja sit alan lappaa löylyä kahdella kädellä kiukaalle, joka tuottaa vihdoin tulosta, tää pervo menee alemmas. Silti hänellä on vielä sanottavaa samalla kun hän levittelee taas limaista mulkkuansa siihen kunnolla alalauteilla.

”Kyllä minäkin olen nuorempana ollut kaikenlaisissa touhuissa mukana, Tanskassa nakujuoksuissa, sit heiluttanut helikopteria vehkeelläni eri videoilla”

Siis mä en kestä tätä tyyppiä 😂. Siis tää äijä selittää mulle tuntemattomalle tommoista saunassa, wtf 🙈😂😂😂?! Päätin lopettaa tämän antoisan keskustelun sillä, että heitin koko ämpärin kiukaalle ja vihdoin tää äijä saatiin ulos, jes jes jes 💪👏👍😂😂😂!

Silti se viel venaile mua suihkus vaikka yritin loppuun asti, että häipyis sieltä.

Kiitos ja näkemiin, eli tämmöinen sunnuntai-ilta siis keisarilla 👌😂😂😂😂

ejwrs62

No mutta nyt joo, nyt toivotaan teille kaikille oikein hyvää joulun odotusta, älkää masistelko kun musta ei kuulu vähään aikaan, kun tulen takaisin Kuuban reissulta , mulla on teille varmasti superpaljon kaikkee kerrottavaa :)!

Ja ai niin, meinasin unohtaa, superihanaa joulua kaikille mun blogini lukijoille näin ajoissa <3!

Adios amigos <3!

Antti

 

 

 

Viva la Cuba <3 ja pervoja saunassa!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *