Penispumppulla pallit paskaks :D!

Hola Amigos,

No kaipa sitä taas pitää teille blogin poikasta vääntää.

Päällimmäisenä on nyt sitten ollut toi Turkun terroriteko ja siitä on nyt niin paljon kaikki keskustelleet, että en viitsi edes sen enempää sitä vatvoa. Kuten jo facessa heti sen kauhean iskun jälkeen kirjoitin, niin laitan saman tänne nyt.

”Suuret osanotot kaikille Turun uhrien omaisille : (. Valitettavaa sanoa näin, mutta ennemmin tai myöhemmin tämänkaltainen tapahtumaketju oli odotettavissa tällä maahanmuuttopolitiikalla ja Suomessa ihmisten suhtautumisella maahanmuuttajiin.Tässä ei tarvitse edes olla takana Isis tai muu ääriryhmä vaan pitää ymmärtää se tosiasia, että sieltä sota-alueelta saapuu tänne tavallisten ihmisten seassa myöskin oikeita raakoja ammattisotilaita, joilla psyyke ei ole enää kunnossa vuosien sotaraakuuksien jäljiltä ja pienikin esim. rasistinen nahistelu nakkikioskilla ns. suomalaisen perus-Jorman toimesta tätä sotapsykopaattia kohtaan saatta laukaista tämmöisen raivokohtaisen tapahtumaketjun, mitä tänään juuri tapahtui Turussa. Tämä on todella surullista, mutta ihan hyvä fakta jokaisen ymmärtää, että meidän omien ”kylähullujen” lisäksi meillä on nyt täällä Suomessa kymmeniä tuhansia sotaraakuuden käyneitä psykopaatteja, joitten kanssa meidän pitää tulla normiarjessa toimeen, halusimme tai emme!!!”

Siitä aiheesta en sen enempää, siitä on ollut ihan tarpeeksi lehdissä..

Sitten muihin aiheisiin.

Tosiaan nyt vihdoin viimein kauan odotettu Seksitohtorin kyydissä jakso on tullut ulos, missä minä vaginakeisari olen mukana :)! Linkit alla jaksoon ja uutisiin aiheesta.

https://hymy.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-paljastaa-penispumppu-oli-rajayttaa-terskani/

https://www.metropoli.net/parisuhteet/itseoppinut-alapaahieroja-antti-kurhinen-traumatisoitui-pumpusta/

Oli kyllä tosi hubaa olla seksitohtori Sadun kyydis, kiitos Satu kyydeistä ;)!

Mut nyt toisiin aiheisiin taas.

 

Tosiaan julkisuudessa kymmenen vuotta olleena olen kokenut kaikki mahdolliset hurjat ja nurjat puolet. Tänään jälleen kerran sain kokea sen, kun yksi minulle entuudestaan tuntematon tyyppi tuli kommentoimaan minun facebookseinälleni tuota metropolin uutista.

https://www.metropoli.net/parisuhteet/itseoppinut-alapaahieroja-antti-kurhinen-traumatisoitui-pumpusta/

Noh, aluks tuntui että hän heittää läppää ja yhtäkkiä ei mistään hän rupes uhkailee minua ja kertomaan että on kuolemansairas, ettei kiinnosta jos tekee mulle jotain ja mun takia vois helposti mennä istuu!!! Aivan käsittämätöntä!! Kirjoitin sille, että uhkaile vaan lisää, olen tekemässä rikosilmoitusta niin sitten rupes viel enemmän uhkailee ja että ”kai tiedät mitä vasikoille tehdään”! Sairasta tommoinen! Päätin jo aikoja sitten, että armoa en anna uhkailijoille, eikä kenenkään tarvi tehdä sitä. Suomen laki sanoo, että kenenkään henkeä ja terveyttä saa ei uhata ilman seuraamuksia, jotenka tein rikosilmoituksen sekä vein kuvakaappaukset keskustelusta facebookista poliisille! Tällä haluan myös kaikille muille kirjoittelijoille ja kommentojille sanoa, että miettikää mitä kirjoittelette ja kommentoitte, kaikki mikä on lakien vastaista niin vien aina poliisille ja piste!! Oppikaa käyttäytyy ja ilmaisemaan itseänne verbaalisesti, ilman tappouhkauksia sun muuta!

Noh, se siitä..toivottavasti tästä saitte jotain kiinni ja tämä uhkailija sitten oman tuomionsa oikeudessa.

Ei kai tässä mitään kummempaa muuta. Töitä tehnyt vaan ja viime viikonloppuna kävin rakkaan mummin luona Venäjällä ja sitten pyörähdin siskon luo Pietariin myös. Yritän nyt käydä kattoo mummia niin usein kuin pystyn, koska se on vanha ja vaari just luollut keväällä, yksinäisyys tämmöisissä tapauksissa saattaa olla todella tappavaa. Tämä mummi on viimeinen isovanhempi, mitä minulla on enää jäljellä kaikista ja tätä mummia rakastan eniten kaikista <3!

Siskon luona on myös aina ilo käydä, kun siellä niin huikee pikku palleri nimeltä Timur, pikkunen siskonpoika, ain että mie rakastan sitä <3! Ja muutenkin sisko on viimeisillään raskaana, laskettu aika noin 20.9. Tyttö sieltä kuulemma olisi tulossa ja minusta tulee toisen kerran Eno, hurraa ))))!

Muuten tietty masentaa vähän että kesä on ohi, ei kerennyt kissaa sanoa kun se vierähti ohi vaan.. Mut tää on elämää, aika juoksee, vuodenajat vaihtuu ja me vanhennutaan, ei siit pääse yli eikä ali..

Ja hei, yks juttu mun piti kertoo myös! Meitsi aloittaa espanjan kielen kurssit ens maanantaina, jippikajei :)! Olen jo kauan miettinyt espanjan kielen opiskelua ja kun muutenkin toi latinalainen amerikka kiehtoo niin ois upeeta kyllä oppii kielen ja muuttaa joskus mahdollisesti jonnekkin latinalaiseen Amerikan maahan :)! Noh, katsotaan miten opinnot lähtee rullaamaan.

No mutta eiköhän se ollut tällä kertaa tässä tää blogi, palailaan taas toverit <3!

Antti

Penispumppulla pallit paskaks :D!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *