Kaksinaismoralismia parhaimmillaan..

Hello,

Tässä sitä taas ollaan.

Jotenkin tällä kertaa en halua oikeastaan itsestäni mitään kertoa vaan halusin vähän avautua ihan jostain muusta..

Nyt vaan tämä aihe koskettaa kaikkia ja tosiaan tällä kertaa halusin puhua kaikkien rakastamasta Jari ”Siltsu” Sillanpäästä ja hänen viime ajan rattijuoppo/huumekohusta.

Se mitä Siltsu teki, on kyllä todella surullista, eikä millään tavalla hyväksyttävää..Mutta, mutta se mikä tässä koko tapauksessa pistää itteä myös inhottamaan on ympärillä muut ihmiset jotka viljelevät kaksinaismoralismia tässä surullisessa tilanteessa..! Itse viihdemaailmassa ja julkisuudessa olleena 10 vuotta tiedän mistä puhun! Hitsi muuten tosiaan mulla tuli tänä vuonna kesäl tasan 10 vuotta siitä, kun aloitin julkisuudessa sillä että aloitin vuonna 2007 Mr.Finland kisailemalla ja loput onkin historiaa..;)!

Mut joo palataan nyt Siltsun tapaukseen. Avaan vähän mitä meinaan.

Tosiaan varsinkin tässä taiteiljoiden ja viihdealan ammattilaisen maailmassa päihteet on todella yleinen asia ja tiedän hyvin hyvin paljon tunnettuja suomalaisia todella arvostettuja julkisuuden henkilöitä eri viihdemaalman aloilta, jotka tekevät aivan samaa kuten Siltsu, mutta ero on vain siinä, että Siltsu jäi kiinni, mutta hei eivät ole! VIELÄ! Se mikä tästä tekee niin inhottavan iljettävän kaksinaismoralismin on se, että he nyt julkisesti arvostelevat kovin sanoin Siltsuu, kauhistelevet asiaa ja huutavat kovaan ääneen, että ”Siltsu järkyttävää, miten kehtasit noin tehdä, mee hoitoon”! Mutta hei, herätys te kaksinaamaiset pellet! Mikä oikeus TEILLÄ on tuolla tavalla arvostella Siltsua jos TE teette samaa, mutta ette ole vain jäänyt kiinni? Minusta teillä ei ole mitään oikeutta sanoa Siltsulle yhtään mitään, vaan katsokaa peiliin, miettikää omaa elämäänne ja tekojanne! No mutta ei, eihän se teille riitä vaan teidän pitää esittää Suomen kansalle niin esimerkillisiä kansalaisia,  lyttäämällä lytättyä ja kauhistelemalla ”voi miten hän nyt tollei on voinut tehdä, nyyh nyyh”! Pthyi, inhottavaa seurata sivusta tuota kaikkea teennäistä showta! Tämä ei tarkoita että hyväksyn Siltsun tekoa millään tavoin, mutta haluan vaan ilmaista miten raadollinen tämä viihdemaailma on, ne kollegat jotka hymyilevät sulle kun sulla menee hyvin, vetävät kanssas sitä fucking kamaa bäkkärillä, mutta sun jäädessä kiinni kääntävät selkänsä ja vielä puukottavat kaupan päälle!  

Näin he keräävät itselleen arvostuspisteitä toisen ihmisen tragedian avulla! Että tämmöistä! Tää viihdealan maailma on täynnä teennäisiä mätiä omenia, jotka päältä ovat kauniita herkullisen näköisiä kakkuja, mutta sisältä täyttää myrkkyä!

Olen itsekkin saanut matkan varrella monen asian suhteen todeta, että tällä viihdealalla oikeita ”ystäviä” ei melkeinpä ole. Suurin osa feikkejä perseennuolijoita /selkäänpuukottajia, jotka haluavat hyötyä susta niin ilossa kuin surussa! Ja alalle haluavat nuoret, iskostakaa tämä kaikki päähänne kun allalle lähdette, olkaa todella varovaisia!

Eempää en viitsi edes avautua asian suhteen..Haluan toivottaa Siltsulle voimia, toivottavasti saa asiat selvitettyä ja istuu miettimään ketä ympärillä pyörii, mädät omenat kannattaa heti heittää roskiin..

Semmoista tällä kertaa..

Nyt oikein mukavaa syksyn jatkoa kaikille, love & peace <3!

Antti

Kaksinaismoralismia parhaimmillaan..
Merkitty:                                                                                                                                                

4 kommenttia “Kaksinaismoralismia parhaimmillaan..

 • 19.9.2017 at 12:27
  Permalink

  Hola amigo!!!

  Saludo my camarada!!! Pikkuisen espanjaa a”la google kääntäjä näin alkuun! 😉
  Mutta nyt asiaan. Joo, Jari Sillanpää ollu huulilla viime aikoina. Kirjoitan yleisesti koska en tiedä tapahtumien yksityiskohdista tai muutakaan.
  Minua ei niin yllättänyt Jari Sillanpään huume sekoilu. Enemmänkin olisin ollut yllättynyt että ei olisi ollut kokeillut? Kuka ei olisi kokeillut elämässään jotain päihteitä? Ja eikö se ole aika yleistä musiikki piireissä päihteet? Korjaa toki jos tiedät paremmin? Mutta Jarin tapauksessa kohu nostettiin esille koska tunnettu julkkis, ainakin vanhempien ihmisten keskuudessa. Ja vielä lisäksi oli ajanut autoa? Voi Voi Jari Sillanpäätä.
  Mietein kans oliko Jari Sillanpään uran loppu? Niin siis tämän kohun vuoksi? Tuskinpa. Tai ei ainakaan pitäisi. Tosi fanit ei jätä. Tai en minä ainakaan olisi hylkäämässä Jaria jonkun kohun vuoksi jos kuuluisin Jari Sillanpään musiikin kuuntelijoihin.

  Noihin hyötyjiin en ota kantaa sen enempää. Meitä on moneksi. Julkisuus on raadollista. Pitää vain osata tunnistaa nämä ihmiset. Tai ainakin pitää hajurakoa uusiin kavereihin. 😉

  Palataan taas kun rustaat uuden blogi postauksen!

  Vastaa
 • 19.9.2017 at 15:13
  Permalink

  Kaikki yrittävät vaan hyötyä kaikista ja kaikesta,siinä se.

  Vastaa
 • 19.9.2017 at 17:51
  Permalink

  Kiitos Antti Kurhinen todella hyvästä blogikirjoituksesta liittyen Jari Sillanpäähän;Täytyy sanoa että tosi vähissä on olleet viime aikoina näin fiksun tekstin kirjoittajat,itseasiassa heitä ei ole ollut ollenkaan.Hyötyjiä,raastajia,arvostelijoita ja maahanpainajia on riittänyt.Vihdoinkin asiallista ja totuudenmukaista tekstiä.ISO KIITOS!

  Vastaa
  • 19.9.2017 at 17:55
   Permalink

   Näinhän se valitettavasti on..ja eipä kestä 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *