Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Tyttö tuli, tyttö tuli ja mun syämmeni suli <3!

Shalom toverit,

Tosiaan viime blogi Siltsun kohusta on keräänyt tosi paljon palautetta ja kiitosta rohkeasta kirjoituksesta.

Kiitos vaan siitä kaikille, halusin vain avata totuuden asiasta, ei sen kummempaa, kun muut ei uskalla. Mutta nyt tosiaan jätetään se aihe nyt taakse, antaa Siltsun nyt olla omassa rauhassa ja pohtia elämäänsä.

Nyt voisin palata taas itseeni, tai enemmänkin mun perheeseen)! Ei mun viel pitänyt ees blogii päivitellä, mutta tämmöisen uutisen saatuani, en malttanut pysyä housuissani)).

Tänään sain superhyper iloisen uutisen ja se on se, että miun rakas siskoni synnytti kauniin prinsessan Pietarissa <3! Olen niin onnellinen ettei mitään rajaa, apua <3! Musta tuli eno toisen kerran <3! Hitsi, tää on niin upeeta kyl))! Mä jo odotan että pääsen näkemään siskoa ja pikku prinsessaa <3! Nimeä sisko ei vielkäkään ole ke´llekkään kertonut, jotenka sen varmaan saan tietää sitten kun menen paikan päälle )! No mutta joo, en meinaa pysyy housuissani nyt, apua)!!

Ja voin sanoa rehellisesti, itsellänikin on vauvakuumetta ollut jo jonkun aikaa, apua <3! Nyt pitää alkaa pian tehdä lapsia härrägööd 😉 <3!

Mut joo, viel toinen juttu..

Eli tosiaan semmoinen juttu, että mun liikuntapaikanhoitajan duuni päättyy nyt tähän viikkoon ja olen taas uusien tuulien vietävänä. Tottakai siis minulle tarjottiin taas talvikaudella hommia, mutta sitä ennen mulla on siis ainakin parin kuukauden loma tiedossa :)!

Olenkin siis kuumeisesti miettinyt lähtee kiertelemään maapalloa. Tosiaan aloitin jopa espanjan kielen kurssitkin sen takia, koska latinalainen amerikka kiinnostaa minua niin paljon. Tietysti se myös pelottaa jonkun verran, koska onhan se aika rauhatonta meininkiä verrattuna eurooppaan ja nämä hurrikaanit kaupan päälle. Yksin lähteiminen tommoiseen on riskipeliä, mutta silti niin jännittävää)).

https://www.instagram.com/p/BZRW-rdDLKQ/?hl=fi&taken-by=anttikurhinen

Tosiaan mielelläni ottaisin teiltä lukijoilta myös vinkkejä matkalle, eli mitä kaikkee kannattaa lähtee tsiigaa latinalaises amerikas ja mihin ei kannata mennä ;)! Kaikki neuvot ja vinkit on erittäin tervetulleita )!

Näillä näppäimillä tää blogi oli tässä ja palaillaan ensi viikolla sitten sen jälkeen kun olen käynyt moikkaa miun siskoa ja sen vastasyntynyttä vauvaa <3!

Palaillaan <3!

Antti

 

 

 

Tyttö tuli, tyttö tuli ja mun syämmeni suli <3!
Merkitty:                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!