Älä elä turhaan tuskas, nauti täysil syksyn ruskast <3!

Hello toverit,

Olisi taas kuulumisten aika.

Tosiaan olin viime viikolla Venäjällä katsomassa minun siskon juuri syntynyttä pikku prinsessaa ja voin sanoa sen, että syämmeni on viety kyllä, on se niin söpö <3! Mie lupaan olla sille todella superihana eno <3!

Mut joo, kuvia tai muuta en voi laittaa, koska siskoni uskoo vanhoihin perinteisiin, että jos alle kuukauden ikäistä laittaa kuvia yms ennen kuin on kristitty niin se tuo huonoa onnea. Eli ensin ristitään tyttö ja sit tulee kuvia :)!

Joo, tosiaan mulle nyt itelle sattui semmoinen juttu, että mähän asuin ennen nuorisosäätiön asunnoissa, mutta meidän talo myytiin yksityiselle keväällä. Noh, kaikki oli hyvin tähän asti ja ajattelin että saadaan elää rauhassa tässä ilman sen suurempia juttuja, mut ei, olin väärässä.

Nyt sitten eilen tuli viesti ja soitto, että ” Hei, me tulisimme huomenna aamulla kattoo sun kämppää”. Mä olin sillei että, öh, ok, että wtf? Noh, tänään aamulla sitten pamautti ostajaehdokas mun asunnolle! Olin sillei että wtf, meille ei ole mitään ilmoitettu asukkaille sitä että asunnot myydään!!! Aika härskiä toimintaa sanon minä! No nyt tässä mietin että mitäs nyt tehdään jos pellolle joudun?! Not nice! Nyt sitten alkaa keisarilla asunnonhaku pikaisesti! Eli hyvät edulliset vuokrakaksio/kolmiot huomioidaan, jotenka laita rohkeasti viestii jos sinulla semmoinen on ja haluat vuokrata Keisarille :)! Keisari on asunut nykyisessä asunnossa viimeiset 9 vuotta ja kertaakaan yhtäkään vuokraa en ole edes myöhässä maksanut, niin esimerkillinen vuokralainen olen siinä suhteen olen!!!

Toisaalta ehkä ihan hyvä vaan, että tulee taas muutoksien tuulia elämään, olenkin ehkä liiankin kiintynyt tähän asuntoon ja se on haitannut tehdä isompia päätöksiä elämässäni. Onhan tässä asunnossa niin niin paljon kaikkea tapahtunut, ettei mitään rajaa! Vaikeaa ja haikeaa tulee olemaan muutto, mutta niin kuin sanotaan, kun tekee kipeää niin silloin sitä kasvaa ;)!

Ja tosiaan vielä semmoisen pienen tarjouksen heitän nyt ilmoille, että jos joku tarjoo stadista mulle edullisesti hyvää asuntoa niin lupaan tehdä taivaallisen pään räjäyttävän vaginahieronnan kaupan päälle + 2 kuukauden takuuvuokran, parempaa tarjousta tuskin saat mistään ;)!

Sitten kerrotaan viel ilouutisia :)! Eli viime yönä sitten päätin että fuck everything, mä haluun lähtee reissaa ja ostin itelleni lennot Reykjavikkiin, sekä New Yorkiin, ai että mamma mia <3!!! Oon niin innoissani taas )))! Tosiaan lennot on vasta tammikuussa, mut ei sil nii väliä, sopivasti niin sanotusti ostin synttärilahjan itselleni kun mulla tammikuussa synttärit :)! Tosiaan Nykissä olen aikaisemmin käynyt, silloin käytiin vielä mun ex-vaimon kanssa ja reissu oli todella mahtava, muutamaa pikku riitaa lukuunottamatta :D! Rakastuin kyllä Nykiin suunnattomasti, jotenka odotan innolla taas reissua sinne ai että <3! Ja tällä kertaa ehkä mun frendikin on siellä mestoil, jotenka ei pitäisi tulla tylsää, sekä yöpaikkakin on järkätty :)! Viimeksi meillä kävi flakis myös kun siellä oli pari mallimimmiä samaan aikaan jotka on nykissä asuneet niin ties mestat yms. Vei meidän Nykin parhaimpaan clubiin vip alueelle yms. Oli kyllä todella upeeta huhhuh ))!

Ja tietysti toi Islannin Reykjavik on mielenkiintoinen kohda myös :)! Ai että rakastan matkustelua <3!

(Alla vanha kuva vuodelta 2014 kun olin New Yorkissa)

Niin, ja tänä viikonloppuna lähden pitkästä aikaa Tallinnaan, yökylään serkun luo :)!En oo sen luona käynyt pitkään aikaan ja he ovatkin ostaneet kämpän sieltä, jotenka näen ekaa kertaa heidän uuden asunnon. Samal nyt sit vois käydä Tallinnan yössä jos ei muuta :)!

Eli tämmöistä siis Keisarilla nyt jee jee :)!

Ja vaikka ulkona on paska keli ja pimeä kylmä syksy vyöryy päälle, niin älkää antako masennuksen valloittaa teidän mieliä, yrittäkää nauttia täysillä jokaisesta päivästä niin masennus on lyöty ;)! Ja hei, syksy on oikeesti kauneinta aikaa vuodesta täällä pohjolassa jos sen osaa oivaltaa ja katsoa luontoa sillä silmällä kuten minä katson sitä nyt alla olevassa kuvassa <3!

No mutta eiköhän tää blogi ollut tällä kertaa tässä, me palataan taas, Adios amigos <3!

 

Antti

Älä elä turhaan tuskas, nauti täysil syksyn ruskast <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                        

Kommentti “Älä elä turhaan tuskas, nauti täysil syksyn ruskast <3!

 • 8.10.2017 at 19:01
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Onnea nyt enoksi tulemisesta. Toinen kerta jo!!!
  Pikku vinkkinä näin sivullisena jos saan kommentoida? Ehkä ei kannattaisi sanoa ihan mitä tahansa tarjouksia ääneen. Siellä on kohta yksinäisiä mummoja liikenteessä, tyyliin nyt olisi tarjolla mummonmökkiä tarjolla. Pimpsakin tarvis vähän hellää huoltoa… 😉 Ai saatana kun rupes naurattamaan. Kiimaset mummelit ja Antti. Tadaaa, haluaisin esitellä teille, arvon sugar grannyt, tämän mahtipontisen vaginanhierojan!!! Tadaaa!!!!! Sugarrrrr boooyyyyy Anttiiiii!!!!! Muistutuksena: Parhaat asunto tarjoukset palkitaan ultimaattisella hieronnalla!!! Tarjouskilpa alkakoon!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *