Helkutin hierontatäytteistä heinäkuuta :)!

Himskattirallaa heipppaa toverit )

Jaahas, tosiaan pahoittelut blogi on multa vähän jäänyt vähemmälle, kun ollut tossa lomaa. Olin tosiaan Venäjällä viikon ja sitten juhannukseksi tulin takaisin suomeen.

Tosiaan reissu äidin luo tuli hyvään saumaan, koska kun sinne tulin, näin miten väsynyt äitini on mummon hoitamisesta ja mummo tosi huonona. Tämän reissun jälkeen jälleen kerran tajusin miten raaka elämä on ja tajusin sen, että en koskaan halua vanheta tohon kuntoon, että olen kaikille taakkana ja musta halutaan eroon. Ihan kauheeta! Vaikka kuinka pahalta tuntuukin sanoa, mutta mun mummoni on nyt sitä. Hän ei pysty edes enää kunnolla kävelee ja se mikä tekee tilanteesta pahan, että hän on menettänyt järkensä alzhaimerin ja parkinsonin taudin takia. Hän ei enää välillä tunnista meitä, hourii aivan omia, hänellä on päivät ja yöt sekaisin. Hän saattaa viimeisillä voimilla yöllä nousta sängystä ja lähtee vaeltaa asunnossa, aina kaatuen maahan ja satuttaen itseään pahasti. Kun katsoin hänen kroppaa, niin hänellä ei ollut yhtäkään paikkaa missä ei olisi mustelmia kaatumisten takia! Luumu tummana, yms. Siis aivan järkyttävää. On kuin ihme ettei hänelle ole tullut murtumia. Äitini on ihan loppu hoittaa mummoa, henkisesti ja jopa fyysiesti aivan poikki. Ymmärrän häntä täysin. Ihan järkyttävää, kun et voi edes kotoa lähteä mihkää koska ei tiedä mitä mummo saattaa tehdä, vaikka laittaa kaasun valumaan ja koko kerrostalo räjähtää. Hän ei ymmärrä enää mitään mitä tekee! Olen niin surullinen tästä ja samalla niin peloissani, olen todella peloissani, että en kai vaan minä ole joskus tommoinen!!! Hyppään mieluummin junan alle, mutta en halua ikinä tohon kuntoon!

Tosiaan äiti oli todella iloinen että tulin, koska autoin häntä jossain asioissa missä tarvitaan miehen apua ja samalla saatiin vietiä mummo sairaalaan näytille, että ne määräis jotain vahvempia lääkkeitä hänelle, ettei se yöllä riehu kämpässä ja nukkuu. Venäjällä tämäkin asia on tehty niin hankalaksi, että oli pakko viedä mummo sairaalaan näytille jotta saa reseptin. Aivan absurdia raahata ihminen joka ei pysy pystyssä, on täysin sekaisin, niin raahata toiselle puolelle kaupunkia vain sen takia että saa reseptin!! No nyt tämän kerran jälkeen ne sanoi kun näki mummon, että joo ei teidän tarvi enää sitä tuoda, nähtiin missä kunnossa hän on!

Tosiaan tilanne on todella surullinen ja raskas. Olen todella surullinen itsekkin tästä kaikesta. Elämä on kyllä aika raadollista kaikin puolin. Yhden asian olen ymmärtänyt, en halua elää noin vanhaksi, en missään nimessä että olen kuin vihannes ja olen taakka, josta halutaan eroon. Mikään ei ole yhtä nyöryyttävämpää ja surullisempaa.

No mutta joo, oli tosi tärkeetä äidille sekä mummolle että tulin käymään. Yritän tästä lähtien ruveta käymään useammin, niin paljon kuin vain mahdollista.

Tosiaan sitten ton reissun jälkeen palasin Jussiksi tänne Suomeen. Aika suht siisin jussin vietin kylläkin. Kaverin veneellä vietettiin silloin pe-la välistä aattoa, mutta sekin meni sillei, että veneestä meni laturit rikki nii ei paljoo seilailtu vaan oltiin siellä laiturin parkissa vaan :D. Siinä sitten grillattiin vähä makkaraa, sit vedettiin perslärvikännit viskillä ja lähdettiin himaan :D! Eli ei mitenkään erikoinen juhannus tällä kertaa, mutta eipä sen nyt haittaa oikeastaan, on sitä kuule monet vuodet vedetty niin rajusti, että tämä teki ihan hyvää vaan näin rauhas ottaa :)!

Launtaina sit juhannuspäivänä mulla oli jäätävä krapula, eikä siinä paljoo pystynyt tekee kuin makaa vaan,hhuhhuh..Sit sunnuntaina päätin repäistä ja mennä ääniwalliin, vaikka sää oli vähän epävakaa. Se on vaan niin huikee mesta se ääniwalli kesäsunnuntaisin, varsinkin kun hyvä keli, ai että :)! No siellä sitten vedin lärvit taas ja kivaa oli, mut silti suht iisii, himas olin jo ennen 4 aamuyöstä. Voin sanoa kyllä itsestäni, että olen rauhoittunut biletyksen suhteen todella todella paljon, enkä lähde enää mihkää monen päivän rellestykseen mukaan. Sitä vaan jotenkin ei jaksa ja toinen asia on terveys, sitä vaan on ruvennut arvostaa enemmän kun on tullut kaikenlaista vaivaa viime vuosina. On paniikkikohtauskia, unianpneaa, pysyvä refluksi, muita mahavaivoja yms.yms. Se on vaan pakko myöntää itelle, että en ole enää kakskymmpinen, ja kroppa ei vaan kestä semmoista bilerääkkiä, ei sitten millään.

No esim. otetaan esimerkkinä nyt viimeisin mun kropan pettäminen, joka juuri eilen tapahtui. Tosiaan mähän olin kipeenä kun olin Venäjällä ennen jussia, siis flunssaa päällä. Palasin Suomeen ja mulla oli vielä vähän sitä päällä, mutta sitten heti menin dokaa ja sitten viel salille. Noh, nyt sitten torstaina mulle tuli tosi heikko olo, imusolmukkeet turpos kaulalla ja sitten kun pe heräsin, menin töihin niin siel meinas taju lähtee ja päässä sumeni. Jouduin lähtee pohjola sairaalaan, siellä multa otettiin kokeet, ja todettiins ydänfilmissä että mulla on hyperkalemia. Eka mietin että mikä hitto, joku ihan huuhaa ja sit ku lääkäri sanoi että sun pitää mennä liskokeisiin haartmanin päivystykseen heti, sitten huolestuin että miksi en voi odottaa maanantaihin? Lääkäri vaa totesi, että tämä ei ole leikin asia, sinne vaan heti. Noh, koko päivä meni päivystyksessä, siellä otettiin lisää miljoona labraa, röntgenii yms testejä.

Loppujen lopuksi ei löydetty sitä samaa hyperkalemiaa, mutta silti sanottiin että jos tulee sydämmen kanssa ongelmia, että tunnen sydämmessä puristusta niin tule välittömästi sairaalaan. Tosiaan hypekalemia vaikuttaa kaikkiin elimistön osiin, sydämmeen, mununaisiin, siis kaikkeen, sen takia se on erittäin vakavaa. Eli vaikka nyt selvisin siitä, niin silti tämä on pelottavaa että tulee koko ajan lisää vaivoja, ja jo nyt tän ikäisenä. En edes viitti miettiä mitä tapahtuu kun olen vanhmepi. Todella pelottavaa pakko sanoa.

Ja vaikka koko päivän vietin sairaaloissa, labratesteis, röntgeneis, yms.mutta silti kaikesta huolimatta vaginakeisari viimeisillä voimillaan heti kun pääsi sairaalasta niin lähti heittää yhden luvatun polttarikeikan vaikka pää kainalossa, niin nyt polttarisankarilla pimppijumit poissa ja voi nyt astua onnellisesti avioliittoon 💪🐚🔦🔪🔩🔧👷😎😜💏😂! Eli joo kyllä, minut oli pyydetty polttarikeikalle Helsingissä ))! Myöhästyin tietty kun siellä haartmanis venyi, mutta kuten lupasin tulin paikalle! Mimit oli aivan innoissaan mun tulosta, varsinkin polttarisankari!!! Ai sitä riemun ja kiljahduksien määrää mitä siellä kämpässä oli, kun tulin täydet työvaatteet päällä :D!!! Kuva siitä alla!

Oli kyllä todella hauska keikka ja kaikki oli tyytyväisiä )))! Tosiaan vielä tässä voin lisätä, että minut voi tilata polttarikeikalle ja itse homman ei tarvi mennä hierontaan saakka, vaan voidaan pitää hauskaa, viedään se niin pitkälle kuin mahdollista, mutta ilman itse hierontaa, eli ettei tule sitten eroa ennen itse häitä 😉 :D! Eli laittakaa ihmeessä viestiä ihmiset, niin tulen teidänkin polttareihin ;)!

Tuossa alla vielä uutista ja jotain muita kuvia mun vaginahierontakiertueelta ;).

https://hymy.fi/uutiset/vaginakeisari-antti-kurhiselta-roisi-kuva-tonkii-naisten-takaapain/

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-toteutti-unelmansa-Sano-ei-pimppijumeille-nyt-ympari-Suomen/1121941

Ja hei, sain vihdoin nimikyltit tehtyä itselleni, mitäs tykkäätte ;)?

Ja tosiaan tässä alla mun ökybemu, mitä käytän vaginahierontakiertueella, jotenka tervetuloa kyytiin ;)!

http://www.como.fi/uutiset/kotimainen-bb-tahti-poseeraa-okybemunsa-edessa/?_ga=2.261013901.1882089927.1498901771-2013233934.1468147425

No mutta nyt on taas teillä ihan mukavasti luettavaa ja sulatettavaa, jotenka palataan taas mahdollisesti ensi viikolla, jos kerkeen kirjoitella.

Ja hitto muuten kesä menee nopeesti, nythän on jo heinäkuu herranlettas sentääs!

Huikeen himokasta heinäkuuta kaikille <3!

Vaginakeisari Kurhinen

Helkutin hierontatäytteistä heinäkuuta :)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kommentti “Helkutin hierontatäytteistä heinäkuuta :)!

 • 1.7.2017 at 19:41
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Joku joskus sanonut, että 30v pitäisi olla ihmisen parasta aikaa? Ei se näemmä päde aina? Kaikenlaisia vaivoja sitä alkaa näkymään ja kuulumaan. Mutta joo, missä se ikuinen nuoruus? Tiedemiehillä olisi hieman hommaa tässä… 😉

  Vaikika olisikin mahdollisuus elää ikuisesti tai edes pitkään ja vieläpä ihmisen parhaassa iässä(terveenä), eipä se olisi mun unelmissa. Mulle riittää, että 50 vuotiaaksi elelis ja thats it. Ja tottakai luonnollinen kuolema, eikä toisen käden kautta tai raukkamaista itsemurhaa. Voin hieman avata tota raukkamaista itsemurhaa, että mitä tarkoitan sillä…
  Sä oot esim tärkeä ihminen jollekin ihmiselle? Onhan se aika raukkamaista ja itsekästä tappaa itsensä ja jättää läheiset ihmiset tänne miettimään, että olisiko he voinnut tehdä jotain sun hyväksi? Tai jotain vastaavaa? Tää on vain mun mielipide, joku voi olla eri mieltä jos haluaa!!!

  Mutta joo, menipäs jotenkin deepiksi tää mun juttu!!!
  Palataan taas kun raapustat uuden merkinnän! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *