Siperian murha ja raiskaus, olikin suuri kusetus!

Kesäterkuin moroo toverit,

Se on nyt sitten lähtenyt kesäkuu vauhdilla ja monella lomat päällä.

Itelki alkaa tos 16.06 lomaaa :)))! Heti ekana asianan lomalla lähden kyllä mun äidin luo käymään Petroskoissa. Siel jos ois sitten sen 4-5 päivää ja sit sen jälkeen takas Suomeen ja ehkä jonnekkin eurooppaan kaupunkilomalle. Se taas riippuu tosi paljon siitä, että jatkuuko mulla loman jälkeen duuni vai ei. Jos ei jatku, niin sitten mulla ei ole mitään hätää lähtee mihkään, kerkeen sitä lähtee eurooppaan vaik elokuus sitten kun hinnatkin on lentolipuille laskeneet.

Sit olen miettinyt minne sitä oikein menisi jos nyt sitten lähtee europppaan kaupunkilomalle? Ehdottomasti yksi ehto minulle on se, että sinne missä en ole vielä käynyt, koska janoan nähdä uutta.

Enkä nyt jaksa välittää siitä, että on terroriuhkaa ympäri eurooppaa suurissa kaupungeissa. Jos rupee pelkää nii sitähän pitää istuu sit vaan kotona ja katella netin kautta maisemia. Ei, ei se ole vaihtoehto pelätä. Sitähän ne saamarin rättipääterroristit haluavatkin, pelkoa ja kauhua meihin! Tietenkin on tosi surullista, mitä on tapahtunut nyt euroopassa ja viimeisimpänä nuo Lontoon puukkomurhat.

Mä en vaan kertakaikkiaan ymmärrä näiden itsemurhatyyppien logiikkaa ja järjenjuoksua. Eikö niillä ole muka halua elää ja nauttia, miksi päättää oma ja toisen elämä niin surullisella tavalla? Ei vaan mee kaaliin, ei sit millään..Ei se jumala nyt nii suuri ole, että sen takia kannattaa tuhota yhteiskunta. En voi muuta sanoa kuin sairasta, todella sairasta menoa. No mutta joo..

Unelmana olisi lähteä ehkä Barcelonaan, kun sinne olen niin kauan halunnut ja ollut siellä lentokentällä vaihtamassa konetta, mutta en koskaan sitten katsomas itse cityä. Niin moni tuttu on sitä kaupunkia kehunut, enkä usko että ihan turhaan. Muutenkin tykkään latínomeiningeistä ja sinänsä Barca ois aika unelmakohde siinä suhteen.

Ai niin, tosiaan teille en vielä ole täällä kertonut tuosta Siperian selvitymisohjelmasta, johon hain ja pyysin teitä mua äänestämään. Noh, nyt suurella surulla ja pettymyksellä voin sanoa, että kaikki oli pelkkää paskaa, feikkiä shittiä. Tässä alla on on muutama uutinen siitä, käykääs lukemassa mitä tää miljardööri teki.
http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201706032200184416_vd.shtml
http://www.is.fi/viihde/art-2000005239259.html?ref=rss

Eenempää minulla ei ole sanottavaa kuin mitä kerroin kyseisille iltapäivälehdille, olen todella järkyttynyt tästä asiasta!

Nyt jotain vähän hauskempaa :D! Tämmöinen pikku vahinko sattui mulle salilla noin viikko sitten, apua! Hitto mua hävetti apua :XD!

https://hymy.fi/uutiset/suomalaisjulkkikselle-nolo-kammi-pieraisi-suhupierun-salilla-kuulokkeet-korvilla-tulikin-jattipaukku/?shared=98650-c6878d29-500

Ja sitten tämmöistä sattui töissä :D!

http://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-sai-kirjaimellisesti-paskat-naamalleen/

Vahinkoja sattuu niin kuin tiedätte :D!

Ja tosiaan tähän uutiseen liittyen.

http://www.como.fi/uutiset/vaginahieroja-antti-kurhinen-loukkaantui-hieroessaan/

Niin ensi viikolla pitäisi olla jo paremmas kunnossa ja kuvataan huippukuvaaja Veli Veikko Elomaan kanssa muutaman promokuvan mun vaginaheirontakiertueelta vagina-autosta, jotenka stane tuned, tulossa todella kivaa matskua ja näette miten mulla töissä menee sekä  mitä välineitä käytän hieroessa erilaisia tapauksia ;)! Mahdollisesti jopa itse hierontasessiosta saatte jotain nähtävää ;)!

Nyt tosiaan on aika toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua <3! Itse parantelen lonkkaani loppuun, koska tosi moni nainen on ollut ihan hädässä kun olen ollut sairaslomalla enkä ole päässyt hieromaan pimppijumeja auki! Olen tosiaan tosi pahoillani siitä, ja nyt palaan jo etuajassa takaisin töihin teidän vaginoiden hyvinvoinnin takia <3!

vagina

Palaillaan taas <3!

 

Antti

Siperian murha ja raiskaus, olikin suuri kusetus!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *