Silloin kun ei jaksa hieroo, silloin myydään tuhnupieruu ;)!

Shalom toverit 🙂

No nyt päätin että en pidä niin pitkää taukoa blogista ja päivitän teille mietteitäni.

Tosiaan viikko mennyt ja se on ollut aika leppoisa. Vaikka kesä onkin, niin en heitä ihan ranttaliksi. 

Keskityin vaan lepoon, työhön ja treenaamiseen. Samalla mietin paljon tulevaisuutta. Minulla on ollut niin paljon taas ajatuksia minun tulevaisuudesta, jälleen kerran siitä, mitä vielä haluaisin elämässäni tehdä.

Niin kuin olette huomannut, minulla on aina jotain säätöä alalla kuin alalla, ja viimeisimpänä tämä kaikkien tietämä vaginahieronta. Se on osoittatunut todella suosituksi, mutta sen lisäksi teen tietty arkiduunia liikuntapaikanhoitajana. Silti tämäkään ei riitä, vaan haluan jotain vielä, jotain lisää, jotain lisä-ääksöniä elämään :D!

Minulla jälleen kerran välähti, mutta aika nopeasti se unlema kuivahtui. Eli jo lapsuudessa Neuvostoliitossa ihailin Juri Gagarinia ja halusin olla kosmonautti. Se ei onnistunut, mutta vaginahieroja musta tuli :D! Noh, nyt sitten se unelma syttyi taas, ei ehkä ihan niin suuresti kuin kosmonautti vaan edes lentäjä. Joo, matkustajakoneen lentäjä! Rupesin välittömästi kaivamaan tietoja asiasta ja selvitinkin, että se maksaa 15000e kahden vuoden koulutus. Noh, raha ei koskaan ole esteenä, vaan sitten rupesin tutkii lisää hakukelpoisuusvaatimuksia. Siihen se sitten lössähtikin. Terveysvaatimuksissa luki, että ei saa olla uniapnea,reflsukia yms. Noh, mullahan noi kaikki on, jotenka mun haku on aika turhaa siis mukaan. Harmittaa pirusti, koska se olisi voinut olla oikeesti myös se mun juttu..Nyt siis tyydyn hieroo vaginoita ja liikuntapaikkoja hoitaa.

Ja hei tosiaan, olen lukuisten palautteiden ja kyselyiden jälkeen päätynyt mahdollisesti semmoiseen ratkaisuun, että kun vaginahieronta kiinnostaa ihmisiä niin paljon, niin rupean tekemään mahdollisesti  you tubeen vlogia esim. kerran kuussa niin sanotusti ” vaginahierojan vastaanotto”. Siellä sitten näette jotain asiakkaitani, ne jotka suostuu mukaan videolle ja itse prosessista ne käytännön asiat mitä vastaanotollani tapahtuu. Tämä on myös hyvä niille, jotka niin paljon haluavat myös alalle. Näette mitä kaikkee vaginaheirojan arki on. Katsotaan sitten millä aikataululla kerkeen sitten alkaa sitä tekemään.

Ja vielä haluan painottaa myös semmoista mahdollisuutta niille, jotka ei välttämättä ihan halua itse vaginahierontaa, mutta haluaisivat mut esim polttareihin mun täydet ”vaginavarusteet” päällä, niin se onnistuu. Olen nyt heittänyt myös polttarikeikkaa ja ihmiset ovat tykänneet. Eli ottakaa rohkeasti sähköpostilla [email protected] tai facebookissa muhun yhteyttä,niin sovitaan lisää.

Sitten vielä yksi todella mielenkiintoinen ja todela rankka aihe josta olen ennen ollut pitkään hiljaa. Päätin nyt avautua, koska tämä saattaa olla mun tuleva hittituote mitä rupean myymään ihan kansainvälisille markkinoille, sekä mahdollisesti juuri sinulle!!! Ensin siihen liittyen linkkaan yhden uutisen ja sitten kerron tarekmmin mistä on siis kyse. Uutinen alla.

https://hymy.fi/uutiset/suomalaisjulkkikselle-nolo-kammi-pieraisi-suhupierun-salilla-kuulokkeet-korvilla-tulikin-jattipaukku/?shared=98650-c6878d29-500

Tosiaan tuo on hauska juttu joo, joka voi sattua kenelle vain, eikös ;)? Kyllä :D! Noh, tähän aiheeseen liittyen minäpä paljastan teille aika jännän tositarinan omasta elämästäni jolla olen tehnyt paljon rahaa )!

Kuten tiedätte, maailmassa on paljon pervoja ihmisiä, jotka tykkää ties mistä fetisseistä. Minulla on myös julkisuuden henkilönä paljon erilaisia faneja, jota uskaltautuvat kertomaan omia fantasioitaan minulle.!.

Kerron teille nyt kaikkein yököttövimmän, jolla olen tehnyt perkuleesti rahaa! Huh, pistäkäähän korvat hörölle,täältä pesee nyt todella rankkaa settiä!

Alkujaan koko juttu lähti siitä, että muutama vuosi sitten yksi mun lukuisista naisfaneista kirjoitteli minulle facessa ihan normaalisti aluksi. Ja kuten tiedätte, minähän olen kummiksin kohtelias ihminen ja yritän vastaa kaikille halukkaille, jotka kohteliaasti minulta jotain kyselee sosiaalisessa mediassa.

Noh, tämä kyseinen fani aluksi kyseli sitä sun tätä ja pikkuhiljaa hän rupesi kertomaan minulle, että hänellä olisi fantasia minusta. Hän halusi kertoa minulle, mutta ei kuulemma aluksi kehannut. Kerroin hänelle, että anna palaa vaan, kyllä minä uskallan kuulla, olen kuullut elämässäni kaikenlaista.

No hän sitten alkoi kertomaan. Ottakaan yrjöpussi siihen vierelle jos olette tosi herkkiä :D! Eli alkoi kertomaan näin ”Minun suuri fantasian on se, että näkisin sinut minun edessäni hikisissä salin polttamissa boksereissa kun olen tullut juuri salilta. Minä vastaan siihen vastaan ihmeissäni että: ”Ok, olíko se fantasia muka siinä eikä mitään muuta?” Siihen tämä pervo fani vastaa, että ei ja paukauttaa lisää: ”Minä makaan sängyssä ja sinä katsot minua ylimielisesti oven suulta, tulet minua kohti, sanot mulle että ”senkin lutka, polvillesi siitä”. Tässä vaiheessa tarinaa olen todella ymmälläni ja kysyn”Anna palaa lisää, mitä sitten?: Siihen tämä mu pervo fani vastaa, että ” No sitten sinä otat minun päästäni kiinni, tulet aivan mun nenän eteen, asetut mun nenän/naaman yläpuolelle sun boksereilla”. Tässä vaiheessa tarinaa olen jo ihan ymmälläni ja hyvä kun saan kirjoitettua mitään ja kysyn kummiskin, että ”oliko tämä nyt tässä”? Tähän pervo fani vastaa että ei, ei vielä.: ”Pidät mun päästä siis kiinni, asetat sun bokseriperseen mun naaman eteen, puristat kovempaa ja pieraiset kovaa mun nokkaan ja sanot”senkin pierulutka, nuuhki sitä mun perseenreikää, aah”!!!

Tämän jälkeen repesin nauraa aivan täysin :XD!!! Siis mitä hittoa ajattelin, onks toi ihan pimee muija wtf?? Vähän aikaa keräilin itteäni lattialta ja sit kysyin vielä, että olitko tosissas tän fantasian suhteen niin tämä pervessi naisfani vastaa että ” Joo, kyllä..!”

Tämän jälkeen muutaman päivän mä mietin tota asiaa ja nauroin ja nauroin tälle jutulle uudestaan ja uudestaan :XD! Kerroin kavereilleni tästä, että kelatkaa, mulla yks pierulutka mun fanina joka hakuaa haistaa mun pieruja iha innoissani :XD! Kaikki nauroi vaan jutulle, ja oli että et voi olla tosissa :XD sanoi että joo joo, tsiigatkaa näitä keskusteluja facessa :DDD!

Eli siis täyttä totta kaikki tämä on!!! Tästä lähti mielenkiintoinen keskustelu tämän naisen kanssa, josta kehkeytyi semmoinen juttu, että hän janosi minun pieruja hinnalla millä hyvänsä :D! Kyllä, hän mainitsi , että halusi ostaa minun pieruja :XD! Alkuun ajattelin että mitä hitto, onks toi ihan pimee :XD?! Mut sit minä tietysti kunnon kauppamiehenä ajattelin, no hitto soikoon, tässähän vasta se bisnes onkin, sijoittaa ei tarvi rahaa yhtään ja kate on aikamoinen :XD!

Siitä se sitten lähti, eli rupesin myymään hänelle niin sanotusti ”elektronisia pieruja”, eli tarkoittaa siis sitä, että pieraisen kameraan ja sitten lähetän hänelle, niin hän lähetti minulle kirjekuoressa rahaa :D! Kyllä, puhun täyttä totta ja mulla on todistajia jopa kun postiluukusta tipahtaa minulle sininen kirjekuori, missä aina rahaa!!! En meinannut alkuun uskoa tätä todeksi, mutta niin vaan sitten hyväksyin sen, että maailman on täynnä ihme pervoja :XD! Noh, rahasummat aina vaihteli, mutta jos nyt tässä lasketaan yhteen kaikki niin muutamalla tuhannella eurolla olen pieruja myynyt tälle ”pierulutkalle, enkä siis valehtele, täysin totta, minä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, puhun täyttä totta, jos valehtelen tässä asiassa! Liitteenä todistukseksi vielä laitan tähän muutaman screenshotin tämän pierulutkan tekstistä mitä hän mulle kirjoitti facessa niin ymmärrätte että tämä on täysin totta! (screenshotit alla ).

 

Eli tosiaan tossa yllä vain pieni osa sitä mitä toi nainen minulle on kirjoitellut! Huhhuh mitä tekstiä olisi lisää vielä minulla tallella, mutta en viitti ihan täysin jäkryttää teitä julkaisemalla niitä..!

Mutta siis joo, kaiken tämän jälkeen mietin tässä ”vakavissani”, että pitäiskö mun perustaa Tsaarin tuhnupierut Oy:n ja myymään muillekkin mun herkkutuhnupieruja kun kerran ne on niin saamari hyviä ja  suosittuja, että niitä vain janoaa lisää :D!? Jos kerran vaginahieronta on kiinnostanut ja ollut tosi haluttu niin valtavasti, niin miksi ei sitten myös tämäkin bisnes, hä ;)? Oletteko samaa mieltä kanssani? 

Tällä hetkellä tämä kyseinen ”pierulutka” haluaa ostaa mun käytetyt boxerit tonnilla ja meillä neuvottelut kesken siitä :D!! Kelatkaa TUHAT EUROA pelkistä paskaisista kalsareista joita olen käyttänyt salilla ja hinkannut mun valkaistua ryppyreikää pyöräilysatulaan, ai jummijammi huhhuh ))! Tai no, ehkä tämän jälkeen kun paljastin tämän jutun teille, niin hän ei enää tilaa multa pieruja saati kalsareita, mutta arvatkaas mitä, eipä kiinnosta, mulla ei ole rahan kanssa tällä hetkellä pulaa kun olen tienannut niin hyvin jo häneltä, jotenka ihan sama)! 

Ja muuten, bisnesvainuihin liittyen voisin kyllä lähettää  Jethro Rustedille  viestin tällä kertomuksella, tai voisin sanoa että jopa lähetän haasteen, että ”Hei Jethro, luuletko olevansi huikean kova kauppamies ja osaat myydä kaiken hyvällä katteella? Noh, niin tuskin pystyt myymään näin suurella  katteella mitään, kuten minä mun pierut 😉 :D! Siinä on sulle haaste, yritä pistää paremmaksi!

Ps.  Ja tietysti muutenkin kilpailu tälle alalle on tervetullutta, Jethro jos kuka sen tietää  että kilpailu aina parantaa markkinoita ;)!

Ai niin, sitäkin mietin mun superfilmaattisia aivoja puhki, että jos tulee vielä  taas hakuun telkkariohjelmaan Leijonaluola Suomi, niin ehdottomasti haen siihen mukaan ja esitän mun aivan fantastiset bisnesideat, niin katsotaan mitä Leijonat on niistä mieltä ja uskon vahvasti siihen että lähtee mukaan näillä mun kokemuksilla tehdä rahaa tyhjästä ;))!

Varmaan mietitte taas tän blogin jälkeen, että on toi Kurhinen kyl niin hullu ja pimee tyyppi ettei mitään rajaa:D! Siihen voin sanoa teille vain, että KYLLÄ KYLLÄ, OLEN IHAN HULLU KEISARI KURHINEN ;), mutta itseni mielestä juuri tarpeeksi hyvällä tavalla!

Ja voin vannoa, että moni varmasti tekee viel hullumpia asioita kuin minä, mutta ei vaan tuo sitä julkiseksi kuten minä. Noh, tässäkin asiassa on paljon eri mielipiteitä, onko se hyvä vai ei. Joo olen julkisuuden henkilö, enkä halua elää kuten monet muut julkkikset, semmoista ylisopivan ihanaa elämää kulisseissa, eli näyttää julkisesti ihmisille sosiaalisessa mediassa vain kun käyn hienoissa ravintoloissa, otan vimpan päälle kauniita selfieitä ja että mukamas elämäni on niin bling bling glaumour huikeeta ai että, vaikkei sitä olisi oikeesti.

Valitettavasti todella moni julkkis niin tekee, luo ihmisille omasta elämästä aivan väärän mielikuvan. Itse olen sitäkin vähän aikaa joskus yrittänyt, mutta sitten päätynyt siihen, että ei, en mä halua olla feikki, mä haluun olla oma aito hullu itteni, juuri semmoinen mitä mun mieli sanoo, tehdä niitä asioita mitä haluan, mutta lain puitteissa tietty. En siis riko lakia mun hulluttelulla, mutta saan ihmisten karvat pystyyn kylläkin monesti, ja se on mulle ihan fine, olen sinut itseni kanssa ja seison omien tekojeni takana :)! Suosittelen teille kaikille tekemään niin, lopettamaan toisten miellyttäminen turhaan, vaan elää omaa täyteläistä elämää, juuri semmoisina kuin sisimmissään olette :)! Feikki-ihmiset on aivan perseestä, oikeesti!!!

Tota, mietin myös sitä, että ehkä pikku loppukevennys jotain muuta kuin pelkkää pierua tähän ois paikallaan   :D! Eli tosiaan tämän kuukauden Helsingin sanomien kuukausiliitteessä oli sitten meikä vaginakeisari päässyt oikein sarjakuvaan mukaan, joka oli aivan loistava, kiitos nauruista Hesarin ajatushautomo 😉 :D! Tässä vielä se sarjakuva kuvana alla :D! Pahoittelen että näkyy huonosti, mutta paremmaksi en sitä saa tähän (.

Noh, ei mulla muuta tällä kertaa kai, ja mä luulen kyllä, että tässä on teille ihan tarpeeksi sulattelemista  :D!

Mutta joo, see you soon..

Lämpöisin Tuhnupieruterkuin <3!

Tuhnu-Tsaari 😉

 

 

Silloin kun ei jaksa hieroo, silloin myydään tuhnupieruu ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                

2 kommenttia “Silloin kun ei jaksa hieroo, silloin myydään tuhnupieruu ;)!

 • 6.7.2017 at 21:43
  Permalink

  Mitäpä Antti euron eteen ei tekisi

  Vastaa
 • 6.7.2017 at 21:54
  Permalink

  Ei saatana Antti nyt menee jo vitun alhaseks 😀 itte teet feikkiprofiileja ja kirjottelen näitä sairaita fantasioitas. Tuo fb-mimmi nyt sattuu oleen Gaby Espino, tai ainakin kuva on. Mees nyt helvettiin tän paskan kans.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *