Tervetuloa Suomeen Vladimir Putin :)!

Hello honeybubuset!

Täällä ollaan taas.

Hitto soikoon tää kesä on mennyt niin nopeesti ettei mitään rajaa!

Nyt jo heinäkuun loppu, enkä oo ees tajunnut että kesä on tullut, apua!

Töitä on paiskittu ja yritetty vapaapäivinä aina käydä Venäjällä moikkaa sukua. Nyt kävin viime viikonloppuna mummo moikkaa Ivangorodissa ja samalla sitten toin siskon sieltä Pietariin, kun se ei enää julkisilla voi matkustaa kun ihan viimeisillään raskaana.

Tosiaan myös siellä sattui mulle vakava juttu, mistä pääsin kuin ihmeen kaupalla ilman ongelmia. Tosiaan Ivangorod on rajakaupunki Viron kanssa, jossa on vain pieni joki rajana. Toisella puolen jokea on Viron Narva kaupunki. Tosiaan tämä alue on tarkoin vartioitua raja-aluetta, koska Viro on myös Nato maa. Sotilaita ja rajavalontaa on paljon, eikä turistilla tai muualta kuin Ivangorodista kotoisin olevalla ole mitään asiaa minnekkään muualle kuin ajaa läpi kaupungin suoraan rajalle. Vaikka mun mummo asuu ivangorodissa, minulla ei ole asiaa ilman erityislupaa mennä esim. mummon mökille, joka sijaitsee kaupungista 3 km sivumpaan. Siellä tarkka rajavalvonta nykyään ja me ajetaan metsäreittejä mökille, jotta rajavalvojat ei huomaa meitä. Tällä kertaa niillä oli vahvistetu joukot, koska Ivangorodissa oli syntymäpäivät, eli kaupunki täytti 525 vuotta. Iso luku ja onnea siitä kaupungille. Noh, anyway, palataan itse tilanteeseen.

Ajoin metsäreittiä mummon mökille ja siellä oli vastassa raskaasti aseistetu sotilaat tarkistamassa lupia. Ajoin mun ökybemulla siihen, ja hän kysyi passi ja lupaa. Annoin passin, mutta sanoin että lupaa ei ole, olen menossa mummon mökille. Sotilas kutsui heti lisää sotilaita, hei nostivat automaattiaseet ja rupesivat uhkaavasti puhumaan, että liikut raja-alueella missä pitää olla lupa ja ilman lupaa olevat pidetetään ja annetaan sakot! Olin ihan shokissa ja sanoin, etten tiennyt asiasta mitään ja ennenkin olen mummon luo tullut ilman lupaa, sekä pyysin anteeksi. Hetken he menivät sivuun supisee ja sitten tulivat takas rynkyt olalla sanomaan näin” Antti Aleksandrovich Kurhinen, päästän täten kapteenin luvalla sinut menemään, mutta jos vielä kerran yrität tulla tänne, pidätämme sinut”! Ilo oli suuri minun osaltani ja kiitin kovasti,ja snaoin ettei toistu enää! Tiedän mitä on joutua Venäjällä pidätetyksi, se ei ole yhtään kivaa! ( Alla kuva miltä sotilaat näytti tilanteessa)

Pääsin siis menemää ja sitten jouduimme sitten kikkailemaan toisen reitin kautta mökille,uhmaten vaaraa taas! Tämä mielestäni tosi hölmöä, ettei sukukaan voi mennä raja-alueelle ilman erityislupaa ja eritysluvan hankkiminen on tehyt niin hankalaksi ettei se käytännössä ole mahdollista edes! This is Russia, baby, what can i say :D!

Että tämmöinen juttu tällä kertaa!

Muuten loppureissu meni mainiosti ja vietin superihanaa viikonloppua mummon ja muiden sukulaisten kanssa mökillä grillaten <3!

Nyt ollaan taas Suomessa ja duunissa.

Ja ai niin, tosiaan Keisari Kurhista pyydettiin Seksitohtorin kyydissä ohjelmaan mukaan, jotenka myöhemmin muistakaa katsoa minun jakson huippukivan omilta sivuilta. Kuvaukset pitäisi saada purkkiin tällä viikolla.

https://tieto.huippukiva.fi/seksitohtorin-kyydissa/

Sitten on myös muitakin mielenkiintoisia projekteja suunnittelilla taas, mutta niistä vielä ollaan shhh ;)!

Ja hei, herra iso herra tulee Suomeen tällä viikolla, eli meidän isä aurinkoinen, Vladimir Putin :)!  Lämpimästi tervetuloa Suomeen herra presidetti! Hitsi, mun yksi suurimpia unelmia on tavata livenä Putin ja himo on suuri lähteä yrittää sitä Savonlinnaan :)! Onnistuiskohan se jos huudan kovaa väkijoukosta, etta ”Vova i love you very much” :D? Toimisko se? Hitto se ois nii cool päästä vaihtaa pari sanaa mun suurimman idolin kanssa ja ottaa kuvan <3! Pliis voisko joku media ottaa mut messiin hei pressitilaisuuteen mukaan sinne :)? Hitto lupaan vastineeksi vaikka nussia aasia anaaliin sen edestä, se ois niin tärkee juttu mulle pliis!!! Nyt te mediat jotka luette tämän, niin ottakaa minuun yhteyttä, koska vastineeksi lupaan tehdä melkein ihan mitä vaan 😉 :D! Kiitos jo etukäteen <3!

 

Ja hei muuten,  ihanaa että loppukuuksi on luvattu vihdoin helteitä tänne Suomeenkin,  jippikajeiii loove it <3 ))))!

Nyt siis oikein helteisen hikistä heinäkuun loppua kaikille ja palaillaan taas <3!

Antti

Tervetuloa Suomeen Vladimir Putin :)!
Merkitty:                                                                                                                                                                            

4 kommenttia “Tervetuloa Suomeen Vladimir Putin :)!

 • 25.7.2017 at 17:37
  Permalink

  Mites Antti, onko Venäjällä samanlaista kysyntää vaginanhieronnalle? 😉 Uutuuksia pierubusineksesta?

  Vastaa
  • 25.7.2017 at 17:40
   Permalink

   On, olen nyt aina kun mennyt sukua moikkaa niin hieronut sielläkin pimppejä ja voin sanoo,että siellä vasta sitä tarvitaankin, koska siellä muutenkin seksi yms isompi tabu. Pierubisnes taas ei ole venäläisiä varten, se on varmaa 😀

   Vastaa
 • 25.7.2017 at 19:03
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Oho, olipas sulla jännät hetket sotilaitten kanssa!!! Olisit vain sanonut sotilaitten lupa tiedsuteluun: mikä lupa? Etkö sinä tiedä kuka olen? Olen Antti Kurhinen ja suuri julkkis suomessa ja lähipiiriin kuuluu Vladimir Putin ja muutama muu hyvä kaveri!!!! 😉 Mitäköhän ne olisi tuumannut? Voisin veikata, että räkäisesti nauraisivat… Nojoo, huumorilla muutenkin laitoin ton. Pitää olla kyllä melkoinen luupää, että siinä vaiheessa rupeat sotilaille isottelemaan, automaatti aseet ja kaikki heillä? Sitä kuuluisaa tilannetajua!!!

  Vastaa
 • 31.7.2017 at 12:42
  Permalink

  Hei!

  Olen liikkunut yli 10 vuotta raja-alueella ja mitään ongelmia ei ole ollut.
  Lupien saaminen on helppoa mutta kestää pari kuukautta.
  Kun ottaa viisumin hakuvaiheessa tämän huomioon (jos menee Venäjän
  puolelle) niin asia hoituu näppärästi. Pitää tietää mitä tekee.
  Tere

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *