Lennä oi Antti Kurhinen, lennä!

Haudi hau!

Mitäs mun pikku muruset ;)?

Hitsi on kyllä ollut todella antoisa viikko kaikin puolin. On ollut kuvauksia, bileitä ja vaikka mitä mielenkiintoista, huhhuh..:)

Tosiaan seksitohtorin kyydissä jakson kuvaaminen oli todella hauska viime viikolla ja en malta odottaa milloinka se tulee ulos :D! Muistakaahan olla kuulolla ja katsoa jakso ehdottomasti ;). (Alla virallinen traileri)

Päällimmäinen tämän blogin aihejuttu on se, että päätin kokeilla toteuttaa myös minun suurta lapsuuden unelmaa, tai ainakin melkein! Moni teistä on varmaan lukenut semmoisen uutisen eilen, että Finnair hakee uusii lentäjiä, jopa semmoisia ketkä ei ole koskaan ennen lentänyt! Noh, tuumasta toimeen päätin tarttua tilaisuuteen herranlettas sentääs!

https://yle.fi/uutiset/3-9751274

Tosiaan kun olin urhea pirullinen pikku pioneeri Neuvostoliitossa, niin unelmoin kosmonautin ammatista, kuten varmaan moni muukin Neuvostolapsi siihen aikaan! Siihen aikaan ihannoitiin Juri Gagarinia, joka oli ensimmäinen ihminen avaruudessa. Ajattelin, että minusta tulee samanlainen sankari joka astuu avaruuteen joskus aikuisena. Noh, ihan niin ei onnistunut ja minusta tuli vaginahieroja :D! Nyt sitten tuon luettuani ajattelin, että nyt jos ei koskaan minun on pakko hakea, onhan tuo lentäjänkin ammatti todella hieno ja arvostettu, melkein yhtä kova kuin kosmonautti :)! Nyt on siis haettu Finnairin lentäjäkoulutusohjelmaan ja pidetään suuresti peukkuja miulle :)! Miettikää, minusta tulee tämän maailman ensimmäinen lentävä vaginahieroja!!! Miettikää mikä boonus mulla on muihin hakijoihin nähden! Jos lentoemoilla tai jollain matkustajalla tulee paniikki ja tulee äkillinen pimppijumi, niin tadaa, siinä mä sitten olen valmiina pelastamaan pimpin hädästä samalla kun lennän airbussia kaukomaille! Toivottavasti Finnair ymmärtää oikeesti hyvän päälle ja valkkaa minut kaikkien niiden hakijoiden joukosta :)!

Voisin veikata, että mun lennot tulee olemaan aina melkein töpötäynnä ;)!

Nyt siis jäädään odottamaan  Finnairilta kutsua jatkohaastatteluun.

Muuten sitten tää viikko menee arkiduunin parissa ja tietty vaginoita hinkatessa iltaisin. Hitsi ne Weekend festaritkin on tulossa, mutta mä nyt jätän ne väliin tällä kertaa kun ei nabaa yhtään, ja muutenkin tosi flunssainen olo viime viikonlopun takia, parempi että lepään tän viikonlopun ja säästän sitten voimia Flow festareille. Ai hitsi, on aika huikeeta nähdä Lana Del Ray, joka tulee sinne esiintymään, on se huikee mimmi kyllä, ei voi muuta sanoa.

Joopati joo.. Ehkä tää blogi nyt oli tässä tällä kertaa, ei jaksa mitään raamattua taas rustata teille :D!

Palaillaan taas <3!

 

Antti

Lennä oi Antti Kurhinen, lennä!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *