Lepää rauhassa rakkahin mummi <3!

Hei vaan kaikille,

Tällä kertaa ei kyllä iloista blogia ole tulossa, koska minun rakas mummoni on kuollut 7.8.2017 kello 12.50

Tämä on omistettu täysin mummoni muistolle..<3!

Kyllähän siis se oli tiedossa, että hän poistuu jossain vaiheessa keskuudestamme, mutta silti läheisten kuolemat koskettaa syvästi. Äidilleni tämä kaikki on ollut todella rankkaa, koska mummo ollut vuosia todella huonona ja viimeisimmällä kerralla kun kävin Petroskoissa, niin hänen tilansa oli todella järkyttävä. Hän ei välillä tunnistanut minuakaan, öisin hän viimeisillä voimillaan haahuili pitkin asuntoa ja tipahteli lattialle. Se oli todella kauheaa katseltavaa kaikki. Kävi niin sääliksi mummoa ja äitiä, joka oli niin turhautunut siihen kaikkeen.

Kun lähdin silloin kesäkuun lopussa äidin luota, tiesin että näen mummon ehkä viimeistä kertaa ja se oli surullista vähän kuin sanoa hyvästit, mutta samalla sanoa ” Yritä kestää mummo, me nähdään vielä”. Huh, oikein kylmät väreet menee selkäpiitä pitkin kun ajatteleekin.

Noh, nyt hän pääsi kärsimyksistään ja äiti myös. Nyt hänen on parempi olla siellä taivaassa <3! Olet rakas mummo aina meidän sydämessä ja muistoissamme <3!

Nyt lähden ajamaan Venäjälle hautajaisiin, koska Venäjällä yleensä haudataan kolmen päivän sisään kuolemasta, jos asiaan ei liity rikosta tai muuta epämääräistä.

Palataan taas..

Antti

Lepää rauhassa rakkahin mummi <3!
Merkitty:                                                                        

Kommentti “Lepää rauhassa rakkahin mummi <3!

  • 16.8.2017 at 16:01
    Permalink

    Tsemppiä Antti! Varmasti mummo oli onnellinen kun kävit kattomassa. Voimia kaikille 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *