Epämiellyttäviä asioita..

madcow

Huomenta päivää toverit!

Moni varmaan odottaa, että lähden ruotimaan menneen viikon skandaalia Orgasmi-Vaginahieronnasta, mitä kaikissa lehdissä on kuumotettu, mutta erehtytte. Me ollaan asiat Hennan kanssa sovittu ja hänen ex-miehensä Juhan alaarvoisia kommentteja seinälläni en lähde ruotii sen enempää, koska olen tehnyt hänestä rikosilmoituksen. 

http://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-uusimmasta-kaanteesta-poliisiasia-hennan-ex-mies-juha-meni-pitkalle/?shared=75113-b349819c-500

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Antti-Kurhisen-Henna-Kalinaisen-ja-ex-miehen-riita-paattyi-rikosilmoitukseen-Nyt-loppui-ryssittely-/1116549

Haluan antaa Hennalle rauhan tämän asian suhteen, tässä on ollut meillä ihan tarpeeks paskaa niin turhan jutun takia, varisnkin Hennalla!

No mutta, ootteko päässyt nauttii talvisista oloista ja onko ollut tuskaa? Meitsille toi valkoinen lumi on ollut niin suuri postiivisuuden tuoja, että olen tosi iloinen lumen tulosta : ). Harmi että se suli vaan niin nopeasti..

Pakkasesta en taas nii paljoa välitä, koska olen huomannut nyt iän myötä varsinkin sen mitä olen perinyt minun äidilitäni, eli verisuonitaudin. Tai en tiedä miten se on suomeksi, mutta siis verisuonet supistuu tosi paljon pakkasella, että veri ei kierrä kunnolla kropassa, päässä, raajoissa..Kaikkein inhottavinta se on päässä, koska rupee huimaa ja pyöryttää, sekä pää ei toimi kunnolla, ihan kuin se muutenkaan toimis hyvin :D! Mut siis tosi epämiellyttävää se on, pakko sanoa. Ja nyt tätä ollut muutama talvi peräkkäin ja koko ajan pahenee iän myötä. Nyt ku tuli pakkaset, menin ulos lenkille ja meinasin vähä ajan päästä pyörtyy ku verisuonet junttas niin sanotusti päässä ihan kiinni. Jouduin hissun kissun kävellä päässä pyörien kotiin. Ei kiva, ei sitten yhtään :(! Asia ahdistaa mua tosi paljon ja mietin miten tää menee vanhemmiten vielä pahemmaksi, huhhuh..:(! Onko teillä neuvoja asian suhteen? 

Sitten mahan kanssa on ollut myös taas ongelmia. Vähänki jotain syö tulista tai liikaa kahvia, niin hirvee närästys, särky, maha mörisee, ei saa unta sen takia, hikoilee. Ahistaa toikin. Sitten vielä kaupan päälle se että mietin onko mulla kaksisuuntainen mielialahäiriö, adhd vai jotain muuta. Ei oo mun elämä helppoa ei.. Kävin tossa Pohjola sairaalassa joka oli todella upea ja superhyvää palvelua! Miksi en aiemmin koskaan käynyt siellä vaikka mulla on sinne terveysvakuutus..Siinä matkalla sairaalaan sattui pikku vahinko..

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Vagina-Antti-iloitsee-Kerrankin-hyotya-pienista-tuloista/1116496

Ja se mitä tulee tohon yhteen kommenttiin tuolla uutisen alapuolella ”Et maksa edes tuota 48 euroa, niin kuin et muitakaan velvoitteitasi.” Niin krh, anteeksi nyt vaan, mutta mitä tiedät elämästäni muuta kuin se mitä annan teidän tietää? Kuule minä en eläissäni ole yhtään laskua jättänyt rästiin, puhumattakaan että ois mennyt ulosottoon! Mä en halua olla velkaa kellekkään jos ole pakko ja jos on pakko, niin maksan mahdollisimman nopeasti pois velat ja sitten jos jää rahaa niin omiin huvituksiin! Alla siitä uutinen!

http://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-bongattiin-ulosottoviraston-pihalla-ulosottoja/?shared=75264-f3647471-500

Silti kaikesta yritetään etsiä positiivisia asioita. Mua on suunnattomasti piristänyt auton etsiminen netistä. En tiiä, mut saan jotain kiksei ku etin edullisia autoja, yritän tinkii myyjien kaa ja sit oon ihan mehuis menos ostaa jokaista :D! 

Yhden auton kanssa meni vähän liianki pitkälle ja tästä kerrroin sekä jaoin muiden käyttäjien kanssa kokemuksen faceookissa. Tässä tulee koko setti vielä uudestaan tänne blogiin.

”Eli nyt on ihmiset pienen varoituksen paikka pilipali autoliikkeistä ja niiden kauppiasta. Tosiaan viikonloppuna tsiigailin ihan mielenkiinnosta autoja nettiautosta ja jotenkin päädyin kattoo myös Alfa Romea GT:eetä autoliike Kristal Oy:stä. hinta oli muutenkin Suomen halvin 3990e. Linkki alla.

http://www.nettiauto.com/alfa-romeo/gt/8019968

Laitoin tuolle myyjälle sitten viestiä ihan vaan pirutta, koittaen kepillä jäätä, että ”Terve maksan sulle 2500e siitä ja tuun hakee, onko ok?”

Sain siihen vastauksen eilen maanantaina, että ”Ok”. Aluksi luulin, että mitä hittoa, suostuuko se tiputtaa heti tollei hintaa sen enempää mukisematta? Soitin heti perään ja sieltä sitten vastasi ”huono suomi” mies, joka vastasi mun kysymyksiini ja auto on kuulemma loistokunnossa, kaikki toimii. Vastasin hänelle, että okei, no jos asia on miten sanot ja auto hyvässä kunnossa niin huomenna haen auton pois.

Sovin frendin kanssa sitten, että mennään tsiigaa sitä ja sitten viedään yhdelle korjaamolle, missä auto nostetaan, katsotaan pohjaa, katsotaan yleiskuntoa ja laitetaan tietokoneeseen kiinni. Ennen sitä googletin tietysti tän autofirman ja netistä löytyi kaikenlaista tetoa. Siellä oli ei niin iha hyvää palautetta Kristal Oy:stä ja että omistajat on Kosovolaisia. Ajattelin heti, että jaahas, pakko olla varuillaan..jotain mätää tässä pakko olla kun näin halvalla myy..

Veimme auton korjaamolle, mistä sitten löytyi ties mitä vikaa, esim. männänrenkaat todennäköisesti palaneet kun alkoi savuttaa niin pirusti kun painoi kaasua, että korjaamolla jopa alkoi palohälyttimet piippaamaan sen takia!!! Että semmosta! Sitten kannentiivisteet vahdettava, öljyvuotoa alhaalla vaihdelaatikosta, yksi oikee etulamppu Xenon ihan irti, eikä edes ole piuhoja xenoniin löytynyt vaikka kuinka etsittiin. Alhaalla omia hitsauksia pakputkistossa ja ihme jeesusteippimassaviriityksiä mil se pysyy kiinni : D! Kuljettajan penkki ei toimi eteen, Vikakoodeja tuli kaikenlaisia, näytti airbagvikoja yms.Ääh, en jaksa ees luetella mitä kaikkee pientä sieltä löytyi.

Eli just pahin kävi toteen mitä epäili. Arvattiin että tämä auto on liian hyvä ollakseen ton hintainen ja niinhän siinä kävikin. Eikä tossa ois mitään pahaa, jos se ois ite rehellisesti kertonut heti alkuun, että ”hei kaveri, tässä on tätä ja sitä vikaa, että tätä autoa pitää korjata, mut sen takia hinta onkin halvempi, eikä luvata kusettamalla, että auto on täysin kunnossa vaikkei se ole!

Eikä tässä vielä mitään. Kun olimme vielä korjaamolla, tämä huono suomi myyjä soittaa minulle ja kysyy ”Missä olet”? Vastaan että korjaamolla katsotaan autoa. Siihen hän rupee örisee mulle vihaisena jotain, en edes ymmärrä kunnolla mitä ja sanon että hetken päästä ollaan takaisin, älä hermoile. Kun saavumme takaisin autoliikkeeseen, niin se istuu siellä naama norsunvtulla ja sitten kun alan kertoo mitä vikoja löytyi, niin se rupee huutaa meille, että ”Meillä ei ollut lupaa koeajossa viedä korjaamolle näytille ja että me ollaan ehkä varastettu osia siitä siellä korjaamolla! Siis mitä vittua, anteeks nyt vaan me mietitiin? Sitten rupee uhkailee että mulla on sun ajokortin tiedot, jos jotan puuttuu niin mulle käy huonosti!( Se otti siis kuvan mun ajokortista ennen kuin lähdettiin koeajolle). Että semmoinen autokauppias! Sanoin sille, että kohta mä soitan ite poliisin jos tää menee tämmöseks tää touhu!! Siinä se vielä jotan öirisi perään, niin lähettiin vaan menee sieltä!

Kelatkaa niitä ihmisiä jotka ei valmistaudu auton ostoon kuten minä, ei ymmärää autoista kunnolla, ei vie tarkastettavaksi, tulee sinne, luottaa autoliikkeeseen, koeajaa, kaikki näyttää hyvältä ja sitten kun ajaa himaa, niin vähän ajan päästä selvii että auto on täys pommi! Sit yritä siinä taistella noitten kanssa omista oikeuksista kuluttajaviranomaisten kera yms.

Eli olkaahan ihmiset varovaisia kun joku kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, varmistelkaa vimpan päälle, viekää korjaamolle auto, ettei sitten itketä jälkeenpäin, että autokauppias kusetti mua,prkl!

Ugh, olen puhunut!

Loppuun vielä hieman ihanasta vaginahieronnasta lisää. Eihän siitä voi koskaan lopettaa puhumisen kun se on niin mielenkiintoinen aihe ; ) :D! Eli alla haastis missä kerron mitä vaginahieronta sisältää ja mihin sitä tarvitaan :)!

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Antti-Kurhinen-uudesta-vaginahierojan-urastaan-Naiset-ovat-kiitelleet/1116443

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua,

Adios!

Antti

 

 

 

 

Epämiellyttäviä asioita..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

3 kommenttia “Epämiellyttäviä asioita..

 • 19.11.2016 at 20:32
  Permalink

  Noh, jos sä oot toisen luokan aineksista tehty niin eipä noista ”ajatuksistakaan# voi muuta johtopäätöstä vetää. Kannattais etsiä jopu spurguhuora, tuksun tai hennan kaltainen ja kiskoa loppuelämä väkevämpiä juomia. Loppu tulee vitun paljon nopeammin kuin drinkkien tai siiderin saati pussikaljan kanssa.

  Oothan sä sillai likuttava, että olet legendaarisen tyhmä vajakki.

  Vastaa
 • 12.7.2017 at 12:15
  Permalink

  Hiero vagina on hyvää ammattia Autosta et ymmärrä mitään.
  Autoliike luottaa katsastuskonttorin miehet jos, ne hyväksyvät auton katsastuksessa se on meille ok.
  Sinä et ole ostanut autoa, kävit koeajamassa sitä, GT Alfan 6 tuntia ilman lupaa ,jokaista autoa kannattaa viedä korjaamolle ennen kuin ostaja tekee kaupan, kauppias ei voi tietää kaikkia vikoja kun, on vanha auto kyseessä.
  Myyjä voi olla ettei osannut puhua hyvin Suomea mutta on ollut ja vielä on yrittäjä v 2001 lähtien.
  Hän ei hiero vaginaa vaan tekee bisnestä Suomessa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *