Molemminpuolinen kunnioitus on kaiken A ja O!

Heipsista,

Minun piti kirjoittaa blogia ihan muista jutuista, mutta nyt tällä kertaa tämä aihe hyppäsi kaikkien muiden yli. Minun on vaan pakko hieman kommentoida asiaa, koska jotenkin vaan jäi epämiellyttävä fiilis ihmisestä josta välitän, arvostan ja kunnioitan, se mitän hän ajattelee minusta..

Tosiaan eilen kävin Seiskassa antamassa haastattelua vaginahieronnasta, koska he halusivat kysellä ammatistani. Noh haastattelu muuten meni ihan hyvin, mutta kun tultii yhteen kysmykseen, minä tosiaankin hämmennyin. Alla uutinen siitä. Käykää lukemassa niin ymmärrätte mistä on kyse siis. 

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Henna-Kalinainen-sanoi-jaaneensa-ilman-orgasmeja-nain-ex-mies-Antti-Kurhinen-vastaa/1116268

Totta tosiaan en ollut tota orgasmijuttua kuullut aikaisemmin, jäänyt Hennan blogi lukematta ja sen takia tuo kysymys tuli minulle kuin puskista. Vastasin tottakai siihen huumorilla, koska en minä lähde takaisin solvaamaan itselleni tärkeää ihmistä..

Noh, asia miksi tämän nyt tässä otin esille on  enemmänkin se, miten Henna suhtautui eilen facebookissa kun jaoin tuon seiskan tehdyn pilakuvan tästä samasta aiheesta minkä alustana on meidän vanha kuva. Kyse on siis tästä alla olevasta kuvasta minä seiska julkaisi.

Eli totta tosiaan, palattuani kotiin Seiskan haastattelusta, seiska oli tehnyt tommoisen huumorikuvan meistä instagramiin ja seiskan sivuille, sekä liittänyt meidät siihen. Ajattelin sitten, että mitäs tässä nyt enää murehtii kun kerran ex vaimo on mennyt jo kaikenlaista yksityistä ja henkilökohtaista menneisyydestä kirjoittamaan blogiinsa, heitetään nyt sitten huumoria ja itseironiaa asiasta. Eli  jaoin tuon kuvauutisen facessa omalla seinälläni kommentilla : ”Vaginahieroja ei anna orgasmeja, vaginahieroja tekee sen että saa sitten joskus tulevaisuudessa orgasmeja, niin kuin tässä tapauksessa, ollos hyvä 💪👌😎💥😂😂😂!

Mitä muutakaan tässä voi enää kuin edes yrittää nauraa koko jutulle ajattelin ja heitin huumoria päälle..!

Ja nyt tulee se osuus miksi oikeastaan nyt sitten kirjoitan tätä ja mikä oikeesti minua loukkas eikä niinkään toi orgasmijuttu. Se Hennan suhtautiminen kaikkeen tähän tapahtuneeseen mua loukkas.. Alla kopsattuna Hennan ja minun käydyt keskustelukommentit tuon Seiskan julkaiseman kuvajutun alle facessa.

Henna Kalinainen
Henna Kalinainen Ei vittu näitä..Ja sä vielä linkität näitä..ne irrottaa asian yhteyksistään mun juttuja ja liittää niitä vielä mun entisiin miehiin..Tosi kiva olla tässä onnellisesti parisuhteessa ja tehdään tämmösiä..Arghh!

 

Piilota 30 vastausta
Antti Kurhinen
Antti Kurhinen Camoon Hennasein, otetaan nyt huumorilla nää, ei täs sen vakavempaa oo kuin yks pikku orgasmi 😜😂😂😂
Tykkää · Vastaa · 1 · 7 t

 

Henna Kalinainen
Henna Kalinainen Mä veikkaan että jos sä olisit nyt parisuhteessa ja sun kuvia ilmeistyis sun exäs kanssa nettiin missä puhutaan teidän petipuuhista ei naurattais 😉

 

Henna Kalinainen
Henna Kalinainen Mut siis ei oo sun vika..vaan gröhömm..

 

Antti Kurhinen
Antti Kurhinen Henna, no älä mua syytä hei, tässä on ne julkisuuden kirot, ei siitä pääse yli eikä ali, sen kanssa pitää osata elää ja ottaa huumorilla, kyl sä tiiät 😉
Tykkää · Vastaa · 4 · 7 t

 

Janne Hellén
Antti Kurhinen Ps. Hennasein Ja kyllä sie tiiät jos jotain blogiin kirjoitat julkisuuden henkiönä niin se on seuraavana päivänä lööpeissä, varsinkin jos tolla tavalla ja tommoisesta aiheesta kirjoittaa,. jotenka kyllä sie tiiät mitä teet eikä tarvi ihmetellä nyt että miten ne nyt noin sielläSeiskassa kirjoitti, 😉! Nyt sitten nautitaan yhdessä tästä ihanasta lööpistä täysin rinnoin ihana ex-vaimoseni 😉 😀 <3!
Tykkää · Vastaa · 6 · 6 t

 

Henna Kalinainen
Henna Kalinainen Antti Kurhinen kyllä mä sen ymmärrän mutta sitä en ymmärrä miksi meidän vanhoja kuvia käytetään missä ollaan yhdessä vaikka ei sitä nyt olla ja mun nykyset kirjotukset liitetään suhun.. typerää sanon minä.. esim en haluais olla missään tekemisissä ton sun uuden ”ammatin”kanssa mutta tää on nyt jo toinen kerta kun mun nimi mainitaan siinä yhteydessä! Just saying!

 

Jonsku Halonen
Antti Kurhinen No älä nyt Hennasein leiki nyt blondia kun semmoinen et ole kuin hiusten värin perusteella, vai oletko 😉? Sä itse teetMetropoliin juttuja, oot vuosikaudet tehnyt julkisuudessa juttuja niin kyllä sinä melkeinpä varmasti tiesit että ne ottaa sun menneisyyden tässä esille jos kerran tolla tavalla kirjoitat blogissas 😉 😀! Eli sori nyt vaan, voit katsoa peiliin, ja sanoa rehellisesti ”Hitto tein sen aivan itse että minut yhdistettiin tähän minun uuteen ihanaan ”ammattiin” 😉, ja kannan siitä vastuun pää pystyssä enkä etsi syyllisiä seiskasta, ex- miehestä tai sen uudesta ammatista 😉! Just saying like you do 😉!
Henna Kalinainen Antti Kurhinen olen eri mieltä enkä jaksa sun kanssa väitellä! Jos sä haluat hieroa vaginoita sillä ei pitäis olla mitään tekemistä mun kanssa. Toki juttu saa enemmän näkyvyyttä mun julkisuudella niin olkoot sitten niin!

 

Antti Kurhinen
Antti Kurhinen Henna haha..et koskaan jaksa väitellä miun kanssa silloin kun mie oon oikeassa,mut auta armias kun sinä olet oikeassa niin sähän käyt kuin hyeena kurkkuun kiinni 😉 😀! Ps. ja eiköhän noi leikit ole leikitty melkein 10 vuotta sitten ”sinä menet minun julkisuudella, eiku sinä se olet”..camoon aikuinen nainen, seiso sanojesi takana ja ota vastuun mitä teet ,äläkä voivottele että mites tässä nyt näion kävi 😉!

 

 

Eli tuossa oli meidän henkevät keskustelut facebookista. Tähän on vaan pakko sano sen, että mitä ihmettä Henna?

Henna sinä olet ammattijulkkis, ollut jo vuosikaudet, hyötynyt ja rahastanutkin sillä niin kuin minäkin. Nyt sitten sössötät todella epäolennaisesta. Siitä että se yhdistetään mun vaginahierojajuttuun.. Tietenkin jos kertoo blogissaan ettei ole koskaan saanut orkkuja niin on selvä että katse kääntyy minuun, eikös se ole päivänselvää? Ja nyt kun mulla on toi hierontahomma, ja seiskan toimittaja päättää tehdä hauskan läpän, niin Henna vetäisee herneet nenään. Eihän se kuulu mitenkään Hennalle, hän itse heittänyt tollasen orgasmiläpän ja  nyt sitten ”kärsii” mukamas kun yhdistetään mun vaginahierontaan? Jep jep just näin.. Eli minä olen se paha jälleen kerran, joopa joo. Ja mun vaginahieronta :D. Voihan vompatti sentään mie sanon kyllä..Eikö muka ole itsekästä jollain tavalla?

Itsestäni voin sanoa, että mulla ei tulisi mieleenkään kirjoittaa ihmisestä ketä kunnioitan ja arvostan paljon, niin menneisyydestä tuommoisia intiimejä henkilökohtaisia asioita, oli ne sitten totta tai ei. Toihan on aika loukkaavaa, tiedät sen itsekkin..Sama kuin minä nyt esim kirjoittaisin blogin missä kerron että en koskaan saanut stondista edellisissä parisuhteissa, mut nyt vihdoin sain tämän viimeisimmän daamin kanssa seisoo, Hurraa, sekä aah miten ihana hän on ja ne muut exät oli ihan siis ei mistään kotoisin..Nii mietippä kenestä olisi kirjoitettu mahdollisesti sitten seiskan uutisissa ja keneltä olisi kysytty kommenttia? No sinusta ja sinulta Henna, koska olet julkisuuden henkilö ja oot ollut mun kanssa aiemmin naimisissa..! As simple as that ymmärrät sen itekkin!!! 

Tällä blogilla en halua haastaa riitaa tai muuta, vaan haluan ainoastaan sen, että Henna miettii vähän omia tekojaan myös, ottaa vastuun omista kirjoituksistaan ja teoistaan, eikä sitten kauhistele mitä sitä oikein seiska kirjoittaa tai joku muu kirjoittaa hänen kirjoituksistaan. Jos leikkiin lähdet, niin leikin myös kestä, kaikkineen seurauksineen, niin kuin minä teen jos joskus päästän jotain sammakoita suustani..

Kaikesta tästä epämiellyttävästä välikohtauksesta huolimatta ja Hennan orgasmikommenteista, kerroin  haastiksessa että arvostan ja kunnioitan häntä, sekä haluan pelkkää hyvää hänelle ja heidän parisuhteelle ja se pitää edelleen paikkaansa tässä lopussa! Uskon vahvasti siihen, että toivottavasti tuo kaikki oli Hennalla vain pieni virhearvio, ei sen kummempaa.. Kyllä sen verran tiedän, että oot kummiskin hyväsydämminen ihminen Henna ja vaikka sinulla ei ole ehkä samaa fiilistä  kaikesta mua kohtaan kuin mulla susta, niin vähintä mitä pyydän pliis on se, että vähän edes arvostaisit minua tulevaisuudessa, muussa tapauksessa menetämme toistemme ystävyyden lopullisesti ja sitä en haluaisi, mutta ei mulle jää muuta vaihtoehtoa, koska kaikkea en kummiskaan niele vaikka paljon siedänkin..

Tähän päätän tämän asian ja toivotan kaikille oikein hyvää viikonloppua <3! Muistakaa arvostaa toisianne ja vaalia ihmissuhteita, koska läheisiä tärkeitä ihmisiä ei loppujen lopuksi ole paljon, jotka teistä aidosti välittävät..

Love & Peace <3!

Antti

Molemminpuolinen kunnioitus on kaiken A ja O!
Merkitty:                                                                                                                                                        

2 kommenttia “Molemminpuolinen kunnioitus on kaiken A ja O!

 • 14.11.2016 at 21:45
  Permalink

  Vittu sä oot Pelle. Mieti huomista äläkä eilistä,oikeesti. En tiedä miten voisin sua kannustaa mutta hyvää jatkoa

  Vastaa
 • 15.11.2016 at 15:21
  Permalink

  Kaksi idioottia tappelee keskenään. Te ootte kyllä ihan match made in heaven.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *