Syksyisiä mietteitä..

Hola arvo lukijat jälleen kerran :)!

Ei jummijammi nyt on jo marraskuu, kelatkaa sitä hei! Tämä tarkoittaa että uuteen vuoteen on enää pari kuukautta! APUA!

Justhan se oli, se uusivuosi ja nyt taas nurkan takana..oon ihan ymmälläni miten aika juoksee, tai enemmänkin järkyttynyt..

narkosha

Ja tosiaan tää aika vuodesta on taas sitä, kun rupeen masistelee kaikkea, miettii omaa elämääni ja se esim. miksi en vieläkään ole kohdannut elämäni rakkautta!? Pakko myöntää sen, että varsinkin synkkinä syyspäivinä kun näkee ihmisiä tuolla menevän ketkä on rakastuneita ja käpertyy kylmyydessä toisiinsa, mieli lepää katsoo heitä ja on se vaan niin ihanaa ja niin herkkää <3! Samalla minun on pakko myös myöntää sen, että olen niille ihmisille jonkun verran kateellinen..Samalla taas tulee itsetutkiskelun paikka, että olenkohan taas ihan oikeilla raiteilla elämässäni kun en ole samassa tilanteessa?

Olen huomannut sen, että syksyisin minulla ja varmaan monella muullakin miehellä on tämä vaihe päällä kun kaipaa sitä pysyvää kainoaloa ja keväällä kun lumet sulaa, aurinko rupee paistaa, houset naisilla vaihtuu lyhyisiin hameisiin niin johan taas ollaan eri mieltä rakkaudesta ja sitä alkaa ajattelemaan kuin kiimainen kani hyppien kaikkien niiden hamehelojen nperässä unohtaen sen ”yhden ainoan rakkauden” mistä itki vielä synkkinä syysiltoina 😀

cnbhen-wvburh14yay-yktl72ejkfbmt4t8yenimkbvvk0ktmf0xjctabnaljim9

Ja hitto, minä olen ihan just kohta jo 33, kelatkaa sitä ihmiset! Johan täs iässä pitäis olla pari lasta, pari koiraa, omatkotitalo, 10 autoa, sekä vihainen ja vihattu anoppi :D! Mulla ei oo mitään noista vielä..! Pitäiskö olla huolissaan? Olenko siis epäonnistunut elämässäni :D? Nämä kysymykset pyörivät päässä.. Omalla tavallaan hyvä että ne pyörii, koska vain miettimällä omaa elämäänsä voi tulla siihen tulokseen, että muutosta pitää tulla.

Yksi minua eniten ärsyttää itsessäni. Miksi ihmeessä minun mieli muuttuu niin monta kertaa ja se mistä diggasin hetki sitten yli kaiken niin parin kuukauden päästä en diggaa enää yhtää? Eikä se tarkoita auton väriä tai jos olen syönyt sen ajan putkeen pelkkää kaurapuuroa. Se meinaa myös työtä, naisia, kaikkea! Tämä tekee sen että koskaan en ole tyytyväinen mihinkään pidemmän päälle.. Olen itsekkin kyllästynyt siihen ja en tiedä mitä asialle tehdä. Kuulunko ehkä hoitoon? Saako tohon jotain lääkkeitä? Perkule ei tota jaksa koko aikaa kun elämä on pelkkää vuoristorataa mielialojen suhteen!

oooa4

Olenkin itsekkin miettinyt, että voiskiko minullakin olla kenties kaksisuuntainen mielialahäiriö, kuten Cheekillä joka tuli kaapista ulos sen asian suhteen? Ja tästä muuten tosi iso kiitos Cheekille, koska hänen ansiosta olen ruvennut tutkii enemmän asioita sen suhteen ja löytänyt yhtäläisyyksiä. En ole varmaan ainut. Olenkin nyt hakeutunut lääkäriin sen osalta ja katsotaan mitä diganoosia he minulle tekevät. Ja se olisi niin helpottavaa tietää mikä on ja samalla saada apua siihen, niin vihdoin saisin elämän tasapainotettua, enkä säntälisi kuin harakka kaikkien juttujen perään luopuen niistä vähän ajan päästä. Jos diagnoosia ei tule, niin sitten olen vaan menetetty tapaus, joka ei ole tyytyväinen elämässä mihinkään ja säntäilee sinne sun tänne kuin perseeseen ammuttu karhu :D!

No mutta nyt toisiin aiheisiin..Toissapäivänä mulle kävi tollei mitä alla olevas uutises lukee ja kyllä otti pannuun!

http://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-jatettiin-pakkaseen-kavelemaan-riitti-taa-shaiba/

Ei siit sen enempää, siin tuli lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki esille. Nyt sitten etsiään nettiautosta jotain koslaa mil vedellä talven yli..

Sitten vielä yks hauska juttu, mistä putosin kunnolla kun luin. Eli tosiaan viime viikolla julkaistiin verotiedot ja mie pääsin seiskan hampaisiin :D!

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Antti-Kurhinen-saa-hieroa-vaginoita-hiki-hatussa-kuukausitulot-alle-200-euroa/1115484 

Tähän mie kommentoin facessa näin : Kyllä ne lamat on kurittanut Keisari-Kurhista kovaa kyytiä kyykkyyn..🆘🙈😭💸! Toivottavasti toosien tuunaaminen tuottaa tarpeeksi tulevaisuudessa taloudellisesti 🐚👈🔧🔩🔨🔦💪😎😍💰😂😂😂!

Okei tietty huumoria pitää olla tässä ja tosiaan enemmän totuutta mun tuloista tulossa vielä seiskaan myöhemmin ;)!

Nyt vielä loppuun pakko hehkuttaa sitä, että lumi on tullut maahan, joka on superhyvä juttu :)! Mä eniten vihaan just sitä synkkää mustaa aikaa ulkona syksyisin ja toi lumi on pelastus siihen masennukseen :)! Kiitos lumi että tulit, piristät mun synkkää syksyä <3!

lumi

Nyt pakko toivottaa kaikille oikin lumisen valkoista vikonloppua ja palaillaan taas ensi viikolla <3!

Antti

 

 

Syksyisiä mietteitä..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *