Halloweenintynkää & spermakokkikoulua ;)

Morjeentees toveriit!

Näin alkuun niin, Crappy halloweeneja kaikille vaan, buahaha :D!

Joo, niin tosiaankin, halloweenihan se on tänä viikonloppuna? Mitäs kauheeta meinasitte laittaa päälle ja pliis älkää sanoko vaan että pelleiksi :D! Pellejen pelleily saa jo nyt riittää, kiitos!

Ite mietin kyllä, että laittaisko sitä jotain härskin pelottavaa päälle vai ei? Tossa muutama vuosi sitten olin käynyt maalauttamassa naamani ammattilaisella ja olin Dracula vampyyuri silloin. Oli kyl ihan kiva pelotella kaikkia ja sekoilla yöelämässä Draculana. Oli muuten hauskimpia Halloweeneja koskaan silloin :)!  En tiiä jaksanko panostaa tänä vuonna. Tosiaan minun ois kutsuttu yksiin halloweenbileisiin ja siel ois niinku pukupakko. Sitten olisi viel Waterlandit Serenassa, mihin myöskin on kutsuttu, mut sinne en kyllä mene kun masu kasvanut tässä syksyn aikana aika mukavasti, enkä lähde läskejä heiluttelee sinne :D.

Sitten olisi vielä kaverini synttärit, eli Style Work shopin päällikön syndet. Kyllä se taitaa varmaan  voittaa kaiken muun tarjonnan, koska onhan se hyvä kaveri mulle ja partneri yhteistyössä.

Hitsi viime viikonloppu oli jotenkin liiankin rankka mulle kaikin puolin vaikka piti olla ihan normi suht rauhallinen. Minun piti mennä Neelixin keikalle. no siis minähän menin sinne, mutta kun astuin sinne sisälle, en muista yhtikäs mitään, en mitään mitä siellä olin tehnyt, en miten pääsin pois sieltä. Siis ihan järkyttävää!  Sunnuntaina kun heräsin himasta, (onneksi himasta) olo oli järkyttävä, että en pystynyt edes nousemaan ylös sängystä, hyi hemmetti soikoon! Laattaisin koko päivän yöhön asti. En ymmärrä, mitä minulle oikein tapahtui ja rupesin miettimään sitä, että olisiko mahdollista jonkun heittäneen mun juomaan jotain mistä mä oisin mennyt noin pihalle? No kyllä todennäköisesti se on niin! Tunnettu kuuluisa  vaginahieroja kun olen, niin varmasti näitä ihania ihmisiä riittää, ketkä on valmiita tekee minulle hyvää keinolla millä hyvänsä jep jep..

Mulla ei ikinä ole sattunut ennen niin, että minulta menisi täysin muisti koko illalta kuten meni nyt! Olen ihan järkyttynyt kyl tästä.. Hitto sentään, eihän sitä uskalla pian baariin mennä kun siellä kaikki maailman myrkyttäjät odottaa mua,huh..!

Mut hei joo, nyt viel vähä toisiin ajatuksiin ja juttuihin.

Luin tässä aika mielenkiintoisen uutisen. Alla uutislinkki, lukaskaas siitä, mitä mieltä ootte asiasta?

https://www.stara.fi/2016/10/22/spermasta-tehdaan-herkkuja-erikoinen-kokkauskurssi-tulossa/ 

Aikamoinen juttu, huh! Voiko oikeesti spermasta tehdä hyvää ruokaa :D? Mua rupes kiinnostaa pirusti toi homma ja lähtisen heti tolle kurssille, jos se olisi Suomessa! Britteihin en kyllä lähde tuon takia, viel kaiken lisäksi kun ne opettaa brittienglannil niin enhä mie siel pysyis perässä :D! Olisko mahdollista kenties että Suomeen tuotaisiin vastaava ja vaikka joku Tomi Björk tai joku julkkiskokki tekis siitä ohjelman mihin me halukkaat voitaisiin osallistua ;)? Musta tää ois ihan huikee idea! Spermakokkikoulu, ai että XD! Tää ois selvästi uusi tv hitti, vielä kun siihen saatais nimekkäitä spermanluovuttajia ja maistajia :D! Siis ihan oikeesti, tässä huikea ilmainen ohjelmaidea tuotantoyhtiöille hei ;)! Ja tietty minua ei kauaa tarvi suostutella mukaan ohjelmaan, mä juoksisin ekana keppi sojossa, tuhti tavara taskussa kokkailee herkkuja :XD!

No mutta joo, ottakaahan sitten yhteyttä tuotantoyhtiöt kun asia on tapetilla ;)!

tatemukai

 

Nyt sitten seuraaviin aiheisiin. Nyt hieman vakavempiin, koskien terveyttä.

Tosiaan silloin jo vuosi sitten luitte blogistani ja  näitte esim. julkkistv:een videoista ku rammpasin lääkärillä ja sain diagnoosin pitkän taistelun jälkeen että miulla on vaikea uniapnea. Siihen alkuun minulle neuvottiin cpap hoitoa, joka ei sitten minulla toiminut, koska minulle tuli paniikkikohtauksia kun se happinaamarilaite on mun naamalla puhaltamassa ilmaa. Minulle sanottiin silloin keväällä, että ei se mitään, silloin sinulle tehdään hammaskiskot. Silloin en ajatellut, että tämä saattaa venyä näin pitkäksi..Noh, kivoja lupauksia, mutta puhumattakaan edes kiskoista, en ole päässyt edes sinne hammaskirurgiaan vielä, vaikka olen odottanut jo 4 kuukautta kohta että saan edes pelkästään ajan että milloin voisin mennä sinne hammaskirurgiaan näyttää mun suutani! Oon soitellut sinne ja kysellyt, että missä mättää? Vastaus on, jonoja, ei mitää hajua milloin saat ajan. Tämä siis kaikki julkisella sektorilla. Nyt siis siitä on reilusti yli vuosi kun menin lääkärille univaivojen kanssa ja en edelleenkään ole saanut siihen hoitoa mikä auttaisi ja oisi minulle sopivaa. Ja kaiken lisäksi tämä uniapnea ei ole kuulemma edes leikin asia heidän omasta mielestään. Mitä tähän voisi enää sanoa? Olen todella pettynyt ja tuntuu niin toivottomalta odottaa ja odottaa, kärsiä unettomuudesta, kohtauksista, olla väsynyt, kroppa ylikierroksilla ja mielenterveyskin siinä alkaa jo kärsiä!  Oli vaan pakko avautua, kun alkaa tuntua toi touhu toivottomalta. Onko näin, että sinun on eka vammauduttava ennen kuin saat hoitoa Suomessa? Miten voi kesää noin pitkään odottaa pelkkää aikaa, puhumattakaan siitä kauanko sen hammaskiskon tekeminen vielä kestää?! Diagnoosi on tehty hei!

Ei tämä mun valitus varmaan mitään auta, mut jos nyt sattuiskin tavoittaa ne päättäjät mitkä tälle asialle voi jotain, niin oikeesti, teidän pitää herätä, ei ihmistä voi odotuttaa noin kauan henkensä uhalla että saa hoitoa! Olen ollut todella väsynyt tämän uniapnean takia ja en ole varmaan ainut kuka kärsii :(. Toivottavasti saisimme kaikki piakkoin apua, mut huonolta näyttää..

No mutta joo, se siitä  mun valituksesta.

 Nyt haluaisin  ottaa vähän hampaisiin viimeisempien päivien kohun Aleksi Valavuoresta ja sen takia johtaneisiin potkuihin. Rehellisesti sanottunuta kun ensin luin hänen twiitit, niin olin itsekkin lyöty ällikällä, että nyt tulee kovaa ja voi apua mitä tosta seuraa Allulle! No siitähän seurasi loppujen lopuksi pahin mahdollinen, POTKUT huikeasta duunista! Ensimmäiseksi mietin, mitä ihmeessä Aleksilla oikeesti on liikkunut päässä kun semmoista menee kirjoittaa, tietäen oman asemansa? Toiseksi mieitin,  että olisi edes käyttänyt hymiöitä niissä sen kommenteissa jos kerran teki mieli heittää sarkastista läppää siitä Lidlin mainoksesta ja sen ympärillä vellovasta kohusta..Olihan toi tosi raffia settiä pakko myöntää! Ymmärrän täysin yrityksen miksi hänelle annettiin potkut. Olen ollut melkein samassa asemassa kolme vuotta sitten kun olin Kiinteistömaailmalla duunissa ja samaan aikaan tein todella härskejä videoita seiskaan. Samalla tavalla, sieltä tuli koko Kiinteistömaailman ylimmältä taholta viestii meidän liikkeeseen, että nyt loppui leikki Kurhiselta ja se oli siinä! Ulos! Kyllä, oma vika, täysin..Ei voi vastuullisessa duunissa käyttäytyä edes vapaa-ajalla, omassa somekanavassa miten haluaa, se on vaan faktaa..Sen takia ymmärrän Aleksia kyllä tosi paljon ja sympatiat on myös hänen puolellaan tossa jutussa. Sitä on vaan niin, että jos olet julkisuuden henkilö jota kaikki seuraa ja olet jossain vastuullisessa tärkeässä normiduunissa, niin jokainen sun sana tai huumorikin voidaan kääntää sua vastaan! 

get-it-dark

Ja voin sanoa silloin, että muakin vitutti tosi paljon kun just pääsin hyvään vauhtiin siellä Kiinteistömaailmalla, niin sit yhtäkkiä sun omien tyhmien läppien takia menetät hyvän duunin. Tai ei ne ehkä tyhmiä ollut, mut ei vaan sopinut sun työnantajan arvojen kanssa ja se riittää, pam, potkut!  Kyllä tommonen ottaa pannuun, mut asialle ei voi mitään..! Ei tähän voi sanoa muuta kuin sen vanhan sanonnan, ”Olet itsesi pahin vihollinen”.  

En voi muuta nyt sanoa kuin isot tsempit Aleksille, tehty mikä tehty, ei muuta kuin eteenpäin niin kuin mummo lumessa! Tosta vaan opiksi, mut ei sitä liikaa kannata nöyristellä omaa huumorintajuansa, omaa persoonaansa..Että semmoista..

No mutta joo,  nyt on aika pikkuhiljaa taas laittaa blogia pakettiin ja toivottaa kaikille juuri sitä mitä tossa alla kuvassa on 😉 :D!

Eli sitä hirmuisen härskiä Halloweenia tietty toverit, hähäähääääää ;)!

Till the next week <3!

Antti

Halloweenintynkää & spermakokkikoulua 😉
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Kommentti “Halloweenintynkää & spermakokkikoulua ;)

 • 1.11.2016 at 10:23
  Permalink

  Moi Antti,
  Mä voisin maistaa sun kokkailuja mielellään, oot niin hot ja sulla varmaan on isot lastit;)
  Milloin laitat sun kuvia lisää instaan? Vähäpukeisia kuvia odotellen…;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *