Olipa kerran Terminator, mutta sitten tulikin Vaginator ;)!

Haudi hau rakkaat lukijat!

Vaginahierojakeisari toivottaa tervetulleeksi taas kerran lukemaan blogiaan ;)!

Mites on mennyt viikko? Ootteko tekin kenties päässyt hieroo vaginoita, heh heh :D?

No mutta joo, tosiaan kuulumisia..Eli nyt kun heti tässä alussa aloitettiin puhumaan vaginahieronnasta jälleen kerran :D! Tosiaan viikko on melkeinpä mennyt tämän pimpsalooran  ympärillä enimmäkseen, koska se on ollut niin kuuma puheenaihe kaikilla somessa. Tää juttu vaan näyttää kiinnostavan porukkaa liiankin paljon :D.

vagina-dudge

Kävin sitten tosiaan tuolla Sedun Chic ravintolan kutsuvierasavajaisissa viime perjantaina ja siellä jo sain todistaa sen, miten pitkälle tämä tieto siitä, että alan tekee vaginahierontaa kantautui..Alla uutinen siitä.

http://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-aloitti-vaginahierojana-tule-avaan-pimppijumisi/ 

hqdefault

Eli tosiaan minulta tuli kyselee asiasta jopa yli 5o vuotiaat pariskunnat vaginahieronnasta :D! Olin aika otettu ja ällistynyt samaan aikaan! Tämän jälkeen viimeistään tajusin sen, että tää juttu on se mitä ihmisiä kiinnostaa ja uutuudenviehätys on parhaimmillaan! Nyt on siis aika ruveta takoo pimppejä nii kuin rautaa suoraan sanottuna, kun ne on kuumina 😉 :D! Nyt voin sanoa selkä suorana ja ylpeänä, että minä olen vaginoiden keisari, eli lempinimeltäni nykyään Vaginator, unohtakaa Terminator ;)!

vagina-size

Yks asia alkoi toisin huolestuttaa mua. Kun tämä nyt on ollut niin suosittua jo heti alkuun, nii mietin tässä kuumeisesti, että miten pärjään yksin ja  ennen kaikkea pystyykö kädet ja sormet hoitaa kaikkia halukkaita :D? Mietin vakavasti että pitääkö miun kohta palkkaa työvoimaa tähän hommaan ;)? Samalla tuli mieleen erinomainen yhteistyöidea valtion viranomaistahojen kanssa, että Kelalta voitas sit neuvotella tuki ja työterveyden kautta tietysti tarkastukset ennen työelämään siirtymistä ja aina vuosittain.. se on toimistotyöläiselläkin paha jos istuu piparinsa ruttuun :D! Uskoisin tämän homman olevan erittäin ajankohtainen kaikin puolin monilla työpaikoilla! Eli tietty yhteistyökumppaneita etsitään mukaan tähän hommaan, eli jos eri yritykset haluavat tarjota omille työntekijöilleen hyvinvointia niin ottakaahan yhteyttä minuun niin neuvotellaan joku järkevä paketti  ;).

vaginaaa

Kun tässä tarkemmin rupee miettii, niin mähän saatan olla vuoden yrittäjä jo ensi vuonna tätä vauhtia ja vihdoin päästä sinne kauan haluamaani linnan juhlaan itsenäisyyspäivänä, sekä kättelemään Presidenttiä ai että :)! Mä niin näen jo silmissäni sen tilanteen kun kävelen sisään esittelyni jälkeen saliin missä Sauli ja Jenni kättelevät vieraita, ojennan minun vahvan kädenpuristuksen presidenttiparille, ja he sanovat ” Tervetuloa” sekä näen heidän ilmeet kun he tajuavat juuri pursitaneensa Suomen ahkerimman ja hienomman vaginakeisarin työlästä kättä 😉 :D!

Mitä tähän voi enää sanoa ja lisätä :D? Voihan viehkeän viekas Vaginator sentääs, eipä oikein muuta :XD!

Ja tosiaan aikoja voi varata tällä hetkellä vain sähköpostilla [email protected], facebookin , ja tämän blogi kyhteydenottolomakkeen kautta. Myöhemmin teen oman kotisivun vaginahieronnalle. Puhelinnumeroa en voi valitettavasti antaa tässä, koska riski on suuri joutua pilapuheluiden uhriksi, enkä sitä jaksa taas..

the-perfect-vagina

No mutta jos nyt sitten siirrytään muihin aiheisiin, vaikka vaginoista voisi puhua loputtomiin <3 :D.

 

Alla on asia mikä on mua alkanut ärsyttää pirusti!

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016101922485275_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F

Eli nyt mun on pakko ottaa kantaa tohon klovnipelleilyyn. Siis mitä hittoa oikeesti camoon ihmiset? Kellä ihmeessä tulee päähän säikytellä pieniä lapsia tollei miten tossa on kirjoitettu? Kun vielä jonku aikaa sitten luin juttuja, että se on levinnyt jenkeistä eurooppaan ja Ruotsis on ollut peloittelua, niin oliha se odotettavissa että tulee myös tänne. Se mikä myös ärsyttää, että siitä monet julkisuuden henkilöt, kuten Jaajo Linnoinmaa kommentoi että toivottavasti ei tule tätä Suomeen. No arvaa vaan jos tollei kommentoi joku tosi tunnettu henkilö jota kaikki seuraa ja ihailee, niin tekeekö ihmiset juuri päinvastoin? No aivan varmasti tekee!!! Urpoja on tääkin maa täynnä, kuten muuallakin maailmalla! Mun mielestä myös meillä julkisuuden henkilöillä on suuri vastuu tämmöisissä asioissa, mitä päästetään suusta! Ihimset seuraavat meitä ja jos jotain kirjoittaa tai kommentoi, että apua toivottavasti tätä ei tule Suomeen,  niin siellä on se joukko kuka juuri tahalteen tekee niin että se ”kauhujuttu” mitä pelkäsi tapahtuvan niin toteutetaan. Paljon veemäisiä ihmisiä on olemassa! Maailmassa on nii paljon dorkia ihmisiä, jotka vain haluavat vain pahaa toisille ihmisille. Olen sen itse saanut omalla nahallani todeta mite raffi tää maailma on! Tämänpä takia minä suosittelen julkisuuden henkilöiden olla kommentoimatta jotain tiettyjä juttuja turhaan, koska se vaan provosoi ihmisiä juuri tekemään päinvastoin ja luo hysteriaa. Se on kuin teineille angstiefekti kun vanhemmat sanoo ”älä tee noin” niin sitten tehdään päinvastoin :D! Minusta toi klovnijuttu on juuri tuolla tavalla saatu nyt Suomeen, liiallisen voivottelun ja pelottelun takia! Jos oltais oltu että pyh, mitäs tommoisesta, me ollaan suomalaisia, ei meitä pikku pellet pelota ja kiinnosta, niin mahdollisuus  olisi ollut pienempi tommoiselle tapahtumalle mitä tossa iltalehden uutisessa nyt oli..

Nyt oikeastaan on tosi vaikeaa enää pysäyttää tota rumbaa ja nyt on kestettävä toi ”muoti”ilmiö, että se menee ohi noilla urpoilla ketkä sitä harrastaa! Ja ite ainakin jos tommoinen tulee vastaan ja säikäyttelee niin varmasti vedän päähän, vaikka kivellä tai jollain muulla jos noillakin on jotain moottorisahoja tai kättä pidempää, että oppii ettei tollei pelleillä ihmisten terveydellä ja  varsinkaan lapsien!!! 

clownpunch1

 

 

No mutta joo, pelleilyt sikseen, nyt vielä yhteen aiheeseen, jossa palataan vähäsen myös vaginahierontaan.

Eli tosiaan nyt kun itse toimin vaginahierojana, niin tulee nähtyä kaikenlaisia toosia ja värkkejä, jotenka into tietysti  seksuaaliseen hommailuun naisten kanssa kuihtuu, se on tän ammatin miinuspuolia, vähän sama kuin gynekologeilla, ei nekään jaksa enää pimperon kanssa touhuta vapaajalle kun nähnyt kaikenlaista duunipäin aikana..

Tämän takia olenkin päättänyt olla reilu miespuolisia seuraajiani kohtaan ja palkita heidän erinomaisella paljastusvinkillä, miten saa naisen vällyjen väliin helpommin kaadettua;)! Tein siitä tällä kertaa videon julkkistv:eeseen ja sielä siis voitte nähdä tämän ;)! Linkki alla uutiseen ja itse videoon, joten hopi hopi tsiigailee ;).

http://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-paljasti-varmin-tapa-nainen-kaadettua/

Ei muuta kuin nauttikaa ja toivottavasti miun vinkistä on teille hyötyä ;)!

girl

 

Nyt olisi taas pikkuhiljaa aika laittaa blogia pakettiin tältä erää rakkaat lukijat.

Viikonloppu on taas täällä, jippikajeii!

Oikein vaginaisen mehevän makoisaa viikonloppua siis kaikille ja see ya next week :)!

Antti

 

 

 

Olipa kerran Terminator, mutta sitten tulikin Vaginator ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *