Maanantaina se sitten tapahtuu :)!

Tervistee toverit!

Enhän minä teitä unohda, älkää pelätkö, tässä taas olen ;)!

Mites teidän viikko on mennyt? Mulla aika napakasti kyllä ja paljon tässä saanut aikaan.

Tosi paljon olen tehnyt duunia tuon hyväntekeväisyystempauksen eteen, minkä totetutamme siis ensi maanantaina Style Work Shopissa. Siitä siis minulla oli viime blogissa aika paljon informaatiota ja laitetaanpas nyt vielä kerran, jotta saadaan asia mahdollisimman monen tietoon ja te sitten kerrotte siitä eteenpäin, että kaikki mahdolliset kodittomat saa siitä tietää.

http://www.como.fi/uutiset/no-tempaus-kodittomien-hyvaksi-lisaa-tallaista-suomen-yrittajat/ 

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/BB-tahti-mukana-asunnottomien-yossa-Tiedan-millaista-on-olla-koditon/1113940 

http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/bb-tahti-masinoi-kodittomille-ilmaisen-parturoinnin/  

http://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-nahtiin-pelastusarmeijassa-veikko-hurstilla-mita-teit/?shared=70907-a469e796-500 

Eli tosiaan tapahtuma on jo ensi maantaina. Olen kyllä ottanut yhteyttä pelastusarmeijaan, Helsingin Diakonissalaitokseen ja Veikko Hurstiin,jotka kiittivät kovasti tästä mahdollisuudesta ja lupasivat oheistaa ihmisiä meidän luo 17.10 parturoitavaksi. Mahtavaa :)! Nyt jäädään katsomaan kuinka pitkät jonot tulevat olemaan ja kuinka monen kodittoman hiukset kerkeemme leikata ennen klo 23.00!

Yksi asia mikä minua vähän huolestuttaa ja mistä puhuin Helsingin diakonissalaitoksessa ohjaajan kanssa, että vaikea saada heitä olemaan selvinpäin silloin. Eli urakka tulee olemaan vaikea, jos sinne tulee palon päihtyneitä kodittomia. Toivon vaan hartaasti, että kaikki käyttäytyvät asiallisesti, eivätkä pelottele meidän tyttöjä siellä. Mä kyllä pidän siitä, järjestys kampaamossa säilyy. Ja nyt vielä sitten täälläkin vielä informoin, että pliis rakkaat te jotka apua tarvitsette, ollaanhan sen verran toisiamme kunnioittavia ja kun kerran tämmöistä olemme ruvenneet tekemään teidän eteen, niin yrittäkää tulla paikan päälle suhteellisen selvinä  meidän eteen, kiitos kovasti :)!

14599706_10210669278271049_253965630_o

 

No mutta nyt vähän toisiin aiheisiin. Tosiaan pakko nyt vielä myöskin palata tähän toiseen uutiseen, minä teille julkaisin viime viikolla. Eli tästä suuresta uudesta aluevaltauksesta on nyt siis kysymys.

http://www.como.fi/uutiset/suomalainen-tv-persoona-kouluttautuu-vaginahierojaksi/

Tosiaan siitä luitte viime blogissa myöskin, jotenka nyt haluaisin enemmänkin kertoa palautetta tästä minun aluevaltauksestani. 

Olen erittäin positiivisesti yllättynyt, miten ihmiset ovat nii ilolla ottaneet tämän uutisen vastaan :)! Suurin osa palautteesta on ollut hyvää ja tietysti ripaus huumoria aina siinä on ollut, mut ei se haittaa :D. Yllätyin siitä erittäin paljon, että naiset ovat niin mielenkiinnolla tämän duunini ottanut vastaan ja minuun on ottanut yhteyttä jopa ne jotka ennen ei ole halunneet olla yhteydessä :)! Jopa jonkun hyvinvointiyrityksen toimitusjohtaja otti yhteyttä, sanoi että kun valmistun viralliseksi vaginahierojaksi niin voisinki tulla heidän isoon seminaariin puhumaan siiitä, että näin :D!No jopas, olen todella yllättynyt ja tajunnut sen palautteen perusteella, että kuinka paljon naisilla on sittenkin niitä jumeja siellä alapäässä ja he tarvitsevat apua.  Paineet valmistua nopeammin onkin siis kasvaneet, jotenka olenkin tässä kovasti harjoitellut tyynyllä hieromista ja tietysti muutamalla koeihmisellä, koska haluan pian päästä auttamaan pimppi jumissa olevia naisia, koska niitä on luultua enemmän tässä Suomen maassa. 

Moni on myös lähetellyt minulle vaginankuvia ja kysellyt, että mitenkös minä avaan tämmöisen römpöttimen tai sitten toimmoisen toosan.  Jotkut lähettelee mummojen toosia. Okei, jotkut vain pilailee tietty, mutta jotkut varmasti ovat oikeestikkin kiinnostuneita asiasta. No siihen minulla on monet niksit ja tietysti niin kuin sanonnassa menee ”harjoitus tekee mestarin” ;)! Ja enhän minä heti kaikkea voi tietää, jotenka olkaa maltillisia minulle myös arvon ihmiset, ei kukaan ole seppä syntyessään ;). 

Olenkin nyt sitten ajatellut tässä kun niin moni kyselee ja kun niin monia asia kiinnostaa niin paljon, kysmyksiä tulee minulle roppakaupalla varsinkin facebookissa, tinderissä naisilta, sähköpostiin, niin olen päättänyt toteuttaa semmoisen jutun, että joku teistä saa tulla minun koehierottavaksi ja saa sitten antaa palautetta siitä minkälaista tämä hierontani oli, sekä mitä kaivattaisiin lisää. Tämä kaikki sitten kuvataan videolle ja julkaisemme teille muille nähtäväksi. Tietenkin intiimit paikat peitämme peitolla, jotenka sitä ei tarvi pelätät että ihana simpukkanne pääsee näkee päivänvaloa ;)!  Muuten tosiaan homma tulee nauhalle. Eli nyt siis etsitääntositarkoituksessa rohkeaa, avointa, sosiaalista, mielellään kaunista ja paljon jumeja sekä traumoja alapäähän saanutta neitosta koekaniiniksi! 

Kun olette lukeneet tämän ilmoituksen yllä ja  ette itse koe olevanne avun tarpeessa jumien suhteen, niin välittäkäähän lukemanne tieto eteenpäin kavereillenne, jospa sitten vaikka joku teidän tutuista saattaisia olla kiinnostunut tulla koekaniinihierottavaksi.

Kiitos erittäin paljon jo etukäteen :).

vagina

 

Jaahas. Pitäiskö mun vielä teille jotain päivitellä? Jotenkin olen nyt niin paljon ollut uppoutunut tuohon hyväntekeväisyysprojektin tekemiseen ja sitten tuohon vaginanhierontaan, että eipä tässä oikein muusta minulla ole teille kerrottavaa. 

No joo, yhden asian voin kertoa vielä, että tosiaan tämmöinen tapaus oli sattunut joskus puolitoista viikkoa sitten ja pakko kyllä tästä kiittää oikeestikkin tätä Comon toimittajaa, en olisi uskonut että hän pystyy sitä tekemään, mutta niin se vaan teki. Alla juttu siitä.

http://www.como.fi/uutiset/bb-antti-ihastui-kuolettavasti-kassaneitiin-mita-tapahtuikaan/ 

Ainoa vaan asia on, että vuosisadan rakkaustarinaa ei tästä kyllä tule, koska Antti tapasi toisen naisen muutamaa päivää myöhemmin ja kävi treffeillä tämän kanssa. Oli ihana ilta, viini virtasi ja hauskaa oli :)! Tässä naisessa oli sitä jotain, kiva pilke silmäkulmassa, hyvä huumorintaju ja kaunista katseltavaa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo hänen suhteen ja unohdetaan tuo kassaneiti elektroniikkaliikkeestä ;). No ainakin jos ei muuta kehity, niin tämä ihana nainen saa juminsa auki minun avulla 😉 :D!

vagina-stretch

 

Ja ai niin, tänään ois Seppo”Sedu”Koskisen uuden ranskalaistyylisen Chic ravintolan avajaiset Turussa ja Sedu laittoi kutsun. Pakkohan se on mennä tsekkaamaan :)! Nähdään siellä siis! Ja tietenkin hurjasti onnea ja menestystä Sedulle uuteen ravintolaan, hurraa :)!

Nyt voisi alkaa laittaa blogia pakettiin tältä erää ja toivottaa teille kaikille rakkaat ystävät hyvää viikonloppua :)!

Ei muuta kuin see ya next week my dears <3!

Antti

 

Maanantaina se sitten tapahtuu :)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

4 kommenttia “Maanantaina se sitten tapahtuu :)!

 • 14.10.2016 at 14:51
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Ompas hurjan kuullosta ruveta vaginahierojaksi? Meinaatko tosissas, että tää juttu lyö leiville? Ajatuksena, että nainen toisi pimppinsä hierottavaksi ja vieläpä miespuoliselle hierojalle kuullostaa tosi oudolta ja naisen pitäisi vielä maksaa tästä palvelusta? Tai en minä tiedä miten yleistä tää on Suomessa tai ulkomailla? Onko tähän jotain koulutuksia vai mennäänkö ihan tuntumalla? Ja mistä ne naiset voi tietää, että oletko pätevä pimppiä hieromaan? Yksi video ei takaa mitään? Tai ei ainakaan, että asiakkaita olisi jonoksi asti. 😉 Mutta joo, köyhän pitää jotain yrittää. Vai miten se meni? 😛 Toivotan tsemppiä maanantaille!!!

  Vastaa
 • 18.10.2016 at 00:15
  Permalink

  Hyvää huudatusta, ämmät menee kaikkeen. Hyvää jatkoa!

  Vastaa
 • 18.10.2016 at 09:12
  Permalink

  Ja jos ei tyrkkyjä riitä niin onhan tuosta työstä aika lyhyt matka keinosiementäjäksi. Myös siirtyminen keinosiementäjästä vaginanhierojaksi onnistuu helposti, samoja hommiahan ne on.
  Ei liity mitenkään tähän, tuli vaan mieleen..

  Vastaa
 • 23.10.2016 at 22:40
  Permalink

  Antti mitä jos menisit oikeisiin töihin, kuten normaalit ihmiset? Ja muuten, miksi hierottavan vaginan omistajan pitää olla kaunis? Ei muutkaan ihmisläheisessä ammatissa toimivat valikoi asiakkaitaan ulkonäön perusteella.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *