Tervetuloa lämpimästi kaikki kodittomat ilmaiseen parturointiin :)

Hellou hellou rakkaat kansalaiset!

Tässä ollaan taas. Blogia blogia tietty ;)!

 

No mutta nyt tällä kertaa aloitellaan vakavemmasta aiheesta ja todella tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meidän jokaisen sydäntä.

Autan siis markkinoinnissa, mainonnassa ja hyväntekeväisyystempausten suunnittelun suhteen eri yrityksiä. Nyt taas kyseessä olisi tämä hieno kauneussalonki Style Work Shop joka sijaitsee Kruunuhakassa, jota olen aiemminkin auttanut. Kaikkia meitä varmasti koskettaa kodittomuus  ja itseäni koskettaa ainakin erittäin paljon. Esim. se jakso Arman pohjantähden alla, missä näytettiin kodittomia, sai minun herkistymään todella paljon. Tästä se idea sitten lähtikin.

homeleesss

Mietin paljon, millä tavalla voisimme tehdä hyvää heidän puolesta ja sitten tuli tietty mieleen, että monet kodittomat ovat jättäneet tukan siistimisen taka-alalle, kun rahaa ei ole ylimäärästä ja parturi maksaa sen parikymppiä jos haluut tukan leikata.  Tutkin vähän tarkemmin asiaa ja huomasinkin, että 17.10 on virallinen kodittomien yö ja sitten tulikin idea, että hitsi soikoon, me parturoidaan sinä päivänä ilmaiseksi kaikkia kodittomia :)! Tää on varmasti niin suuri juttu kodittomille ja niin pieni satsaus StyleWorkShop salongille. Niin kuin sanonnassa menee, tee hyvää nii hyvä tulee sinun luo ja juuri näin teemme tässäkin tapauksessa :)!

Europe’s dirtiest man Ludvik Dolezal who lives in a hovel and spends his nights in buried in HOT ASH. See SWNS story SWDIRTY; Homeless Ludvik Dolezal, 58, from Novy Bydzov, in the Czech Republic burns whatever he finds to create the dirty pile before crawling into it to sleep. He has even burnt his MATTRESS and DUVET in order to achieve the perfect mound of firey remains. Blackened Ludvik, who passers-by often refer to as a devil from fairytales, said: "One day I simply decided to quit my job, that was a years ago. Since then I've staying here with the fire.

Tosiaan salonki on auki klo 13.00-23.00 eli ihan siihen yöhön asti. Aluksi mietimme varaussysteemiä netin kautta, mutta kun eihän kodittomilla ole edes kotia, niin ei kovin monella ole tietonkonetta olemassa, että pääsee varaamaan. Päätimme tehdä niin, että kaikki kodittomat klo 23.00 saakka parturoidaan mahdollisuuksien mukaan, eli ne mitä keretään siihen aikaan mennessä. Korjaan tähän vähän sitä, että itse en siis leikkaa hiuksia, kun minulla ei ole siihe soveltuvaa koulutusta, mutta siellä on tekemässä kaikki mahdolliset työntekijät sinä päivänä töitä :)!

Lisäksi myös sinä päivänä kaikille kodittomille on tarjolla pientä purtavaa ja kuumaa juotavaa. Ja vielä tähän halusin lisätä sen, että olettehan reiluja ja jos teillä on asiat suhteellisen hyvin elämässä, niin älkää pliis viekö kodittomilta tätä mahdollisuutta pois, eli tämä tarkoittaa sitä, että te hyvinvoivat ihmiset, älkää tulko jonottamaan ilmaista leikkuuta, olkaa sydämmellisiä ja antakaa tulla niiden jotka apua todella tarvitsevat kiitos :)!

14599706_10210669278271049_253965630_o

 

Eli lämpimästi tervetuloa te kaikki ketkä olette kodittomia 17.10 kodittomien päivänä Style Work Shoppiin Kruunuhakaan parturoitavaksi  ja nauttimaan purtavasta <3!

Tosiaan lisätietoja löydätte itse tapahtumasta Style Work Shopin kotisivuilta ja  faceookryhmästä. Käyhän tsekkaa lisää.

http://styleworkshop.fi/events/ 

https://www.facebook.com/styleworkshop.fi/photos/a.1497507530493066.1073741828.1497500153827137/1827879717455844/?type=3&theater

homeless3

 

 

Nyt toisiin aiheisiin, vähän pilke silmäkulmassa tietty taas ;)!  Mä halusin kertoo mikä mua myös kiinnostaisi valtavasi tehdä työkseni tulevaisuudessa, mutta tarvitsen siihen teidän kaikkien apua, että löydän missä sitä koulutetaan tähän hieman ehkä harvinaisempaan ammattiin. Alla siitä pieni esittelyvideo.

http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/enbuskeveitolasalminen/uutiset/artikkeli/tv-ssa-esiintynyt-vaginahieroja-joutui-selittelemaan-ammattiaan-vanhemmilleen/5821208

Eli tossa katoin uudestaan ton EVS:sän ja rupesin miettii, että missä ne on oppinut sitten ton taidon itse? Eli jos vain te viralliset vaginanhierojat luette tätä mun blogia, niin ottakaahan minuun yhteyttä, olisin enemmän kuin kiinnostunut tulemaan opiskelemaan tätä alaa, enkä siis vitsaile! Eli huomio, huomio, etsitään tositarkoituksella siis opiskelupaikkaa viralliseksi vaginahierojaksi!

Musta tuntuu, että toi ammatti on se mihin mut on luotu :)! Onhan tässä elämässä tullut runnottua noita naisten vaginoita mielin määrin, mutta kun vielä oppisin vielä avaamaan jumeja siellä kunnolla, niin olisin varmasti täydellinen mies  :)! Avaan heti oman vaginahierontasalongin ja haluan olla Suomen paras virallinen vaginanhieroja :)! Voin taata, että tossa asiassa paneudun täysillä  miun duuniini ja lopputulos tulee olemaan mitä parhain! Eli se joka auttaa mua löytää virallisen koulun missä voi opiskella vaginahierojaksi, nii lupaan sitten kiitokseksi hieroa puolen vuoden ajan täysin ilmaiseksi :)! Tai itse asiassa hei what a fuck, näin hyvän asian puolesta voisin sitten kaikille hieroa ensimmäisen kuukauden ajan täysin ilmaiseksi vaginoita kun valmistu, eli tämmöinen supertarjous lyödään heti pöytään toverit ;)! 

Ai että on niin ilo päästä pelastamaan monen naisen vielä niin järkyttäviltä jumeilta <3!

vaginahieronta

No mutta joo, oisko taas pikkuhiljaa aika laittaa blogi pakettiin tältä erää. Edessä rauhallinen viikonloppu mulla, eli mennään ihan selvinpäin, ei enää viinaa. Maanantaina on vielä haastis yhteen kouluun aamulla,  mut siitä sitten lisää seuraavassa blogissa jos sinne pääsen :).

Nyt aika toivottaa teille oikein aurinkoista ja värikkään syksyistä viikonloppua rakkaat lukijat <3!

Antti

Tervetuloa lämpimästi kaikki kodittomat ilmaiseen parturointiin 🙂
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                

6 kommenttia “Tervetuloa lämpimästi kaikki kodittomat ilmaiseen parturointiin :)

 • 13.10.2016 at 13:14
  Permalink

  Kullin hierontaan sut mieltäisin enemmänkin. Halvalla varmaan lähtis niinku kaikki tän äijät jutut..
  mut hei älä mutsias viitti..

  Vastaa
 • 13.10.2016 at 17:27
  Permalink

  Kokeileppa etsiä sellaisella hakutermillä kuin yoni hieronta sillä löytyy netistä jonkun verran jotain tietoa ja palstoja jossa on sitä tekeviä ihmisiä niin niiltä kannattaa kysyä lisää.

  Vastaa
  • 13.10.2016 at 18:24
   Permalink

   Kiitos paljon vinkistäsi Veera, minäpä otan joo selvää 🙂

   Vastaa
 • 17.10.2016 at 13:17
  Permalink

  Häpykarvojen myynti yrityksen jälkeen enää mikään tämän hepun idea ei enää yllätä.

  Kommentoin sitten lisää kun anatol on avannut oman liikkeen eli tuskin koskaan. 😀

  Vastaa
 • 19.10.2016 at 12:44
  Permalink

  Voi ristus, työkaveri sai mut huijattua lukemaan tämän ja en voi kyllä enää tänään töitä tehdä kun naurattaa niin paljon, pakko lähtee himaan rauhottumaan. Onnea ja menestystä, ideoita ei Antilta puutu, enää nyt konkretia käyttöön niin seuraan lopputulosta mielelläni 😀

  Vastaa
  • 19.10.2016 at 20:19
   Permalink

   Haha..no jotain muutakin sentään hyötyä musta jos ei hieronta kelpaa, naurattaminen edes sentään 😉 :D! Ja kiitos paljon, sitä kaikkea tarvitaan tällä uralla :D! Ja samoin sinne kaikkee hyvää ja kaikille naistuttaville voit kertoa, että pimppijumi on vakava juttu, sen kanssa ei kannata venyttää vaan olisi parasta tulla mun käsittelyyn 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *