Oletko sinäkin kenties vihannes?

Wadaap toverit :)!

Mitäs työ voitte? Viikko mennyt hyvin?  Toivottavasti ainakin..

Itellä suhteellisen ok jo, vaikka toi flunssa ja kipeenä olo kyl vienyt voimia  pirusti. Jotenkin tosi vaikeeta parantua on ollut tällä kertaa en tiiä miksi :/. Aina kun tuntuu että nyt on parempi niin taas iskee joku jälkipöpö. Ehkä nää on näitä uusia jotain superbakteeriviruksia vai mikskä niitä kutsuttiinkaan lehdissä..

No mutta hei, heti alkuun halusin teille hehkuttaa mun uutta aluevaltausta jälleen kerran ;)! Varmaan ihmettelette, että miten toi Kurhinen joka viikko jotain uutta keksii, mut mä vaan oon semmoinen, haluan kokeilla kaikkea erilaista mitä elämä antaa kokeilla :)!

Eli tällä kertaa se olisi kondomibisnes. Eli kyllä, kuulitta aivan oikein, eli minä tarjoa  kondomeja. Hyvällä asialla tässä ollaan ainakin ;)! Itellä toisin nuorempana toi kumin käyttö ollut mitä on ja vanteilla sitä on monesti vingutettu ja sit rukoiltu, että toivottavasti hyppykuppa ei tuu kyläilee :D!

No mutta joo, tosiaan kondomit ovat yhden tutun ylijäämää ja hän pyysi auttaa myymään/ markkinoimaan niitä, koska niitä on jäänyt tosi reippaasti yli. Eli laitan tossa teille alle myyntilmoituksen, minä julkaisin tossa alkuviikosta instagramis ja facebookissa.  Hintatiedot yms. löytyvät juuri siitä kuvan alta olevasta tekstistä, jotenka lue tarkkaan. Isommista tukkumääristä voimme neuvotella lisää..

http://www.como.fi/uutiset/tah-suomalaisjulkimo-kauppaa-miljoonaa-kortsua/

Eli semmoinen projekti sitten minulla käsissä ;)! No mutta siinä tuli olennaiset tiedot, jotenka jos jotain ottakaa yhteyttä. Ja muistakaahan käyttää kumia, ettei käy kuten muumimammelle 😀 (kuva alla)

aids

Nyt muihin aiheisiin.

Tässä olisi vielä yksi bisnesidea tullut mieleen, mitä lähdetään vetää eteenpäin, mutta siitä en vielä kerro sen enempää kuin että oltaisiin etsimässä jotain edullisia liiketiloja Laajasalo-Kruunuvuorenranta akselilla. Eli jos sinulla on tai jollain tutulla mahdollisesti vuokrata 50-100 neliöö toimitilaa edullisesti, niin laita minulle viestiä, kiitos.

Sitte voitaisiin vielä keskustella hieman noista tosi tv ohjelmista. Alla poiminta tosiaan seiskan artikkelista.

14456756_10210720497671329_1833878930_o

Eli mikä on ihmisillä kun ei enää tosi tv kiinnosta tai ainakaan vastaavanlaiset ohjelmat?

No syy on tähän yksinkertainen, koska niitä on liikaa tarjolla nykyään telkkarista. Kun avaa tv:een niin eihän sieltä tule muuta kuin tosi tveetä!Hottis pottista, exiä rannalla, paratiisihotellia, sinkkulaivaa, beachelor shaibaa, yms yms. Sit vielä kaikkia eri maiden versioita kaupan päälle, yms yms. niin asia on sillä selvä. Ihmisillä kertakaikkiaan tulee korvista ulos kaikki maailman tosi tv formaatit, joita tulee kuin liukuhihnalla ja kaiken lisäksi vielä suuri osa ihmisistä on tajunnut sen, että tosi tv on vain pieni osa tosi tv:eetä, loput tarkkaan suunniteltua ja ohjattua. Makuha siihen menee se on faktaa, ei siitä pääse yli eikä ali.

Kysymys siis kuuluukin, mitä nyt kun niitä tuputetaan ihan liikaa ja katsojaluvut ovat naurettavia? Mitä ihmiset haluavat tilalle vai haluavatko enää mitään, kun heidän aivonsa on ollut niin monta vuotta niin sanotusti ”narikassa” pelkkien tosi tv sekoiluohjelmien takia? Jotenkin tää uusi sukupolvi on harmikseni pakko sanoa suurin osa, niin täydellisiä vihanneksia, yhteiskunnan tekemiä zombieita, kulutustavaraa, jotka ei katso omaa nokkaansa pidemmälle, eikä niitä edes kiinnosta! Itse olen herännyt siihen, että eihän se voi olla niin että eletään vain tässä kuplassa mitä meille tuputetaan mediavälineiden kautta! Sehän on silkkaa mainontaa ja ihmisten harhauttamista todellisuudesta! Luodaan mukamas standardit, se mitä  me muka tarvitaan ja halutaan, ihmiszombiet tekee perässä! Ihan kauheeta, mut niin se vaan on! Medialla on aivan liikaa valtaa nykyään ja markkinatalouspolitiikka on niin argessiivista nykyään, että ei vaan enää isot yhtiön välitä meistä, ne vaan haluaa myydä tuotteitaan, mitä ne keksii että me mukamas ihmiset tarvitaan! Tämä siis pätee näissä ohjelmissa myös. Meille vaan tuputetaan tota tosi tveetä ja sitä kautta mainontaa, että tämä on hyvä teille ihmiset, osta tämä, hanki tämä niin olet samanlainen kuin tämä tähti tässä! Nuoret menee siihen lankaan..Mulla on paljon esimerkkejä tuttavapiirissä. Yhtiöt ja media käyttää häikäilemättömästi tätä hyväkseen!

Mietin tässä, että mihin pisteeseen saakka meidän yhteiskunnan moraalinen rappio pitää mennä, ennen kuin oikeesti ne ahneet isojen yrityksien pomotkin tajuaa, että ei saamari, mehän tuhotaan meidän tulevaa sukupolvea! Yleensä siihen havahtuu kun se koskettaa omaa läheistä ja siinä vaiheessa tajutaan mitä ollaan tehty, mutta on niin myöhäistä muuttaa yhteiskuntamoraalia mitä ollaan istutettu vuosikaudet ihmisten päähän!

vihannes

Tässä tilanteessa on pakko itsekkin kyllä sanoa, että vaikka rakastankin kaikkia ohjelmia, itse kokeilla kaikkea, ja itse osallistunut kaikkeen tommoiseen, niin silti meidän pitää lopettaa ajoissa! Mielestäni tuotantoyhtiöiden pitää lopettaa toi ahneus, yriysten taas pitää ymmärtää että rahoittamalla näitä aivot narikkaan ohjelmia ne luo lisää näitä käveleviä vihanneksia yhteiskuntaan. Nyt joku tolkku tähän hei camoon, muuten meillä on 20 vuoden päästä on yhteiskunta, joka esim. ei muista milloin Suomi itsenäistyi, miksi itsenäistyi ja miksi pitäisi puolustaa omaa maataan. Kaikki on niin vihanneksia noista tosi tv ohjelmista, että muu tärkeä yhteiskunnallinen tieto jaa pois kun sillä ei ole tarkoitusta elämässä ja sitten kun kriisi tulee, tarvitaan maalaisjärkee, selvitymystaitoja, kärsivällisyyttä, ja tilannetajua, niin se kaikki on utopiaa! Nämä vihannekset luovuttavat heti sen takia, koska hämmennys ja tietämättömyys siitä maailaisjärjestä vievät vallan.

jeah

Olemmeko valmiita siihen hei suomalainen yhteiskunta? Tässä kyllä voidaa kyllä katsoa myös päättäjiä tuolla, jotka eivät myösään tee mitään sen eteen että media tuottaisia jotain muutakin kansalle kuin tosi tv:eetä. Tai sitten herää kysmys, että ovatko politiikot niin härskejä omissa aikomuksissaan, että luovat itse tätä vihanneskansaa, joka ei sano mitään vatsaan mihinkään mitä päättäjät tekee, juuri sen takia että eivät tajua siitä mitään!? Vähän alkaa haiskahtaa siltä..Tähän siis ollaan tultu..

Mutta tosiaan joo, onneksi siltikään kaikki ei ole ihan vihanneksia vaan ne jotka ymmärtävät vähänkin tämän pointin, niin ovat lopettaneet näiden ohjelmien seurannan. Tämän takia on näiden ohjelmien katsojaluvut tippuneet aivan katastrofaalisiin lukuihin. Katastofaalinen, tämä määrite kuullostaa aivan hirveältä, mutta tässä tapauksessa sen on hyvä asia. Hyvä asia miksi? No sen takia, että kansa on vihdoin noussut barikaaideille ja huutaa tv- media-tuotanto yhtiöille, että ”lopettakaa meistä vihanneksien teko, me halutaan olla ihmisiä, jolla on sitä maalaisjärkeä ja tiukan paikan tullen me pystytään pelastumaan kansankuntana”!

ihminen

Tämmöisiä mietteitä mulla sitten tuli siis nyt tästä aiheesta. Voitte rohkeasti esittää omia mielipiteitänne ja kuuntelen mielelläni mitä te ootte mieltä asiasta. Meidän pitää rakentavasti keskustella asiasta ja tuoda se mahdollisimman paljon esille, koska ilman tätä keskutelua, meidän mielipiteitä asiat ei tuu muuttuu nopeasti.

Pakko varmaan nyt lopetella tällä kertaa ja jättää teitä pohtimaan rauhassa näitä asioita mitä kirjoitin.

Me ollaan taas kuulolla viikon päästä :)!

Hyvää viikonloppua <<3!

Antti

 

 

 

Oletko sinäkin kenties vihannes?
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

2 kommenttia “Oletko sinäkin kenties vihannes?

 • 6.10.2016 at 23:13
  Permalink

  Missä on vanhat hyvät ajat, kun sulta tuli suihkuvideota ja muuta timanttista settiä? 😉 Kansa janoaa silmänruokaa näiden hauskuuksien lisäksi!

  Vastaa
  • 7.10.2016 at 11:26
   Permalink

   Heh, sitä varten ne onkin vanhat ajat. Kaikella on aikansa, ja hei, ei se ois juttu eikä mikään jos koko ajan multa tulis vaan suihkuvideoita toiseen. Mutta enköhän jollain tavalla vielä teitä iloitse tulevaisuudessa, älkääs huoliko siitä 😉

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *