Onpas paljon exiä, nyt vaaditaan älyttömästi sexiä ;)

Päiviä päiviä kansalaiset!

Täällä sitä taas ollaan toverit.

Olen tässä lupaillut teille aikaisemmin blogeissa, että lähden hieman ruotimaan taas jotain tosi tv ohjelmaa. No tällä kertaa voitaisiin ottaa hampaisiin tuo täysin uusi  formaatti Suomessa nimeltä exiä rannalla.

Mitäs te ootte ite ollut mieltä siitä?

Olen nyt mielenkiinnolla seurannut sitä, miten asiat lähtee etenemään ja yrittänyt katsoa, kuinka todellisia nämä  niin sanotut ”exät” on.  Alusta lähtien minun meilessä on pyörinyt se, että miten ohjelmaa kasattaessa  sinne haettiin niitä exiä ettei päähenkilöt tiedä heistä muka ketä exiä sinne tulee?  Onko se muka mahdollista? Varmasti tiesivät. Toinen juttu sitten tähän liittyen. Tähän tarvittaisiin aivvan valtavia resursseja tuotantoyhtiöltä, eli melkeinpä palkata salapoliisit jokaiselle päähenkilölle, että tutkii sen menneisyyttä tasan tarkkaan ja että se on tosiaan sen exä, eikä vaan joku tyyppi minkä päähenkilö nimennyt sinne. Tässähän tulee ajatukset siitä, että jokainenhan voi luetella sinne vaikka mitä exiä mukamas, sitten sopia näiden ihmisten kanssa siitä ketä nimennyt, että kunhan päästään ohjelmaan hei, pelataan siellä ihan kuin me oltaisiin exiä. Helppoa eikös? 

pikahiivasieni

No tämä taas syö sitä mielenkiintoa juuri siltä idealta, konseptilta ”Exiä rannalla”, jos exät ovat oikeestikkin suurin osa feikkejä exiä. Luottamus ei ole ehkä parhaimmillaan ohjelmaan. No nyt kun sarja pyörii tuolla, niin ehdottomasti itse katsojana haluaisin kunnollista vakuuttelua tuotantoyhtiöltä kuka sarjan teki, että nämä ovat oikeestikkin exiä. Se miksi olen skeptinen, enkä luota on se, että itsekkin olen 10 vuotta pyörinyt showbisneksessä täällä Suomessa, sekä Venäjällä ja tiedän kuinka paljon kusetusta tuo ”tosi tv” monesti pitää sisällään.

Tämän takia vaatisinkin nyt ohjelmalta sitä todistusaineistoa ”existä”, enemmän kuin se mitä itse kilpailijat kertovat. Kenties valokuvia kilpailijoiden menneisyydestä missä ovat parisuhteessa kyseisien henkilöiden kanssa, videoita, tuttujen haastatteluja menneistä parisuhteista yms.  Noh, tietysti ymärrän sen, että ohjelma on jo purkissa ja pyörii telkkarissa, muutoksia ei enää tässä vaatimalla tule vaikka mitä tekis. Minun pointtini onkin kyseenalaistaa tämän formaatin  rehellisyyden exien suhteen ja ehkä sitten tulevassa toisella kaudella sitten saadaan rehellisempi ja  totuudenmukaisempi versio ulos.

totuus_on_armoton

No eikö muka teille ihmiset, jotka katsotte niin tule samoja ajatuksia päähän? Että onkohan se oikeesti sen ”exä” vai joku frendi kenen kanssa teki diilin ja nyt tulee tonne esittämään muka niin ex pariskuntaa nyyh nyyh.. Minun mielestäni aikan pitää kyseenalaistaa jos epäilyttää joku, koska muuten tuotantoyhtiön pääsevät ihan liian helpolla, kun ihmset kuin zombiet uskovat kaikkee mitä ohjelmissa pyöritetään. Jos hei huomaavat että ihmiset ei olekkaan niin yksinkertaisia ja vaativat sille mitä ohjelma mainostaa niin totuudenmukaista vastinetta, niin he alkavat kehittää ohjelmaa niin että ihmiset ovat tyytyväisiä. Näinhän se menee ihan joka asiassa. Jos sinä myyt porkkanakakkua ja mainostat että se on 100 % luomuporkkanakakkua, niin sen pitää olla, eikä sillei että käytetään halvempia eineksiä jotka näyttävät porkkanalta. Nopeasti jäät kiinni ja menetät asiakkaat, se on lopputulos! Sama tässäkin..

seksi

Noh, tämä nyt siis on mun isoin huoli kyseisestä ohjelmasta. Muuten ihan mielenkiinnolla seurailen sitä tottakai, mutta vielä on ollut suhteellisen junnaavaa menoa. Jos verrataan esim. paratiisihotelliin. Se oli oikeesti viihdyttävää, koska ihmiset joutui juonimaan koko ajan säilyäkseen hotellissa ja tempo oli kovempaa kun kakilla on ressi ettei äänestetä pihalle. Harmi ettei Paratiisihotellia tullut enää tänä vuonna. Sinne ehdottomasti haluaisin päästä jos se vielä tulee! Niin tosiaan tästä exiä rannasta ohjelmasta..Eli tässä nyt vielä jotenkin vaan seilataan ja mitään oikeastaan ei tapahdu kuin että exät saapuu rannalle ja tutustuu toisiinsa. Se itse juju ohjelmasta avautuu liian kauan mun mielestä. Äksöniä tarvitaan kuumeisesti, jotta katsojaluvut ei romahda. Ainoana vetovoimana tossa on se, että se on uusi formaatti, melkeinpä kaikki kilpailijat uusia kasvoja ja hienosti toteutettu kommentointi siinä ohjelman äänenä joka toimii taustalla kun kommentoi talon tapahtumia. Se on hauskaa pakko sanoa :D!

yhdynta

Ja tietty ei ole tosi tv ohjelmaa Suomessa enää, jossa minulla ei olisi tuttuja mukana :D. Tässäkin ohjelmassa naisista Jennin olen tuntenut jo pitkään ja pari muutakin mimmiä on ollut tindermatcheja, ollaan juteltu niitä näitä :D. Hauska kyllä seurata varsinkin Jennin touhuja siellä :D! Jenni on hauska ja mukava likka, omalla vahvalla mielipiteellä, i like it, hyvä valinta ohjelmaan ehdottomasti! Tuo vaan viimeisin jakso missä hänet häädettiin pois oli shokki kyllä..ei noin pienestä voi toista häätää pois hei camoon! Mä muistan olin Venäjällä talo 2 ohjelmassa, niin siellä oli kyllä vähän eri meininki, siellä piti hakata kyllä kunnolla ennen kuin heitettiin pihalle ohjelmasta ja siellä päinvastoin piti olla pientä väkivältaa että ohjelmassa on mielenkiintoa! Harmittaa Jennin puolesta kyllä, ihan turhaan lähti hyvä kilpailija pois niin aikaisin..

Jätkistä alkuperäisistä siis noh, ihan hauska heebo tuo Tatu, pilke silmäkulmassa ja rankat vitsit, just näin, meitsin makuun, mut siis ei sillä tavalla mun makuun :D! Italiaanokin tuo omanlaisen frutti di mare makuelämyksensä oman tempperamenttinsa ja vouhotuksensa kanssa. Muista en viel oikein saa mitään irti kunnolla. Noh, tää on vasta aluillaan niin eiköhän sieltä sitten pikkuhiljaa ala paljastuu kaikenlaista kun porukka sopeutuu ja rupee panee toisiaan ;)!

Nyt siis jäädään jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää ja katsotaan saadaanko tuotannolta ehkä mahdollisesti vähän enemmän vakuuttelua exien suhteen jo tällä kaudella. We will see ;)!

Nyt riittää täl kertaa tosi tv-ohjelmista ja palataan vielä lopussa nyt nopeasti mun menneeseen viikkoon. Viikko on ollut aika kauhee mulla suoraan sanottuna. Ei siis mitään  ihmeellistä ole tapahtunut, vaan se että olen ollut saamari kipee koko tän ajan ja vielki olen. Juuri kun luulin flunssan olevan ohi, niin toisspäivänä rupes silmät kutiaa ja rähmää kertymään kunnolla silmiin. Mulla ei oo ennen tämmöistä ikinä ollut ja tossa eilen kun heräsin, niin oikee silmä oli melkein muuratunut kiinni sitä rähmän määrästä ja oli ihan punainen. Olin sillei että wtf? Noh, tos tuttujen kaa juteltua ja hetken nettiä selanneena sain selville, että se saattaa olla silmätulehdus. Yksi hyvä tuttu sitten toi minulle natriumkloridia puhdistakseen silmää, koska en halua mennä heti lääkärille kun joku pienikin vaiva tulee. Katotaan jos ei auta pian niin sit ei auta muu kun hakea antibiootit. Perkule mä vihaan niitä*! Ja muutenkin niistä olen paljon nyt viime aikoina lukenut, että kun ihmiset käyttää niin paljon antibiootteja joka vaivaan niin bakteerit alkaa olee immuuneja niille ja oma vastustuskyky ihan rappeutnut. Ei mitään järkee! Sen takia yritän nyt ihan kotikonstein loppun asti ja sit vasta lääkärille jos muu ei auta.

No yks kiva juttu oli kyllä tässä viikossa on se, että kävin viime viikonloppuna ysäribileis (video yllä) ja sit ekaa kertaa elämässäni mummotunnelissa. Olin vaan joskus kuullut huhuja mummotunnelista, että sinne kun menet niin heti mummot syö syt elävältä :D! No pakkohan se oli mennä koittaa sitten..Tultii sinne, niin ei siin kauaa kyl mennyt kun yks puuma heti siel huuteli pöydästä” Antti Kurhinen tuolla” ja sit väkisin änki samalle baaritiskille :D. No loppujen lopuksi ei se minua halunnut vaan kuvan mun kanssa ja muutenkin sen kuvan otti sen oma mies :D! Siihen jäi sitten mun puumat siltä illalta ja ihan itse jouduin tekee duunia sen eteen :D. Loppujen lopuksi isuttiin noin 20 mimmien kanssa samas pöydäs ja puhuttii shaibaa, eli se siitä puumailusta ja mummotunnelista :D! Mut siis mestana ihan kiva, hyvin ajateltu ja sit mahtavaa että voi myös sisälle clubille bailaa :).  Eli kiva reissu oli, mie diggasin mummotunnellista vaikkei mummoja tällä kertaa lähtenyt matkaan.

Tosiaan jo silloin ollessa mummotunnnelissa ja ysäreissä, että alkaa heikottaa ja kurkku on kipee. Lauantaina sitten kuntoni heikkoni vielä lisää ja sit sitten oli menoa. Koko viikon olen nyt ollut flunssassa.  Ja ai niin, unohdin sanoa, että kaikesta huolimatta sunnuntaina vaikka olikin flunssa päällä niin mä pakotin itteni ulos ja äänestämään. Ai mitä äänestämään vai? No Venäjän duuman vaaleissa tietenkin. Sen verran olen velkaa valtiolle, että äänestämässä pitää käydä. Kävin sitten Helsingin Venäjän suurlähtystössä.  Ketä äänestin en kerro, se on valtionsalaisuus ;)!

Sen jälkeen sitten olenkin joo koko viikon nukkunut ja parannellut flunssaa. Sitten iski tosiaan tää silmätulehduskin. Ärsyttävää!

No nyt ollaan paranemaan päin jo. 

Ja tosiaan olen nyt itselleni luvannut, että bailaus nyt jää. Nyt riittää. Yritän olla aika suhteellisen selvinpäin uuteen vuoteen asti ja jos nyt vähän otan niin se on ihan vaan ruokaviiniä tai seuraksi vaan lasilliset. Nyt ei voi enää kroppaa ja mieltä altistaa noille biletyksille. 

No mutta joo, aika pistää pakettiin tää blogi ja tosiaan piti pahoitella, että Suomi ei selvinnyt sitten jatkoon Worl Cupissa, mutta onneksi Venäjä selvisi. Ai että tulee kova matsi Canada-Venäjä! Huh mä niin odotan ja pakkohan se on sitten valvoa kun se alkaa vasta 1.30 jos oikein muistan. On sen verran mielenkiintoinen matsi, että kyllä mä sen verran jaksan valvoa. Hitsi mä niin toivotan venäjälle mitä parhaimmat tsempit otteluun ja toivottavasti Venäjä voittaa koko World Cupin :)! 

Tosiaan niille jotka ei muista sitä, että aikoinaan teimme Cheddan kanssa Venäkän maajoukkueelle oman biisin niin tässä se ois vielä nyt muistona kaikille.( Biisi alla). Eli tämän tahdissa siivitetään Venäjä jälleen kerran voittoon, jippikajeii ;)!

 

Tähän on hyvä päätää blogi ja toivottaa kaikille antoisaa viikonloppua <3! Cheers  ;)!

Antti

Onpas paljon exiä, nyt vaaditaan älyttömästi sexiä 😉
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *