TALLETA 10€ SAAT 30€
&
50 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Rizkille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 50 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Paska-Pisnes!

Heipsista rallaa toverit!

Heti alkuun pamautetaan teille semmoinen uutinen, mitä jokaisen on pakko tietää!

Tosiaan tänään pärähtää käyntiin syksyn kovin ysäribileilta ravintola Pressassa! Aivan upeita 90- luvu huippuesiintyjiä luvassa! Käy tsekkaa lisää Pressan omilta sivuilta( linkki alla)

http://www.pressa.fi/fi/tapahtuma/441

Eli nähdään mestoilla ja pidetään kunnon bileet ;)!

No nyt sitten itse blogiin. Tosiaan halusin kertoa minun tulevasta bisneksestä, joka ei ihan vielä ole ajankohtainen, mutta lähitulevaisuudessa kyllä.

Eli vaikka kuinka hauskalta  ja hullun tyhmältä se kuullostaakin, mutta tulevaisuuteni on turvattu kakkabisneksellä! No mie avaan teille vähän asiaa esim. tällä alla olevalla Hesarin uutisella.

http://www.hs.fi/tiede/a1470368512271

Eli nyt kun olette tuon uutisen lukenut, niin tajuatte ettei tässä ole kyse vitsistä. Itse kun tämän olin lukenut, niin innostuin heti! Kelatkaa, 4o kybää per läjä huhhuh! Kaiken lisäksi hyvän asian puolesta, koska kakalla saadaan niinkin tärkeitä lääkkeitä kuten syövän hoitoon! Ei siinä kaikki. Lista taudeista, joiden hoitoon tutkijat kaavailevat ulosteensiirtoa, on pitkä: Parkinsonin tauti, autismi, MS-tauti, reuma, masennus, skitsofrenia, haimatulehdus, krooninen munuaistauti, maksasairaudet, syövät, sydänsairaudet. . .Olen aina halunut pelastaa ihmisiä ja nyt se mahdollisuus tulee keräämällä paskaa! En ikinä olisi uskonut siihen, että paska pelastaa maailmaa, mut niin siinä taitaa käydä ja mä haluan olla yksi niistä kuka auttaa siinä! Moni on sanonut mua paskaks jätkäks, mut nyt vasta paska jätkä isolla P:eellä tulen olemaan ;)! Näen jo nyt sen tittelin päässäni: ”Kakka-Keisari-Kurhinen” ja että, ”Kakka-Keisari-Kurhinen” pelastaa ihmishenkiä keräämällä tonnikaupalla paskaa lääkkeeksi!

paska

Ja voin sanoa sen, että haluan oikeesti olla siinä hyvä mitä teen! Heti kun Suomeen tulee kakkapankki, niin mä lupaan täyttää sen ääriään myöten! Olen alkanut jo neuvottelemaan kavereideni kanssa siitä, että pikkuhiljaa he rupeavat pakastaa paskaansa ja kun H-hetki tulee, meillä on iso lava paskaa valmiina heti alkuun! Ja jos joku luulee, että tulee olemaan parempi kuin minä tässä, niin turha luulo, paskempaa jätkää tuskin tästä maasta löytyy, jotenka ihan suosiolla jättäisin turhat pyristelyt, tai no mielellään suosittelen teillekkin pyristellä siellä pöntön puolella ja tehdä minun kanssa yhteistyötä, se toimii paremmin ja kaikki on tyytyväisiä ;)! Että näin! Ai että oon niin täpinöissäni tästä ))! Ajatelkaa sitä, että joskus sitten tulevaisuudessa kun olen aivan guru tossa hommassa, niin mua kutsutaan pitämään luentoja siitä, miten loin oman Paska-Imperiumin :D! Siellä sitten kerron tuhatpäiselle yleisölle jotka suu auki kuuntelee mua, miten niska limassa keräsin shaibaa ympäri ämpäri Suomea yms yms :D! 

kakkaa

No mutta joo,ei nyt juosta ihan asioiden edelle..tosiaan asia ei viel ihan ajankohtainen ole, mutta kerroinpahan vaan nyt valmiiksi, ettei turhaan ihmiset lähde kilpailee tälle alalle, kun se ois vaan ajanhukkaa kun tämmönen Kakka-Keisari vastassa, no chanse menestyä 😉 :D! Okei, ja vielä tän jutun loppuun pakko vielä heittää, että kai te kaikki ymmärrätte sen, että kakka-huumori on parasta, eikö;) :D?

No mutta se siitä..se joka ymmärs nii ymmärs, se joka ei, niin sit turha yrittää sanoa musta, että oon ”paska” jätkä tietämättä asian ydintä 😉 :D!

No mutta nyt vielä toisiin aiheisiin, ettei tää blogi oo ihan kirjaimellisesti PASKA  :D!

Tosiaan viime viikonloppuna oli ne Under The Bridge bileet vallilassa sillan alla ja voin sanoa, että oli todella hyvät pirskeet, sekä erittäin hyvin järkätty! Diggasin pirusti ja voin sanoa, että lisää tommoisia, aivan mahtavaa :)! Pikku video sieltä alla.

Ja voin sanoa, että eihän se mennyt niin kuin suunnitteli, eli piti olla selvinpäi :D! Joo ei toivookaan, siellä kuppi kaatui ja meno oli hurjaa..sitä sitten taas juhlittiin piktälle sunnuntain loppuun saakka ja voin sanoa, että olo on kyl ihan järkyttävä ollut taas koko viikon. 

Ja mikä lopputulos siitä kaikesta että on nyt bilettänyt joka viikonloppu rankasti. No nyt sitten kroppa sanoi tööt ja tulin kipeeks. Eilen illalla alkoi kurkku tulla kipeeks ja tänään sitten heräsin siihen, että ei pysty nielee. Nonni, se oli siinä sitten. Siinä tulos, kiitti! Noh, itseäni voin tästä kiittää, ihmeen kauan kestikin etten tullut kipeeksi. Nyt sitten pitäis lepoa ottaa..Jaa, tänään ois ne ysäribileet Pressassa ja mietin, että meniskö edes nyt nopeesti pyörähtää ainakin, kun kerran siellä minnuu vähän odotellaan..apua?! 

Noh, ehkä sitä pitäis mennä pyörähtää, koska jos katsotte miten miun mummoni sen iässä bilettää niin kyl munki pitäis jaksaa camoon! (Rakkaan mummini kuva alla)

 

No nyt ei muuta kuin toivottelen teille kaikille oikein kakkaisan ihanaa viikonloppua ja palataan astioille taas viikon päästä 😉 <3!

Antti

 

 

 

 

Paska-Pisnes!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *